ελληνική μουσική
    862 online   ·  210.851 μέλη

    Σπουδες σε μουσικη τεχνολογια, ηχοληψια

    Ian517666
    18.10.2010, 09:28

    Καλημερα.

    Καταρχην η αιτια που με οδηγησε να απεφθυνθω στα musicheaven forums ειναι γιατι μετα απο εντονη αναζητηση δν καταφερα να κατασταλαξω σε μια σχολη που θα ικανοποιουσε σε επιπεδο εκπαιδευσης. Ειμαι απο φητος λυκειου κ μολις ολοκληρωσα το στρατιωτικο μου για να μην με διακοψει αργοτερα. Ασχολουμε με μουσικη σε ερασιτεχνικο επιπεδο εδω κ 5 χρονια με κυρια λατρεια την συνθεση κυριως rock μουσικης. Πλεον γνωριζω καλη κηθαρα κ τα βασικα για λογους συνθεσης πανω σε drums, synths, bass. Χειριζομαι προγραμματα ηχοληψιας απο το πρωτο τριμινο που επιασα οργανο στο χερι μου οποτε εχω μεγαλο επιπεδο εξικιωσης μαζι τους οπως και με midi, κονσολες, amps κ pcs. Μαρεσει η μουσικη τεχνολογια, ηχοληψια κ συνηθως οταν βρισκομαι σε στουντιο για προβα ξερω τι να πειραξω για να βελτιωσω το αποτελεσμα.

    Ψαχνω μια σχολη που να μπορω να συνδιασω ολα αυτα καθως κ να εξιδικευτο πανω στα θεματα αυτα. Προς το παρον στην Ελλαδα η μονη σχολη που φαινεται να παρεχει αυτα που πραγματικα με ενδιαφερουν ειναι η SAE με το Audio Engineering Diploma. Αυτο που ζηταω ειναι αν καποιος που βρισκεται στον χωρο αν μπορει να μου πει κατα ποσο αξιζει η SAE καθως κ να μου προτεινει σχολες σε Ελλαδα η εξωτερικο.

    Θα το εκτιμουσα παρα πολυ..  γιατι την παρουσα στιγμη βρισκομαι με 10 καρτελες στο mojila ανοιχτες κ τραβαω τα μαλια μου. Ευχαριστω.

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 10-12-2010 12:11 ]


    jacamar
    10.12.2010, 02:29

    σηκώνει πολύ κουβέντα τό θέμα...

    το μονο που μπορώ να σου πω για την Σαε ειναι οτι δεν παρέχει αναγνωρισμένο δίπλωμα για να μπορείς να εξασφαλήσεις θέση στο δημόσιο (ερτ, ραδιοφωνο, ιεκ, μουσικο λυκειο)

    αλλα πιθανως δεν σε ενδιαφέρει τόσο αυτό, πάντως αν καταφέρεις να δικτυοθείς μες την σχολή αυτη σου εξασφάληζε (πιθανως τώρα με την κριση πιο δυσκολα) επαγγελματική αποκατάσταση.

    γενικα λίγα πραγματα θα σου διδάξουν και πολλά θα τα ανακαλύψεις μόνος σου με διαβασμα εξασκηση και πρακτικη