ελληνική μουσική
    973 online   ·  210.856 μέλη

    Train & Save me San Francisco

    AlfaWolf
    15.09.2010, 01:58

    Οι βραβευμένοι με Grammy Train επέστρεψαν στην δισκογραφία με το album τους "Save Me San Francisco", το 5ο studio album τους και το οποίο περιλαμβάνει το smash radio hit "Hey, Soul Sister",

     

    το ποιο επιτυχημένο single τους, καθώς επίσης και το νέο τους "If It's Love", το οποίο έφθασε στο #1 του Adult Top 40 chart και στο Top 25 του Pop chart (συνεχίζει να ανεβαίνει). Έχοντας αυτά τα 2 hits το "Save Me San Francisco" ξεπέρασε τα 500.000 αντίτυπα και έγινε χρυσό.

    Κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2009, το "Hey, Soul Sister" –με την πιασάρικη μελωδία- έγινε το τέταρτο Top 40 hit στο Billboard Hot 100 και δεύτερο –ever- Top 10 single, φθάνοντας στο #3 του Hot 100 έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του.

    Το πιο επιτυχημένο τραγούδι στην ιστορία των Train το "Hey, Soul Sister", ξεπέρασε την επιτυχία του 2001 του "Drops of Jupiter (Tell Me)", το οποίο έφθασε στο #4 και με το οποίο κέρδισαν και Grammy και του 2003 του "Calling All Angels", το οποίο έφθασε στο #17 του Hot 100. Το τραγούδι ανέβηκε στις υψηλότερες θέσεις των charts σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ολλανδία και Νέα Ζηλανδία και στο #1 της Αργεντινής, Αυστραλίας, Βελγίου, Καναδά, Δανία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Κορέα, Μαλαισία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ελβετία, Ταυλάνδη και Αγγλία.

    Έχει πιστοποιηθεί με τετραπλή πλατίνα από την RIAA στις 14 Ιουλίου 2010. Το "Hey, Soul Sister" είναι το #1 Most Downloaded Song στην ιστορία της Columbia Records και έχει ξεπεράσει τα 4.5 εκατομμύρια νόμιμα downloads. Επίσης είναι το 14ο στην ιστορία του Digital.

    Και τα δύο "Hey, Soul Sister" και "If It's Love" έχουν φτάσει στο #1 του Billboard Adult Pop Song Chart. Οι Train είναι οι μοναδικοί που έχουν δύο #1 στο chart από το 2007. Το "If It's Love" είναι το 100ο τραγούδι που σκαρφαλώνει στην κορυφή του Adult Pop Song.

    Οι Train θα εμφανιστούν στο "Private Sessions" του A & E στις 26 Σεπτεμβρίου και στο "The Tonight Show with Jay Leno" στις 28 Σεπτεμβρίου.

    Αυτή την περίοδο οι Train βρίσκονται στα πλαίσια της "Save Me San Francisco Tour", η οποία τελειώνει στο τέλος του μήνα με shows στο Los Angeles και το San Francisco, πριν η μπάντα βρεθεί στην Ευρώπη.





    επισυναπτόμενα: safesf.jpg