Καταρχας τι ειναι για εσας extreme....Για να απαντησω και εγω ο ιδιος στις ερωτησεις μου...ειμαι πολυ περιπετειώδης τυπος...Κανω αναρριχηση,ορειβασια(δεν ειναι το ιδιο αθλημα)..καταδυσεις canyoning....και γενικως ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προκλησεις....εσεις?
Αν θέλεις να συζητήσεις για extreme sports, υπάρχει ήδη topic
εδώ. Μην ανοίγετε διαρκώς νέα topics, κάντε πρώτα μια αναζήτηση... Δεν μπορούν οι υπόλοιποι να παρακολουθήσουν μια συζήτηση όταν αυτή "σπάει" μέσα σε 2 ή 3 topics...
To thema leei poso extreme tupoi eisaste.....kai milas amesos gia sports....kalo, ala enas extreme anthropos, den xaraktirizete mono apo ta sports pou kanei.....
Ο απάντησή μου αφορούσε ακριβώς αυτά που ανέφερε ο wraios... Αν δεν κάνω λάθος (και τίποτα δεν μου δείχνει το αντίθετο), ο wraios μίλησε για extreme sports. Εκτός αν η αναρρίχηση, η ορειβασία, οι καταδύσεις και το canyοning ανήκουν στην ίδια κατηγορία με το γκολφ, το μπάντμινγκτον, κ.α.
[QUOTTo thema leei poso extreme tupoi eisaste.....kai milas amesos gia sports....kalo, ala enas extreme anthropos, den xaraktirizete mono apo ta sports pou kanei.....
E]
φιλε....αν νομιζεις οτι ειναι ευκολο να κανεις ολα αυτα τα σπορ για πολυ καιρο(πολλοι σταματουν στο μηνα πανω)μαλλον δε ξερεις τι παιζει....δλδ τι θα ηθελες να αρχισω να λεω πραγματα για μενα που μαλλον θα παρεξηγομουνα?....για αυτο λεω για σπορ
vero
02.09.2006, 23:36
εγω δεν ειμαι καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!μαρεσει να παταω γερα στο εδαφος!!!πειράζει;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!
μμμ...το πιο extream πραγμα που χω κανει.......να περπαταω!!!!!πςςςςςς
vero
05.09.2006, 13:11
εγω extreme??????μπαααααααααααααααα