ελληνική μουσική
    647 online   ·  210.863 μέλη

    Νέο μέλος - Αρχείο ηχου

    VasoLo
    27.03.2023, 21:16

    Παιδιά Καλησπέρα! 

    Είμαι καινουριο μέλος και στο site και στο χώρο της μουσικής. Ψάχνοντας ενδιαφέρον χόμπυ και καθότι παντα θαυμαζα τις ωραίες φωνές, ξεκίνησα πριν ένα μήνα μαθήματα φωνητικής και σκέφτομαι να αρχίσω και μαθήματα αρμονιου.Είναι κανονική ψυχοθεραπεία για μένα και μου αρέσει περισσότερο απ'οσο περιμενα. Θα ήθελα , αν έχει κάποιος τη καλοσυνη , να μου εξηγήσει με ποιο τροπο θα μπορουσα να ανεβάσω καποιο αρχείο ήχου για να με ακουσετε και να μου πειτε τη γνώμη σας. Θα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή στο κινητό μου η υπάρχει κάτι ανάλογο εδώ ; (Σορρυ αν φαίνεται τελείως χαζή η ερώτηση, είμαι ψιλοασχετη από τεχνολογία κτλ ) . 

    Ευχαριστώ εκ των προτερων! 


    freddieKrueger
    28.03.2023, 04:21

    Καλώς ήλθες αγαπητέ φίλε και καλή αρχή στον μαγικό κόσμο της μουσικής!

    Λοιπόν για να ανεβάσεις εδώ ηχητικό αρχείο υπάρχουν ένα σωρό τρόποι όμως ο καλύτερος είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή soundcloud και να κανεις εκει λογαριασμο.

    Επισης μπορεις να κατεβασεις καποιον "καταγραφέα φωνής" ή voice recorder και να αποθηκεύεις ότι τραγουδάς ή παίζεις.

    Αυτές οι εφαρμογές έχουν συνήθως και επιλογή να ακούς ξανά και ξανά το ίδιο σημείο μιας ηχογράφησης κάτι που θα σε βοηθήσει να βγάλεις ευκολότερα κάποια κομμάτια αν τα ηχογραφήσεις εκεί και τα μελετήσεις τμήμα τμήμα.

    Το μέλος Stefanos604 επίσης γνωρίζει πολλά περισσότερα από τεχνικής πλευράς πχ πως μπορείς να έχεις τον καλύτερο ήχο με διάφορα μέσα ηχογράφησης.

    Όσον αφορά τη φωνητική σου εξέλιξη αν έχεις οποιαδήποτε απορία είμαι στη διάθεσή σου.

    Καλώς ήλθες!!


    VasoLo
    28.03.2023, 08:20
    Ευχαριστώ πολύ! Είσαι ευγενεστατος!
    freddieKrueger
    29.03.2023, 04:24
    Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!