ελληνική μουσική
    867 online   ·  210.851 μέλη

    Eleusis Live στο track7 artspace. Απο 26 Μαϊου ως 3 Ιουνίου 2007.

    Nicos80
    08.05.2007, 10:32
    Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Παρίσι (China Club) με διακεκριμένους Γάλλους μουσικούς της Jazz και της world music, οι Eleusis επανέρχονται στην Ελλάδα για μία σειρά συναυλιών στο track7 Art Space από το Σάββατο 26 Μαίου έως και την Κυριακή 3 Ιουνίου. Μία κυριολεκτικά μυσταγωγική μουσική εμπειρία μιας και πολλές ιδιότυπες εκπλήξεις θα υπάρχουν στο χώρο διεξαγωγής των συναυλιών.

    Οι Eleusis θα παρουσιάσουν συνθέσεις από το δίσκο τους Tales of the Holy αλλά και καινούργιες φόρμες, ενορχηστρώσεις, εμπνεύσεις κάτω από το πρίσμα της επικείμενης κυκλοφορίας τους με remixes παλιότερων συνθέσεων τους.

    Η έτσι κι αλλιώς ξεχωριστή μουσική λογική των Eleusis θα λάβει ακόμα πιο ιδιαίτερη βαρύτητα στις συγκεκριμένες συναυλίες μιας και δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικές φωτιστικές πηγές αλλά μόνο το φως που θα παράγεται από (εκατοντάδες) κεριά. Το περιβάλλον του track7 art space είναι εξάλλου εξ ολοκλήρου μινιμαλιστικό και δωρικό στη σύλληψη του, γεγονός που θα προσδώσει επιπλέον στο επίπεδο αμεσότητας με το κοινό.

    Επίσης πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η συναυλία είναι κατά βάση ακουστική, μόνο τα φωνητικά και η ηλεκτρική κιθάρα θα έχουν ενίσχυση.

    Η μπάντα που θα συνοδεύσει το συνθετικό πυρήνα των Eleusis (Φωτεινή Παπαδόδημα-Γώργος Παλαμιώτης) είναι η εξής: Mousa Hema (balafon/ κρουστά), Ousmane Keita (n’ goni/κρουστά), Άγγελος Πολυχρόνου(κρουστά), Άντωνης Απέργης (φλογέρα/κανονάκι/ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Κοπανάρης (κρουστά).

    Οι Eleusis από την αρχή της πορείας τους ακολουθούν έναν αποκλειστικά δικό τους, μοναδικό και καθαρόαιμα καλλιτεχνικό τρόπο προσέγγισης των ζητημάτων που άπτονται της πορείας τους, των συναυλιών, των ηχογραφήσεων και γενικότερα της επικοινωνίας τους με το κοινό. Οι συναυλίες στο track7 art space είναι άλλη μία απόδειξη των παραπάνω.

    Info-Box
    Eleusis Live
    Track7 Art Space
    Σιδηροκάστρου & Αμφιπόλεως 1 (Βοτανικός)
    Ώρα έναρξης 22.00

    http://www.myspace.com/eleusisgreece

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Nicos80 στις 08-05-2007 10:33 ]