ελληνική μουσική
307 online   ·  208.425 μέλη

<Τα Λιανοτράγουδα>

aquarius
Περαστική Νότα
Chat
12.12.2003, 10:20
Καλημέρα σε όλους.Ενδιαφέρομαι για την παρτιτούρα με τους στίχους απο το τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι<Τα Λιανοτράγουδα>,απο το Μεγάλο Ερωτικό.Επίσης ψάχνω παρτιτούρες τραγουδιών που να παίζονται με Τζουρά,και κυρίως Σμυρναίικα,οπως και κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου,και του Σωκράτη Μάλαμα.Τέλος(επειδή πολύ σας ζάλισα με ολα αυτά που ζητάω),ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω μαθήματα τραγουδιού(κυρίως έντεχνο και ρεμπέτικο).Εκτός απο το Ωδείο Τέχνης και το Ωδείο Νάκα που ήδη γνωρίζω,έχετε να μου συστήσετε κάτι άλλο για την περιοχή της Αθήνας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Μαρία αquariuslion@lycos.com
#1   
yiannisyiannis
Φθασμένος
Chat
12.12.2003, 11:05
Αγαπητή Μαρία,
εδώ και καιρό ετοιμάζω ένα τεύχος - αφιέρωμα στο Μικρασιάτικο και Σμυρναίικο τραγούδι, με σκοπό να το αποστείλω στο Musicheaven, έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται να το κάνει download. Το τεύχος αυτό θα ανοίγει με το freeware πρόγραμμα acrobat και θα περιέχει παρτιτούρες με την εισαγωγή, τη φωνή, τις συγχορδίες και τους στίχους των τραγουδιών, όπως επίσης και κάποια σχόλια σχετικά με τους αντίστοιχους ανατολίτικους δρόμους και την ιστορία του κάθε τραγουδιού. Όλα τα τραγούδια του τεύχους αυτού θα υπάρχουν και σε μορφή midi, η οποία θα βασίζεται στην παρτιτούρα, έτσι ώστε αφενός να υπάρχει μια σαφή αναφορά σ’ αυτή, αφετέρου όποιος δεν τα γνωρίζει, να μπορεί να τα ακούσει και να κάνει μια πρώτη εκτίμηση.

Όμως, κάποια έκτακτα οικογενειακά θέματα που προέκυψαν το διάστημα αυτό, περιόρισαν αισθητά το χρόνο μου κι έτσι ενώ αρχικά υπολόγιζα να έχω έτοιμη αυτή τη δουλειά μέχρι τα Χριστούγεννα, τελικά δεν θα τα καταφέρω μέχρι τότε.

Αν όμως βιάζεσαι και χρειάζεσαι άμεσα υλικό για να μελετήσεις, μπορώ ευχαρίστως να σου στείλω με e-mail, ότι υλικό έχω ετοιμάσει μέχρι σήμερα.

Φιλικά,
Γιάννης
#2   
aquarius
Περαστική Νότα
Chat
12.12.2003, 14:07
Aγαπητέ Γιάννη
Ευχαριστώ πολύ γιά την απάντηση.Με ενδιαφέρει πολύ η δουλειά σου και Θα περιμένω ευχαρίστως ως τα Χριστούγεννα.Αν πάλι Θελεις να μου στείλεις καποια κομμάτια,(ότι εσύ επιλέξεις) θα χαρώ πολύ να τα τραγουδίσω.Φιλικά Μαρία
#3   


Αυτά τα διάβασες;