ελληνική μουσική
    894 online   ·  210.853 μέλη

    Κουκουβάγγος και οι ζωντανές παραγωγές.

    captainmorgan-
    15.03.2013, 13:52

    Επειδή ακούω αρκετές ώρες καθημερινά τον "κουκουβάγγο" πρέπει να βελτιωθεί στις αλλαγές στα είδη των τραγουδιών που κάνει.Πολλές φορές οι αλλαγές του σε "σκοτώνουν",είναι αταίριαστες.Επίσης χρειάζεται εμπλουτισμός στο ρεπερτόριο του(υπάρχουν φορές που μπαίνει το ιδιο τραγούδι σε μικρό χρονικό διάστημα από την τελευταία εκτελεσή του)

    Οι υπόλοιπες ζωντανές εκπομπές είναι για όλα τα γούστα και έτσι είναι το σωστό.Ο κάθε ακροατής διαλέγει και ακούει αυτές που του αρέσουν.Ολές οι εκπομπές είναι καλές και οι παραγωγοι προσπαθούν για το καλύτερο κάθε φορά.Εγω τις έχω ακούσει αρκετές φορές όλες τις εκπομπές και εχω διαλέξει αυτές που μου ταιριάζουν περισσότερο,χωρίς ,ξαναλέω ,ότι οι υπόλοιπες δεν είναι καλές.Οι προσωπικές μου επιλογές είναι  ixthis,illio,Deos,Vert  loykas 76 και athanton.

    Eυχομαι να συνεχίσετε αυτήν την ωραία προσπάθεια που κάνετε και προστεθούν κι άλλοι παραγωγοί.

     

     


    mary_omikron
    15.03.2013, 14:38

    Καπετάνιε αρχικά σ΄ευχαριστούμε για την συμμετοχή,την τακτική ακρόαση, και τα θετικά σχόλια για το ραδιόφωνο του ΜΗ.  Αυτό μας χαροποιεί όλους {#emotions_dlg.biggrin} και θα ήταν υπέροχο να μπουν και άλλοι στην διαδικασία να ακούσουν και να εκτιμήσουν τις επιλογές των παραγωγών.  

    Ακριβώς επειδή έχεις πολλές ώρες ακρόασης η επισήμανση για τον Βάγγο είναι σωστή και ήδη μεθοδεύεται ο εμπλουτισμός του.

    Πρόσφατα έγραψε κάπου στο forum ο Jorge :   "Σχετικά με την ποικιλία του Κουκουβάγγου, όπως αναφέρω συνεχώς εδώ και 2-3 χρόνια, το πρόβλημα έχει προκύψει από τότε που "έχασα" ένα σκληρό δίσκο με τραγούδια. Θα ήθελα κάποιον με μια μεγάλη συλλογή, οργανωμένη σε directories, ώστε να τα περάσουμε στο σύστημα και μετά να φτιάξω τις ζώνες και να κάνω την επιλογή." το οποίο προχωρά και σύντομα θα είναι όλα εντάξει. 


    EVAGGELIASAKELLARIOU
    15.03.2013, 15:36

    Καλησπέρα, Καπετάνιο. Επιτέλους μίλησες και επιπλέον μας χαμογέλασες. Ευχαριστώ που είσαι φίλος μου και οι επόμενοι στίχοι δικοί σου! (Το πάρτι του Λουκιανού Κηλαϊδόνη)

    Θέλω ένα βράδυ να κάνω ένα πάρτι
    πάρτι από εκείνα τα παλιά
    και να καλέσω σε εκείνο το πάρτι
    να `ρθουν τα πιο καλά παιδιά......
    Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
    σ’ ένα βαθύ μπουντρούμι
    Γιο, χο, χο, γιο, χο, χο
    μ’ ένα μπουκάλι  ρούμι.......                                                                                                                                                                                                                                                                        

    Και ξημερώνοντας την άλλη μέρα
    όταν το σύνθημα δώσω εγώ
    σ’ ένα αερόστατο θα μπούμε όλοι
    να συνεχίσουμε στον ουρανό!




    ilio
    16.03.2013, 00:21

    Σωστές οι παρατηρήσεις σου Captain και σε ευχαριστούμε πολύ για αυτές καθώς και για την ακροασή σου.Smile

    Ο Κουκουβάγγος είναι λίγο απροσάρμοστος και λίγο δυσκίνητος.Θα δούμε πως μπορούμε τεχνικά να διορθώσουμε αυτές τις "απότομες αλλαγές" που λες.Γιατί είναι πουλί και όχι άνθρωπος.Καταλαβαίνεις {#emotions_dlg.biggrin}

    Όσο για τον εμπλουτισμό της λίστας του ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα νέο υλικό!Smile