ελληνική μουσική
    925 online   ·  210.853 μέλη

    Στις 21 Μαρτίου ο Γιαννης Πάριος στο Μέγαρο

    tsibitos
    19.03.2007, 04:03
    «Έρχονται Στιγμές»
    ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
    Αίθουσα Φίλων
    21-22-23- 24-25 Μαρτίου 2007

    Με αφετηρία τις διαχρονικές ερωτικές μελωδίες του ρεπερτορίου του, η ανεπανάληπτη φωνή του Έλληνα «τροβαδούρου του έρωτα», θα χρωματίσει υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Αλέξανδρου Μυράτ και τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Σόφιας τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού της τελευταίας τριακονταετίας. Τραγούδια μεγάλων συνθετών (Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Θάνος Μικρούτσικος) αλλά και απρόβλεπτες συνθέσεις από τους δημιουργούς της νέας μουσικής σκηνής, νησιώτικα και παραδοσιακά, αλλά και οι μεγάλες ερωτικές και λαϊκές επιτυχίες του μεγάλου μας ερμηνευτή θα ντύσουν τις 5 βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Μουσικές εικόνες υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Πάνου Παπαδόπουλου θα οδηγούν τον Γιάννη Πάριο μοναδικό εκφραστή μουσικότητας και αρμονίας σε αυτές τις πλημμυρισμένες μελωδία συναυλίες στην αίθουσα Φίλων του Μεγάρου Μουσικής. Ξεκινώντας από τις ερωτικές και πολυαγαπημένες μελωδίες των πρώτων χρόνων αυτής της συναρπαστικής διαδρομής και συνεχίζοντας στους δρόμους των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, των διάσημων συναντήσεων, των μοναδικών ερμηνευτικών καταθέσεων ο Γιάννης Πάριος επιχειρεί ένα μουσικό ταξίδι που εκτίνεται σε 4 δεκαετίες.

    4 δεκαετίες που σημάδεψαν μουσικά 2 γενιές. Μια σπάνια φωνή ανεβαίνει για πρώτη φορά στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να συνοψίσει 35 χρόνια αδιάκοπης μουσικής παρουσίας. Ό,τι αγάπησε και ό,τι αγαπήσαμε, ό,τι τραγούδησε και ό,τι τραγουδήσαμε γίνεται τώρα η αφορμή γι αυτήν την σειρά εμφανίσεων.

    πηγή e-go.gr
    jorge
    19.03.2007, 09:36
    Να έμενε και κανένα εισιτήριο για το λαό, καλά θα 'τανε....
    tsibitos
    19.03.2007, 14:25
    Ας Ελπισουμε οτι θα κυκλοφορησει σε κανα cd.. Να βγαλει και κατι ο Παριος ανταξιο τις πορειας του γιατι τα τελευταια χρονια με εχει απογοητευσει πολυ..
    aggeliki
    19.03.2007, 14:48
    Πάντως λέω αν κάποιος έχει κανένα εισιτήριο να του περισσεύει ας μου το δώσει...Το θέλω απεγνωσμένα!
    Φίλος μου ήταν στημένος στην ουρά 5 ώρες και τελικά πήρε με τον 50€
    Εγώ δεν μπορώ να δώσω τόσα...