ελληνική μουσική
330 online   ·  209.035 μέλη

Ποιός είναι ο τίτλος?

xarisson
Περαστική Νότα
Chat
02.02.2007, 21:55
Παιδιά ψάχνω τον τίτλο απο ένα τραγούδι του Μπιθικώτση.Σε κάποιο σημείο λέει "Στο Περιστέρι μια στάση κάνω,απ' το πηγάδι όνειρα πιάνω,η γειτονία μου δεν έχει αλάνα,τι μου θυμίζεις αποψε Άννα" Αν δεν κάνω λάθος έτσι πρέπει να λέει. Ξέρει κανείς τον τίτλο και ποιός έχει γράψει μουσική και στίχους?
#1   
tago
Φθασμένος
Chat
03.02.2007, 11:23
Χάρη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα, δεν κατάφερα να βρω κάτι που να έχει σχέση με αυτό που ζητάς. Ωστόσο συνεχίζω τις προσπάθειες και αν είσαι τυχερός κάτι θα βρούμε.
#2   
Angelxt
Περαστική Νότα
Chat
20.04.2009, 11:22

Φίλε μου καλημέρα. Είμαι καινούργιος στο site. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει πλέον η αναζήτηση του συγκεκριμένου τραγουδιού επειδή βλέπω πως έχουν περάσει μερικά χρόνια.  Πάντως για την πληροφόριση σου σε ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έχει τον τίτλο "Στο Περιστέρι". Δεν υπάρχει σε κανένα δίσκο του Μπιθικώτση. Είναι ένα τραγούδι που του το έχει γράψει η κόρη του Άννα, και είναι απλά μια συμετοχή του Μπιθικώτση σε μια δισκογραφική δουλειά ενός καλιτέχνη με το όνομα Σωτήρης Δογάνης. Το όνομα αυτής της δισκογραφικής δουλειάς στην οποία συμετέχει μουσικά και ο διάσημος  Yanni, λέγεται "Χορός η ζωή".

 


#3   


Αυτά τα διάβασες;