ελληνική μουσική
    680 online   ·  210.861 μέλη

    Primal Fear, Royal Hunt στην Ελλάδα

    jorge
    12.09.2005, 15:41
    PRIMAL FEAR/ ROYAL HUNT


    + Special guests Emerald Sun


    Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη,
    σε χώρο που θα ανακοινωθεί

    Σάββατο 29 Οκτωβρίου, Αθήνα, Gagarin 205



    Οι περίφημοι Γερμανοί εκπρόσωποι του power Metal, Primal Fear, επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό, με το νέο τους άλμπουμ, 'Seven Seals', και μια μίνι-περιοδεία στην Ελλάδα ως co-headliners με τους Royal Hunt.
    Η κινητήρια δύναμη των Primal Fear είναι ο τραγουδιστής Ralph Scheeper, πρώην των Gamma Ray, και ο μπασίστας Matt Sinner, πρώην ηγέτης του επώνυμού του συγκροτήματος. Η σύνθεση του συγκροτήματος συμπληρώνεται από τους Stefan Leibling (κιθάρα), Henny Wolter (κιθάρα), και Klaus Sperling (drums).
    Θα παίξουν ένα πλήρες σετ, γεμάτο με τις μεγάλες στιγμές της σταδιοδρομίας τους, καθώς και (αν είμαστε τυχεροί!) κάποιες από τις εκρηκτικές διασκευές που έχουν στο ενεργητικό τους.

    Μαζί τους, οι εκ Δανίας ορμώμενοι Royal Hunt, που σχηματίστηκαν το 1992 από τον οργανίστα Andre Anderson. Ίσως το πιο ισχυρό ατού τους είναι το μίγμα μελωδικού ροκ, Heavy Metal και progressive που υπηρετούν, οδηγούμενοι από την τεράστια φωνή του αμερικανού D.C. Cooper.
    Το νέο τους άλμπουμ, ‘Paper Blood’ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2005 και συνέλεξε εγκωμιαστικές κριτικές από το σύνολο του ευρωπαϊκού και ιαπωνικού ροκ τύπου. Η σύνθεση του συγκροτήματος συμπληρώνεται από τους Jakob Kjaer (κιθάρα), Steen Morgensen (μπάσο), και Kenneth Olsen (drums).
    Στις δύο συναυλίες στην Ελλάδα θα απολαύσουμε και από τους Royal Hunt ένα πλήρες σετ, μια αποθέωση του μελωδικού ροκ, κι ένα … μήνυμα προς τον Θεό (Message to God!)

    Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι πολλά υποσχόμενοι Θεσσαλονικείς power Metallers Emerald Sun, που μόλις τελείωσαν την ηχογράφηση του παρθενικού τους άλμπουμ ‘…And the Story Begins’, και τους οποίους οι οπαδοί του ιδιώματος θα θυμούνται να κλέβουν τις εντυπώσεις ανοίγοντας για τους Ed Guy πριν ένα χρόνο.

    Περισσότερες πληροφορίες για ακριβείς ώρες έναρξης, χώρους κλπ πολύ σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

    Γραφείο Τύπου
    Encore Greek Booking
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310240549
    www.encore.gr