ελληνική μουσική
    818 online   ·  210.853 μέλη

    Reunion για τους Van Halen

    GL
    07.01.2006, 16:23
    “Αναπόφευκτο” χαρακτήρισε το reunion των Van Halen με την αυθεντική τους σύνθεση, ο Ντέιβιντ Λι Ροθ, πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος. “Μίλησα με τον ντράμερ (Αλεξ Βαν Αλεν) πριν από μια εβδομάδα και νομίζω πως τελικά η επανένωσή μας δεν θα αργήσει”, δήλωσε ο Ροθ.

    Ο Ντέιβιντ Λι Ροθ και ο Αλεξ Βαν Αλεν αποτελούν ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος μαζί με τον Εντι Βαν Αλεν (κιθάρα) και τον Μάικλ Αντονι (μπάσο). Η σύνθεση του γκρουπ άλλαξε το 1985 όταν ο Ροθ αποχώρησε από τους Van Halen, με τον Σάμι Χάγκαρ να τον διαδέχεται. Ο Ροθ είχε ξαναηχογραφήσει δύο τραγούδια με τα υπόλοιπα μέλη των Van Halen το 1996 για μια συλλογή, ενώ στις αρχές των ‘00s οι Van Halen είχαν ξαναφτάσει κοντά στο reunion που όμως δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα λόγω του καρκίνου που χτύπησε τον Εντι Βαν Αλεν.

    πηγη:rockroll.gr

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : GL στις 22-02-2007 20:48 ]


    GL
    22.02.2007, 20:50
    Αδοξο τέλος για τους Van Halen;

    Φαίνεται πως οι Van Halen διαλύονται πριν καλά καλά κάνουν το νέο τους ξεκίνημα. Οπως έγραψαν διάφορα sites του εξωτερικού, η περιοδεία (που ωστόσο δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως) για την επανασύνδεσή τους, μπήκε στον πάγο και ενδεχομένως να μην αρχίσει ποτέ...

    Παρά τις κοινές πρόβες του Εντι Βαν Αλεν και του Ντέιβιντ Λι Ροθ, φήμες θέλουν την αμερικανική περιοδεία με τις 40 συναυλίες να έχει άδοξο τέλος. Αν και δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, το γεγονός προκαλεί εντύπωση μιας και ο Ντέιβιντ Λι Ροθ είχε πει πρόσφατα πως το reunion έχει μέλλον και πως οι πρόβες του γκρουπ πήγαιναν πολύ καλά.



    Πηγη:Pop-Rock.gr