ελληνική μουσική
    607 online   ·  210.870 μέλη

    Jazz Workshops @ 2nd Agrinio Festival

    melani
    08.06.2012, 00:53

    28 Αυγούστου

    • Jazz improvisation rhythmic elements, melodic constuction, Jazz harmony    

                   and composition”

    Με την ευκαιρία της εμφάνισής τους στο Jazz φεστιβάλ του Αγρινίου, θα παραδώσουν ένα masterclass με θέμα τον αυτοσχεδιασμό στη Jazz. Σε αυτό θα εξηγήσουν τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται ο μουσικός διάλογος μέσα σε ένα Jazz σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, οι μουσικοί θα παίξουν για τους συμμετέχοντες στο masterclass, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα μιλήσουν για τη λειτουργία της αρμονίας, της μελωδίας και του ρυθμού.

    Εισηγητές: Christos Rafailidis: vibraphone, Bodek Janke:percussion, Petros Klampanis:doublebass

    • Jazz drums and more”

    Εισηγητής: Spyros Panagiotopoulos

    29 Αυγούστου

    • Jazz singing and groove. Combo Workshop For Singers And Other Instruments”

    In this workshop we will work in rehearsal vocabulary and musical approach to the standards or music we want to play. Count in, improvise over a Blues and play. How to lead an ending, and the signs. So, is a practical lesson where we will see how we manage in a playing setting.The first part will be dedicated to singers and we will work in warming ups, practise of scales and sing in a cirle of fifths a given phrase.

    Εισηγήτρια: Nadia Basurto

    • Introducing solo Jazz piano techniques”

    Εισηγητής: Julien Mιnagι

    Η συμμετοχή στα workshop εξασφαλίζεται με κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό τραπέζης EuroBank:  0026-0132-10-0200283091 με την  ένδειξη ”2ndAgrinio Jazz Festival” και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

    Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ για καθε workshop

    Οι χώροι και οι ώρες πραγματοποίησης των workshop θα ανακοινωθούν προσεχώς.

    Το Agrinio Jazz Festival μετά την πρώτη επιτυχημένη του διοργάνωση στο Κηποθέατρο Αγρινίου τον Αύγουστο του 2011, άφησε τη μικρή του κληρονομιά στην πόλη μας και με εντυπωσιακές καλλιτεχνικές παρουσίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ορίζει το νέο του ραντεβού για τις 28-29 Αυγούστου του 2012 σε ένα διήμερο πολλά υποσχόμενο .Στόχος μας είναι η φετινή διήμερη διοργάνωση να εμπλουτιστεί με περισσότερους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και με μια ποικιλία χώρων που θα το φέρουν πολύ πιο κοντά σε όλους τους πολίτες.





    επισυναπτόμενα: Untitled-1 copy.jpg Untitled-1 copy.jpg