ελληνική μουσική
    423 online   ·  210.858 μέλη

    Θεσσαλονίκη: Νίκος Πορτοκάλογλου - Βασιλική Καρακώστα. Guest Ζακ Στεφάνου

    anastantas
    09.07.2009, 14:51

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
    και η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

    στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

    Special Guest ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και η μΠαντα-Κοαλα

    ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

    «Στροφή»

    Καμιά φορά η έξοδος δεν βρίσκεται στην ευθεία. Καμιά φορά η έξοδος βρίσκεται στη στροφή. Εκεί θα περιμένει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, στη Στροφή, όπως βάφτισε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα που παρουσιάζεται στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 13 Ιουλίου.
    Πρόκειται για μια πολύχρωμη μουσική παράσταση, ένα live πάρτυ για όλες τις ηλικίες στο οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Επιπλέον, ο Νίκος Πορτοκάλογλου συστήνει τραγούδια από το νέο του album «Στροφή» το οποίο σηματοδοτεί μια πραγματική στροφή σε έναν σύγχρονο ροκ ήχο και με ανεβασμένη διάθεση, μια καλοκουρδισμένη μπάντα κι ένα εκπληκτικό ντουέτο πνευστών υπόσχεται δυνατές καλοκαιρινές βραδιές.
    Ξεχωριστή η συμμετοχή της Βασιλικής Καρακώστα, η οποία εκτός από μόνιμη συνεργάτιδα του Νίκου Πορτοκάλογλου, είχε την χαρά μέσα στην χρονιά που πέρασε να κυκλοφορήσει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σβούρα» σε τραγούδια και παραγωγή του ίδιου.
    Μαζί τους στην Μονή Λαζαριστών θα βρεθεί και ο Ζακ Στεφάνου με την μπάντα του μΠάντα-Κοάλα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα νέα τους τραγούδια επί σκηνής, τα οποία πρόκειται να ηχογραφηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Έντονος ρυθμός, σκληρές αλλά μελωδικές κιθάρες, επικοινωνία με το κοινό από ένα συγκρότημα που όταν παίζει live δεν χρειάζεται να είσαι “γνώστης του είδους” για να περάσεις καλά.

    Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Βασιλική Καρακώστα και ο Ζακ Στεφάνου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και μας υπόσχονται μία συναυλία - έκπληξη, μία βραδιά γεμάτη χρώμα, ρυθμό και ενέργεια.
    Τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Βασιλική Καρακώστα επί σκηνής συνοδεύουν με ύφος ηλεκτρικό και αέρα ανανέωσης οι μουσικοί:
    Τάσος Φωτίου και Αντώνης Ανδρέου στα πνευστά
    Μιχάλης Καλκάνης στο μπάσο και τα φωνητικά
    Νίκος Χριστόπουλος στα τύμπανα και τα κρουστά
    Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, το ακορντεόν και τα φωνητικά
    Ηχοληψία: Δημήτρης Δημόπουλος, Γιώργος Κατσιάνος
    Σχεδιασμών Φωτισμών: Γιώργος Τέλλος
    Φωτισμοί: Μελίνα Ζερβάκη

    Η μΠάντα-Κοάλα αποτελείται από τους:
    Ζακ Στεφάνου
    Διονύσης Κωνσταντινίδης - Ηλ.Κιθάρα
    Λεωνίδας Κουγιουμτζόγλου - Τύμπανα
    Ανδρέας Νικάκης - Ηλ. Βαθύφωνο
    Μάνος Στάγιας - Ήχος

    Ώρα έναρξης: 21:30

    Τιμή εισιτηρίου: € 20 & € 15 φοιτητικό-μαθητικό


    Προπώληση εισιτηρίων
    Metropolis
    Stereodisc
    Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
    http://www.i-ticket.gr (801 11 60000)
    http://www.ticketquest.gr

    Οργάνωση παραγωγής:
    Ερωδιός ΕΠΕ Τηλ/Fax: 00302103210890
    http://www.erodios.gr



    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Orfeus στις 09-07-2009 15:02 ]


    επισυναπτόμενα: n205968745194_6787.jpg 
    alkyoni
    14.07.2009, 03:47

    Ηταν μια πολυ ομορφη συναυλιακη βραδια!!!!{#emotions_dlg.thumbup}

    Ο Ζακ ανοιξε την συναυλια λιγο πριν τις 21.30 , με διασκευασμενα τα δικα του κομματια σε καπως πιο ροκ ηχο,  τα οποια ενθουσιασαν τους νεοτερους θεατες κυριως.
    Στα φωνητικα ηταν η Κατερινα (λυπαμαι, μου διαφευγει το επιθετο της αυτη την ωρα) , πολυ ωραια φωνη που κατα την γνωμη μου θα μπορουσε να τραγουδαει και μονη της 1η φωνη. Καλη τυχη για το μελλον!

    Κατα τις 22.05 βγηκε επιτελους και ο Νικολας με την μπαντα του μαζι με την Βασιλικη Καρακωστα και ξεκινησε το μουσικο μας ταξιδι, με τα δικα του τραγουδια απο την εποχη των Φατμε εως και σημερα!
    Τραγουδησε και η Βασιλικη καποια τραγουδια απο την 1η της δισκογραφικη δουλεια με τραγουδια του Νικου.

    Προσωπικα μου αρεσε πολυ η συναυλια !
    Το μονο αρνητικο ηταν οτι επειδη υπηρχαν καρεκλες και πολυς κοσμος ηταν στην αρχη λιγο απομακρος απο την σκηνη, ηταν καπως "κρυα" απο πλευρας κοσμου ,(δεν υπηρχε ο παλμος που λεμε), τουλαχιστον για την αρχη...
    Μετα μαζευτηκε κοσμος σιγα σιγα στην σκηνη μπροστα και καπως ζεσταθηκαμε ως ατμοσφαιρα.
    Αλλα 3-4 τραγουδια πριν το τελος ηταν το κατι αλλο.... ολοι σηκωθηκαν απο τις καρεκλες και ηρθαν μπροστα (μετα απο προτροπη του Νικου ηρθαν και οι πιο διστακτικοι) και στο τελος δεν τους αφηναμε να φυγουν απο την σκηνη τον Νικο και την μπαντα του!
    2-3 φορες επεστρεψαν και αλλη μια που τραγουδησαν μετα τον αποχαιρετισμο... χαχαχααα!!
    Ηταν υπεροχα!! Αν και η ωρα ειχε φτασει 00.05 , ουτε που το καταλαβαμε!!!
    Αλλα και μετα την συναυλια, ειχαν την καλη διαθεση και μας δεχτηκαν να τους συναντησουμε απο κοντα για δυο λογια κι ενα αυτογραφο.
    Ευχαριστουμε Νικο, Βασιλικη, Ζακ και ολη την μπαντα για την ομορφη βραδια {#emotions_dlg.thumbup},  καλη συνεχεια να εχετε και να μας ξαναρθετε!
    Εις το επανειδειν και εις το επανακουειν!{#emotions_dlg.beer}