ελληνική μουσική
    665 online   ·  210.857 μέλη

    Ξερετε καποια σελιδα που μπορω να βρω instrumentals σε καλη ποιοτητα?

    Caney
    28.10.2014, 02:55

    Χρειαζομαι καποια  instrumentals για ενα live αλλα στο youtube δεν μπορω να βρω καλη ποιοτητα μουσικες


    killbill2
    10.11.2014, 03:33
    Τι ειδος ψαχνεις?θες ελληνικα για να τραγουδησεις απο πανω?
    PanGuitar
    12.11.2014, 03:51

    Κοίτα, για ξένα θα βρεις και καλή ποιότητα στο youtube επειδή υπάρχουν χιλιάδες βιντεάκια με καραόκε τραγούδια, ειδικά τα πολύ γνωστά και κλασσικά ξένα τραγούδια.
    Για ελληνικό ρεπερτόριο, εξαρτάται τι ψάχνεις. Πρόσφατα είχα αυτό το θέμα, καθώς θα παίξω και ενώ δεν θα έχω μπάντα, κάποια τραγούδια χρειάζονται full band ενορχήστρωση και κατέβασα καραόκε από το youtube (ελληνικά, παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα).
    Εξαρτάται τι είδος και τι ύφος ψάχνεις (Το ύφος το λέω, καθώς βρήκα κάποια ρεμπέτικα αλλά όχι σε ρεμπέτικο ύφος παιγμένα. Τα βρήκα σε καραόκε αλλά στο πιο μοντέρνο, νεο-λαικό, με full band. Όπως τα παίζουν στις πίστες..)

    Για να μην τα πολυλογούμε, θα ήταν εύκολο σε όλους μας να μας πεις ποια τραγούδια χρειάζεσαι, για να ψάξουμε μαζί σου στο διαδύκτιο και να σου δώσουμε links, παρά να μιλάμε γενικευμένα.


    delta66
    12.11.2014, 16:00

    Το ξερετε οτι χρειαζονται καποιες προυποθεσεις/αδειες/ αποδοσεις αμοιβων κλπ,  οταν χρησιμοποιειται μουσικη αλλων (και συνθετικα και εκετελεστικα) ιδιως για "αμεσο" οικονομικο οφελος, ετσι?

    Πχ  ο PanGuitar εχει ενορχηστρωσει και ηχογραφησει, παιζωντας ο ιδιος ή/και αλλοι μουσικοι ενα Karaoke ενος τραγουδιου του Μ. Χατζηδακι και το εχει ανεβασει στο ιντερνετ για ελευθερη "οικιακη" χρηση.

    Μπορει να το κατεβασει ο Caney και να παει σε μια μουσικη σκηνη να τραγουδαει δημοσια με μουσικη συνοδεια αυτο το karaoke και να πληρωνεται για αυτο ... "αναιμακτα"? 

    Ή ακομα και χωρις να πληρωνεται, απλα για ... ανεβασμα της δημοτικοτητας του ας πουμε.

    Ολοι αυτοι που δουλεψαν (Χατζηδακις, PanGuitar , μουσικοι και λοιποι συντελεστες), να μην πληρωθουν αναλογα?

    -----------------

    ....click to visit Spyros Delta youtube channel....

    [ τροποποιήθηκε από τον/την delta66, 12-11-2014 16:23 ]


    Caney
    13.11.2014, 20:09

    Αρχίκα δεν θα πληροθώ καθώς είναι στα πλαίσια ενoς φεστιβαλ! Επισης θα ήθελα να υπενθυμισω οτι δεν μιλουμε για διασκευες με προσωπικη ταυτοτητα παρα μονο για instrumentals ξενων τραγουδιων...Σαφως και δεν υπαρχει καμια οικονομικη επιβαρυνση...Για να μην πολυλογω καποια songs τα οποια δεν μπορω να τα βρω χωρις φωνητικα και τετοια ειναι 1 wind of change 2 Rock you like a huricanne 3 stand by me 4 Bang Bang (in style lady gaga) i cant give you anything but love (tonny bennet) Ευχαριστω :)

    [ τροποποιήθηκε από τον/την Caney, 13-11-2014 20:10 ]