αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Bloq δίχως τίτλο
Διότι όλα τα ωραία αλλάζουνε όνομα και μορφή.

08 Δεκεμβρίου 2011, 19:48
"το ξέρει κι αυτός που τον έξυπνο κάνει"
τσάγια!  

  • Ναι,η Μωβ ψιλομετακόμοισε αλλά το σπίτι της είναι εδώ. Και ωσάν το πατρικό της που ολοένα λιγότερο το βλέπει,περισσότερο το πεθυμάει και ...πού ήθελα να καταλήξω; Σπίτι μου! :Ρ :))))))
  • Τίποτα χειρότερο για ένα ρομαντικό από την καθημερινότητα. Ζηλεύω όσους πρωτοερωτεύονται. Ή ερωτεύονται για πάντα.  Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές φύγετε, μπορεί να σας κλέψω έρωτα και να τον φοράω άδικα. Άσε που μπορεί να κολλήσετε ρουτίνοσχέση ενηλικίωσης. Με σκύλο,τυχεροί! Σκεφτήκατε να υπήρχε ήδη παιδί; παφ! :/
  • Η κρίση που μας βρήκε οφείλεται και στο διότι που ακολουθεί: από δεκαετίες μπερδέψαμε την πατρίδα με την κυβέρνηση, και παρεξηγήσαμε την αγάπη για την πατρίδα με τον ρατσισμό ενώ ταυτόχρονα καταναλώναμε ξενομανιακά και δρούσαμε ξενοφοβικά. Όχι εσύ κι εγώ,οι άλλοι.
  • Στο εξώφυλλο του "The Marriage Plot" το όνομα του συγγραφέα πιάνει περισσότερο χώρο από τον τίτλο του βιβλίου. Μόνο στον σύγχρονο κόσμο η λογοτεχνία σφάζεται από τον εμπορικισμό; Πόσο καιρό θα συνδέεται με το Μίντολσεξ; Σε κάθε νέο του έργο εξάλλου,ο συγγραφέας καλείται να βελτιώσει το μελάνι του και ο Ευγενίδης το έχει καταφέρει. Ας του δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη λοιπόν ο εκδότης του.

http://media.dav-medien.de/29738001Z.jpg

 

 

  • Για την συνεργασία των Φριντζήλα-Σκανδάμη ενημερώθηκα (φυσικά) από το μπλογκ του Μπόσκο. Στο γιουτιούμπ βρήκα μερικά τραγούδια. Ο σεβασμός μου για την Μάρθα Φριντζήλα ολοένα και μεγαλώνει.  Κόντρα  στο χριστουγεννιάτικο ραδιόφωνο (αν και ο ίδιος ο δίσκος θα είναι ένα πολύ καλό χριστουγεννιάτικο δώρο) ένα αξιόλογο τραγούδι που δίκαια κερδίζει μια θέση στην (καλή) ελληνική λαϊκή μουσική:

  • Διαβάζετε ποίηση μια φορά την ημέρα. Κάνει καλό στην ψυχή,ηρεμεί και το μυαλό χωρίς να το σιδερώνει.
  • ακόμη δεν υπάρχουν "φιλιά" στα ημότικονς. Παρ' ολα αυτά ....μμμμΜΜΜμμμμμάαααααακια!!

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


18 Φεβρουαρίου 2011, 16:38
μπεμπέ 1 χρονού και βάλε
ημερολογιακά  

κατ'αρχάς "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑου!"

διότι μετά από πολύ καιρό ξανάρχισα γυμναστήριο ή μάλλον γυμναστική. Ότι τα χέρια μου είχαν αδυνατίσει τόσο το ένιωσα την Τετάρτη το απόγευμα που μου έπεσε η κούτα με την ηλεκτρική σκούπα στο κεφάλι αφού τα χέρια μου δεν πρόλαβαν τη φόρα της. Ε, μετά καθάρισα το σπίτι σα να είχε γίνει εμφύτευση νοικοκυραίικου εγκεφάλου με το κτύπημα της σκούπας. Έπλυνα ακόμη και τα παράθυρα.

Πέμπτη βραδάκι, μου έκανε παρατήρηση η γυμνάστρια

- Πρώτη φορά στο μάθημα, χρησιμοποίησε τα μικρότερα βαράκια.

- Τα δοκίμασα αλλά δεν νιώθω το βάρος τους, είναι σα να μην τα κρατώ!

- Καλά...αύριο όμως μην τολμήσεις να κλάψεις όταν θα θες να φορέσεις το παλτό σου!

Την υπόσχεση την κράτησα. Δεν έκλαψα.Ούτε όταν πριν από μερικά λεπτά έπεσε το στυλό κι αντί να σκύψω...γονάτισα...ήταν και οι γόβες σήμερα απίστευτα ενοχλητικές.Ας είναι καλά η συνάδελφος, μου σήκωσε και το φλιτζάνι του καφέ για να μπορέσω να πιω έστω μια δοσούλα. Της έταξα σοκολατοειδές γλυκό βέβαια αλλά δεν πειράζει. Χαλάλι της!

-Και να σκεφτείς πως μια  βδομάδα πριν κρατούσα το μωρό όλη μέρα! Γιατί δεν είχα πιαστεί έτσι, μου λες;

Το ανηψάκι του συντρόφου, δηλαδή, που είχε τα 1α του γενέθλεια κι αξιωθήκαμε επιτέλους να το δούμε κι από κοντά! Ένα ταξίδι για τη δουλειά, καμιά δικαιολογία για τον σύντροφο να μην με συνοδεύσει για 3 μέρες, χρήματα δεν είχαμε αλλά χαλάλι! Πήγαμε Άγιοι Βασίληδες, είπα στον σύντροφο πως σε 20 χρόνια θα τον αφήσω για τον ανηψιό του και μάλλον χάρηκε, γιατί θα θέλει κι αυτός μέχρι τότε νέο μοντέλο, ευτυχώς οι νεογονείς δεν κατάλαβαν τί είπαμε αλλιώς θα με είχαν ρίξει από το Φρούριο της Περούτζια.

Έρωτας! Τέτοιο χαμογελαστό μωρό, με λακκάκια, ένα δευτερόλεπτο να κλαίει το επόμενο να ξεκαρδίζεται στα γέλια! Καρδούλης! Της νεομαμάς δεν της άρεσε το "Μασκαράκο"που του έλεγα κάθε λίγο, μα της καλοάρεσε που το μωρό δεν έφευγε από την αγκαλιά μου,κι έτσι κατάφερε επιτέλους να βρει λίγα λεπτά για τον εαυτό της και να φροντίσει μαλλιά και μακιγιάζ.

Βέβεια το ταξίδι είχε και παράπλευρα εφφέκτς.

Ο απώτερος σκοπός του Συντρόφου ήταν να ξυπνήσει το μητρικό μου ένστικτο. Ο δικός μου απώτερος σκοπός ήταν να δει ο Σύντροφος πόσο ακριβά και απαιτητικά είναι τα μωρά, και να με αφήσει ήσυχη.

Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται τόσες φίλες μου κλαίνε που οι συντρόφοι τους -παντρεμένες και μη-δεν είναι ακόμη έτοιμοι για μωρά, ενώ εγώ πέφτω πάντα (καλά με διαλείμματα σε νάρκισσους) στους έχοντες πατρικό φίλτρο. Ο Σύντροφος ας πούμε, είναι έτοιμος να γίνει πατέρας από τότε που γεννήθηκε!

0-0

Γκέιμ ον, λατρεύω τα μωρά αλλά για αγκαλίτσες και βόλτες. Ναι μεν έχουμε το φυσικό ταλέντο με αυτά αλλά όχι και για ολόκληρα 24ωρα! Άρα, αγάπη ναι, μητρότητα όχι τώρα!

0-4

Γκέιμ όβερ για τον Σύντροφο. Ακόμη και ένα τόσο βολικό μωρό σαν τον Καρδούλη, με τον ήσυχο νυχτερινό του ύπνο, την σταθερά καλή του διάθεση, την κοινωνικότητα του, απαιτεί χρόνο και προσοχή. Αλλαγή πάνας. Μπάνιο. Δυο φορές καθάρισμα του σπιτιού. Αγκαλίτσες (καλά με αυτές δεν έχουμε πρόβλημα).

0-6

Το παιχνίδι είχε βέβαια τελειώσει από τη στιγμή που ψάχναμε δώρο στην Παγόχωρα. Είδαμε για πρώτη φορά το κόστος στα αμαξάκια.Σοκ!

0-8

-700 ευρώ για ένα αμαξάκι! Ο συνάδελφος δεν έχει καταφέρει ακόμη να πουλήσει το αυτοκίνητο του για 500 ευρώ, όλοι του δίνουνε το πολύ 300!!!

- ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΑΣ!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

-200 ευρώ για ένα τραπεζάκι! Τί κάνουνε με αυτό;

-Εδώ Σύντροφε μου, θα αλλάζεις τις πάνες των μωρών σου!

-Γιατί εσύ τί θα κάνεις;

-Θα σου γράφω μέιλς ρωτώντας πως πάει η οικογενειακή ζωή.

-γκρρρρ......

-Αστεία αστεία, τώρα καταλαβαίνω γιατί οι τούρκοι κάνουνε τόσα παιδιά.

-Τί εννοείς;

- "Ε,αφού αγοράζουμε που αγοράζουμε όλα αυτά τα πράγματα, σε αστεία ψηλές τιμές. Να μην κρατήσουν καμιά δεκαπενταριά χρόνια να βγάλουν τα λεφτά τους; Ταμάμ;"

Ένας νεαρός Τούρκος που στεκόταν δίπλα μας, με άκουσε (μαζί και την μίμηση τουρκικής προφοράς που έκανα) και με στραβοκοίταξε.Ο Σύντροφος, που ψιλοφοβάται τους Τούρκους, άλλαξε μερικές αποχρώσεις του μωβ. Μετά ήρθε η έγκυος σύζυγος Τουρκάλα με ένα σκούρο μπλε αμαξάκι και ρώτησε...

-Αγάπη μου, αυτό φαίνεται γερό. Δεν θα κρατήσει για δέκα δεκαπέντε χρόνια;

Ε, φταίω εγώ που άρχισα να γελάω, παρασέρνοντας όχι μόνο τον Σύντροφο αλλά και τον Τούρκο μπαμπάτουμπι;

ε ;ε ;


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
movflower
Χάρις
πολύχρωμηΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/movflower

Μπλοκάκι με σημειώσεις. Λίγο από όλα. Μπλαμπλαμπλά, μουρμουρμούρ, τραλαλά. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Ok,το παραδέχομαι. Ενίοτε και γκρινγκριν. Ανθρώπινη είναι και μερική γκρίνια.

glitter-graphics.comTags

αρτικ grow-ups as in push-ups Απορίες Απορίες εκτός τόπου και χρόνου αρτίκ επέτειος ημερολογιακά ημερολογιακα ιδεογραφικά Κύπρου εικόνες Κύπρου είκονες μεταφράσεις της Μωβ μορφές Μορφές Παράφωνοι διάλογοι Σκέψεις σΤίχΟι συνείδηση συνταγές Σφηνάκια σφηνάκια Σφηνάκια! τραγούδια για καλημέρα τραγούδια για καληνύχτα τσάγια Τσάγια! τσάγια! Τσάγια Χαμόγελα
Επίσημοι αναγνώστες (29)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης