αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
26 Φεβρουαρίου 2008, 12:06
Με 3 Ευρώ το μήνα
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  

Μάθε πως μπορείς να υιοθετήσεις το ζώο που σε ενδιαφέρει!
Η ετήσια ατομική συνδρομή είναι 25 ευρώ. Η αντίστοιχη σχολική συνδρομή είναι 120 ευρώ.

ImageΛιγοστοί πληθυσμοί του γιγαντιαίου πάντα επιζούν σήμερα στα κατακερματισμένα δάση μπαμπού της Κίνας. Κι όσο ο βιότοπος τους συρρικνώνεται, τόσο αυξάνεται η απειλή για το πιο δημοφιλές αρκουδάκι στον κόσμο.


ImageΤο 90% του παγκόσμιου πληθυσμού των τίγρεων χάθηκε στη διάρκεια του 20ου αιώνα. Το WWF δίνει σκληρό αγώνα για να εξασφαλιστεί η επιβίωση του είδους.ImageΥπάρχει στη γη από την εποχή των δεινοσαύρων. Σήμερα και τα επτά είδη θαλάσσιας χελώνας ανά τον κόσμο απειλούνται με εξαφάνιση. Στη Μεσόγειο συναντώνται τρία είδη θαλάσσιας χελώνας, από τα οποία μόνο ένα, η Καρέττα καρέττα βρίσκει καταφύγιο στις ελληνικές ακτές.

ImageΧιλιάδες δελφίνια θανατώνονται κάθε χρόνο στις θάλασσες της Μεσογείου. Αν και τα πιο προσφιλή αυτά είδη δεν έχουν φυσικούς εχθρούς, η έλλειψη τροφής λόγω της υπεραλίευσης, η θαλάσσια ρύπανση και η αιχμαλωσία τους από τα αφρόδιχτα μειώνουν τον πληθυσμό τους δραματικά κάθε χρόνο.
ImageΣτην Ελλάδα, αργυροπελεκάνοι φωλιάζουν πια μόνο στις Πρέσπες και κάποιοι λιγότεροι στον Αμβρακικό. Παλιότερα υπήρχαν σε όλη σχεδόν τη χώρα, όμως με προτροπή της πολιτείας που επικήρυξε το είδος ως ιδιαίτερα "επιβλαβές θήραμα", κυνηγήθηκαν αλύπητα και σχεδόν αποδεκατίστηκαν.

ImageΟ κραυγαετός, μετανάστης από την Αφρική φώλιαζε πριν 60 χρόνια σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα απαντάται στην Μακεδονία και στην Θράκη με τον σημαντικότερο πληθυσμό να φωλιάζει στον Έβρο. Η σημαντικότερη απειλή για το είδος είναι η καταστροφή των δασών.

 

Υιοθετώντας ένα από τα ζώα που προστατεύει η WWF , μαζί με το πιστοποιητικό-αφίσα, θα λάβεις την ατομική σου κάρτα μέλους και τον Ζωντανό Πλανήτη, το περιοδικό του WWF Ελλάς που περιέχει και σελίδες για τα παιδιά! Επίσης θα ενημερώνεσαι για όλες τις δράσεις της οργάνωσης και τις εκδηλώσεις του Panda Club.


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από incomplete_angel (26.02.2008)
Μπορείς να δώσεις ένα link?


Σχόλιο από Sike (26.02.2008)
Μπράβο, ευχαριστώ που μου το θύμισες - το'χα δει πριν καιρό και έλεγα ότι θα'ταν φοβερή ιδέα και για μένα και ως δώρο!


Σχόλιο από renabill (26.02.2008)
www.wwf.gr


Σχόλιο από incomplete_angel (27.02.2008)
μεγσί!! :)Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης