αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
19 Νοεμβρίου 2007, 21:19
Κατάσταση καθημερινής τρέλας ( Ν0 5 Η αρρώστια του δορυφόρου )
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

Τρόλει 11. ΠΑΛΙ

Μπήκα να πάω σπίτι μου.Κάποια στιγμή εντόπισα 1 θέση και πήγα να καθίσω.Αυτό που δεν πρόσεξα είναι ότι υπήρχε άλλη μια θέση απέναντι. Τέλος πάντων πάω να κάτσω αλλά απ'έξω καθόταν μια μεγάλη (όχι και πολύ) γυναίκα με πολύ νεανικά γυαλιά η οποία με κοίταζε σαν ηλίθια και τέλος πάντων μου είπε με θράσος λες και της σκότωσα τη μάνα!!!

"Έχει απέναντι θέση, κάτσε εκεί το ίδιο είναι"

"Καλά κυρά μου, της είπα δε σου παμε και τίποτα"

Μετά μπαίνει ένας κύριος και της ζητά να κάτσει. Τελικά κάνει λίγο πιο κει φανερά ενοχλημένη κι επειδή ο γεράκος δεν χώραγε πέρασε κατά κάποιο τρόπο από πάνω της και τη σκούντηξε αρκετά. Καλά να πάθει σκέφτηκα η ψωνάρα, δεν κοιτάει τα χάλια της θέλει και νεανικά γυαλιά και διπλή θέση στο τρόλει.

Παραπονέθηκε στο γέρο ότι τη σκούντηξε κι αυτός της την είπε.Δε βλέπεις που είμαι γέρος και δεν μπορώ, κι αντί να κάνεις λίγο πιο πέρα κάθεσαι μέσα στη μέση.Και προς τι όλα αυτά? Αφού κατέβηκε μια στάση μετά ρε παιδιά. Ίσα ίσα να κάνει φασαρία η μπαμπόγρια η κακιασμένη. Τελικά η ασθένεια του δορυφόρου είναι πολύ βαρειά.Νομίζουμε ότι όλα περιστρέφονται γύρω μας.

 


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από pafa (19.11.2007)


Σχόλιο από pafa (19.11.2007)
Φαντάσου τι δυστυχία σκορπάει στους γύρω της και εννοώ στα μέλη της οικογένειας της.
Φαντάζομαι εκείνο το φουκαρά τον άνδρα της, αν ζει δηλαδή, που δεν το βλέπω έτσι όπως μας τα λες μάλλον τα έχει κορδώσει. Άντε να τον πετύχεις σε καμιά υπηρεσία να σου κάνει τη δουλειά σου η ακόμα χειρότερα να τον έχεις προιστάμενο.Μπρρρρ....


Σχόλιο από margo (19.11.2007)
Κάτσε βρε pafa αμέσως"φαντάζομαι το φουκαρά τον άντρα της"..
Που ξέρουμε δηλαδή αν αυτός της κάνει τη ζωή πατίνι κι αυτή ξεσπάει στα τρόλευ;
Πάντως στα μμμ βλέπεις τα πιο απίθανα πράγματα.
Κάπου στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης εγώ,σηκώνεται μια κοπελιά να μου προσφέρει τη θέση της,πετάγεται μια τύπισα τρέχοντας και στρογγυλοκάθεται αυτή!!
Καλά την έκραξε όλο το λεωφορείο λέμε χαχαχαχα!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 


Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης