ελληνική μουσική
    917 online   ·  210.853 μέλη
    JohnDok
    22.02.2014, 16:41

    Γιατί φίλε Τζακ,τι έγινε και σταματάς τις πολύ όμορφες εκπομπές σου?Δεν υπάρχει λύση στο τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις?


    ilio
    23.02.2014, 12:11

    Θα συμφωνήσω με τον Johndok καλέ μου Jackosan.Κατανοώ ότι το nicecast,όπου είδα αλλού πως έγραφες πως εκπέμπεις σε βολεύει,αλλά  για την ώρα αφού δεν υποστηρίζεται από τον σταθμό μας γιατί δεν εκπέμπεις μέσω Shoutcast του winamp ή Sam;Για να μην μπορεί να δώσει λύση στο θέμα ο Jorge μέχρι στιγμής δεν σημαίνει ότι σε αγνοεί ή οτιδήποτε τέτοιο.Δεν το λέω για να κάνω τον δικηγόρο του αλλά μήπως και εμείς θα πρέπει να βοηθάμε ώστε να βρίσκεται πάντα κάποια λύση;Εκτός και αν δεν θέλουμε να εκπέμπουμε στον σταθμό πια.Τότε οκ σεβαστό.Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς η σελίδα δεν είναι μόνο ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο αλλά μια μουσική πύλη και έναν άνθρωπο ( τον jorge ) να την τρέχει εξ ολοκλήρου όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι.Και το ραδιόφωνο του μια ερασιτεχνική προσπάθεια που όλα αυτά τα χρόνια έχει μια διαρκή εξέλιξη με τα συν και τα πλην του.Οπότε μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς;Γιατί συχνά - πυκνά στον διαδικτυακό γαλαξία παρεξηγούμαστε χωρίς λόγο. Smile


    Jackosan
    23.02.2014, 15:30
    Παιδιά ευχαριστώ, πραγματικά ευχαριστώ. Δεν είναι θέμα βεντετισμού, ή παρ-εξήγησης. Πιθανώς hardware, ή συμβατότητας μήλου-παραθύρων όπως είπα και στην 1η εκπομπή και μετά παλι περί ελληνκών χαρακτήρων στα tags και ξανά-μανά πάλι ότι "αλλού δουλεύει" κλπ. Ωστόσο δεν εχω ούτε τις απαραίτητες γνώσεις να βρω μονάχος μου το πρόβλημα και να το λύσω, ούτε και γίνεται να αγοράσω άλλο πρόγραμμα. (έχω ήδη αγοράσει 3). Και εδώ είναι που "νοιώθω άβολα" μ΄ολη αυτη την κατάσταση. Στην αίτησή μου για να με δεχτεί ο ΜΗ -αν θυμάμαι καλά- έγραφα απαντώντας στην ερώτηση : "τι περιμένετε από τον ΜΗ" : "Λεφτά δε δίνετε, δόξα δεν θέλω, συμβία έχω. Συνέπεια περιμένω, και τον πήχυ ψηλά". Ε, … εδώ εστιάζω το "νοιώθω άβολα". (η μέτρια εκπομπή μου δεν ανέβαζε ιδιαίτερα τον πήχυ, αλλά εχουν -ή μάλλον είχαν- γνώσιν οι φύλακες). Χίλια ευχαριστώ και πάλι γιά την παρέα. Τελειώνοντας, η "λογική" του : "πήγαινα με 151 χλμ την ωρα και στο δικαστήριο είπα οτι ετρεχα να σωσω εναν συγγενη μου και τη γλύτωσα με 30 € πρόστιμο, αυτό να πείτε κι εσείς αν σας τυχει" μου είναι πολύ -μα πολύ- ξένη.
    kostas65
    23.02.2014, 21:00

    Αγαπητέ Jakosan,

    Ακούγαμε τις εκπομπές σου πάντα με χαρά, όχι μόνο για τις μουσικές σου επιλογές αλλά και για το περιεχόμενο και ύφος του λόγου σου που δείχνουν έναν άνθρωπο αξιόλογο τον οποίο θα θέλαμε να γνωρίσουμε καλύτερα.

    Ειλικρινά θα μας λείψεις και ελπίζουμε να βρεθεί κάποια λύση και να σε ξανακούσουμε σύντομα.

    Κώστας - Όλγα - Πέτρος (PetrosTser)


    EVAGGELIASAKELLARIOU
    23.02.2014, 21:28

    Καλησπέρα, Jackosan. Θα σου απαντήσω με το μοτο της ilio-Ερατούς: "Δεν τα βλέπεις όλα από εκεί που τα κοιτάς". Αναρωτήθηκες μήπως ισχύει αυτό για σένα; Δεν το παίζω ειδήμονας, ούτε ειδική σε προγράμματα Η.Υ. Τακτική ακροάτρια σου δεν ήμουνα, αλλά εκείνο που έμαθα στα 54 χρόνια ζωής μου είναι το εξής: Δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια, όταν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση. Ούτε είναι κακό να ρωτάς. Ρωτώντας πας και στη Πόλη. Η νοοτροπία ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα ισχύει μόνον όταν έχουμε να κάνουμε με πρόσωπα, που δεν ξέρουμε. Επίσης η ερώτηση: "Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;" δεν μας εξαιρεί από το να ακούμε με προσοχή τα πάντα και τους πάντες, προτού προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Προτού καταλήξω στο δικό μου συμπέρασμα και γράψω τη γνώμη μου θα σου πω το παράδειγμα που αφορά εμένα: Στην τεχνολογία είμαι χαϊβάνι, όταν όμως βάζω κάτι στο μέσα μυαλό δεν διστάζω να ρωτώ ξανά και ξανά μέχρι να μάθω κάτι. Πρόσφατα αγόρασα ένα διαβολόπραγμα που λέγεται mp4. Χαμπάρι δεν είχα η χωριάτισα και τα αγγλικά μου φτωχά για να διαβάσω το manual. Το είχα σε αχρησία 3 βδομάδες, όμως με υπομονή και επιμονή κατάφερα να το μάθω, αφού ρώτησα δύο σχετικούς ανθρώπους, τους οποίους δεν έσκασα με περιττές ερωτήσεις. Ότι μου λέγανε το έγραφα σε χαρτάκι, σαν παιδί του δημοτικού και στην συνέχεια ακολουθούσα κατά γράμμα τις οδηγίες τους και εάν,παρόλα αυτά, είχα απορία ξαναρωτούσα. Συμπέρασμα: Κανένας δεν γεννήθηκε γνώστης και κανένας δεν έγινε άριστος με τη πρώτη. Καταλήγοντας θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις ξανά ρωτώντας τους κατάλληλους ανθρώπους ξανά και ξανά όταν έχεις απορία ή να ζητάς βοήθεια όταν δυσκολεύεσαι. Εάν δεν σε έπεισα, θέλω να σε ευχαριστήσω για τις προσπάθειες σου και είμαι χαρούμενη που σε γνώρισα διαδικτυακά. Με εκτίμηση, Ε.Σ.


    -----------------

    Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο  το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή.

    [ τροποποιήθηκε από τον/την EVAGGELIASAKELLARIOU, 23-02-2014 21:29 ]


    ilio
    24.02.2014, 00:34

    Jackosan δεν είμαι σχετική με τα τεχνολογικά οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με την ασυμβατότητα του hardware που λες όμως υπάρχουν παιδιά εδώ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και αν δεν έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα ίσως δεν τα έχουν καταφέρει ή ίσως δεν είχαν δει τις αναρτήσεις σου.Δεν ξέρω.Εκείνο που ξέρω είναι πως οι περισσότεροι από εδώ,όσον αφορά το ραδιόφωνο,είναι πάντοτε πρόθυμοι να βοηθήσουν αν ξέρουν και αν μπορούν.Αυτά από εμένα και ελπίζω να επιστρέψεις για να σε ακούσουν κι όσοι δεν πρόλαβαν,όπως εγώ για παράδειγμα.Smile


    Jackosan
    25.02.2014, 09:45
    "Ρε" σύ, ν΄αρχίσω να παραθέτω ένα σωρό ΠΜ και Σκαϊποκουβέντες, για ν΄αποδείξω ότι δεν περίμενα με σταυρωμένα χέρια το μάνα εξ΄ουρανού ; Τσου ! (Ξανα ευχαριστώ και από δω τον Ντέο στις πρώτες επαφές, τον Πέτρο-Τσερ για το πρώτο ξελάσπωμα, την Ελεν-Κ αρχικά και τον ΤζωνΝτοκ μετά, -απ΄το "δωμάτιο"- γιά τη βοήθεια στο θέμα ποιοτητας του ηχου ("χάλια ακούγεσαι, τι γαϊδουροφωνάρα ειν΄αυτη" "φτύστ΄το μικρόφωνο" -πλάκα ειναι ντε-) και την Αλκυόνη για τη διάθεση.)
    EVAGGELIASAKELLARIOU
    25.02.2014, 11:14

    Καλημέρα. Το ξέρω ότι σε βοήθησαν, αλλά όταν εκτίθεσαι ακούς και ένα σωρό χαζά πράγματα. Μάθε όμως ότι εσύ δεν είσαι σαν ένα παλαιότερο παραγωγό, που προσπαθούσε να μάθει ηχοληψία και παραγωγή ΖΩΝΤΑΝΆ στου κασίδη το κεφάλι. Δικό σου το πρόβλημα να σταματήσεις, δικό σου πρόβλημα να συνεχίσεις.  Απλά επειδή έχεις και φιλότιμο, προτίμησες την εύκολη λύση. Με εκτίμηση, Ε.Σ.