Τύχη?
χμ....! τίποτα δεν είναι τυχαίο για μένα! Όλα είναι θέμα επιλογών! Δηλαδή σε ένα συμβάν ή σε ένα γεγονός γενικότερα που έχετε την "τύχη" να είστε παρόν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ "τι θα γινόταν αν αργούσα 2 λεπτά ή ερχόμουν 2 λεπτά νωρίτερα?" Άρα λοιπόν αν το καλοσκεφτεί κανείς θα έρθει στο συμπέρασμα του τίποτα δεν είναι τυχαίο! Οι επιλογές μας σε συνδυασμό με τις επιλογές κάποιου ανθρώπου μπορεί άνετα να συμπέσουν μαζί και να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα είτε καλό είτε κακό! Παράδειγμα:
Το ότι κάθε μέρα περνάω από το ίδιο δρόμο για να πάω στην δουλεία μου και συναντώ την όμορφη κοπέλα (

) από την απέναντι πολυκατοικία δεν είναι θέμα τύχης απλά επιλέξαμε να πάμε στις δουλειές μας την ίδια ώρα! Το ότι τρακάρω με έναν μ@λ@κ@ στην κάτω γωνία πρωί-πρωί δεν είναι τυχαίο απλά επιλέξαμε να ξεκινήσουμε την ίδια στιγμή!
Στην περίπτωση που μου πείτε ότι αν βρω μία τσάντα με 3,000,000 € στον δρόμο σας λέω ότι ούτε αυτό είναι θέμα τύχης! είναι αποτέλεσμα μίας σειράς από επιλογές δικές μου και του κακόμοιρου που έχασε την τσάντα του που αυτήν την στιγμή βαριέμαι να σας εξηγήσω ποιες θα μπορούσαν να είναι....!
Σκεφτείτε πριν μου απαντήσετε σε μένα με αρνιτηκά σχόλια! Έχει λογική αυτό που λέω...!