αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
27 Μαρτίου 2008, 09:15
Κρυφτό και κυνηγητό
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ  

Τα 2 δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας…. Και ποιος ορίζει άραγε τι είναι παιδική ηλικία? Αν και τα αγαπημένα μου παιχνίδια έχω πολύ καιρό να τα παίξω…. Υποτίθεται ότι μεγάλωσα….

Και ποιος το λέει αυτό? Η Ηλικία μου ή τα αθριτικά μου που ούτε να τρέξω δε μου επιτρέπουν? Χε χε χε αθριτικά στα 23 λίγο δύσκολο.Καλά δεν κινούμαι όπως όταν ήμουν 10 χρονών αλλά δεν είμαι και τελείως άχρηστη ακόμα….Μάλλον τίποτα από όλα αυτά. Η κοινωνία μας καλουπώνει έτσι για να μας καταπιέζει…Και οι ίδιοι μας οι εαυτοί αυτοκαταπιεζόμαστε για να δείχνουμε σοβαροι.

Λέμε «μεγάλωσα τώρα» δεν είμαι πλέον για παιχνίδια.Κι όμως έχουμε μεγάλο άδικο, γιατί καθημερινά – ναι καθημερινά παίζουμε κρυφτό και κυνηγητό.Και για να σας πείσω ορίστε τα επιχειρήματα μου… Δεν κρυβόμαστε πολλές φορές από τον εαυτό μας και από τους άλλους όταν η διάθεσή μας είναι χαμηλή?Δεν κρύβουμε τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας σε δήθεν εκφράσεις και λέξεις που τελικά δε τις νιώθουμε και κατ’επέκταση δε σημαίνουν τίποτα?

Καθημερινά κυνηγάμε και μας κυνηγούν.

Κυνηγάμε το τρόλει να το προλάβουμε,(να δείτε σπριντάκι που έκανα εγώ σήμερα παρά τα γηρατειά μου χε χε χε ) τον υδραυλικό να μας φτιάξει τη βρύση κ.α

Μας κυνηγάν οι λογαριασμοί, η τράπεζα για το στεγαστικό, ο εργοδότης μας για τις υπερωρίες.

Μ ας κυνηγά η γυναίκα με την παντόφλα στο σπίτι.

Θέλετε κι άλλα παραδείγματα?Και καλά το κρυφτό ή το κυνηγητό… Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Αλλά αν κάποιος σου παίζει συνδυασμό κρυφτού με κυνηγητό πόσο να αντέξεις? Πώς να πιάσεις κάποιον που δεν τον βλέπεις?

Εύχομαι υπομονή σε όλους τους απανταχού βασανισμένους από τα παιχνίδια της ζωής. Γιατί η ζωή είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που τα περιέχει όλα. Κι εμείς το παίζουμε ως το τέλος ανεξαρτήτως ηλικίας

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από gusfunn (27.03.2008)
δε προλαβαίνω να σου βάλω σχόλιο, τρέχουμε τωραααα!!!


Σχόλιο από mprizas (27.03.2008)
Εγώ που τα χω βάλει να πληρώνονται όλα μέσω τράπεζας, πώς λέγεται αυτό το παιχνίδι??? Α! Κλέφτες κι αστυνόμοι...


Σχόλιο από movflower (27.03.2008)
μια χαρά συνεχίζονται τα παιχνίδια βασικά...χαχαχα
με άλλες παραμέτρους ... :((((((


Σχόλιο από pafa (27.03.2008)
Καλησπέρα Ερηνάκι.
Άσχημο είναι το παιχνίδι?
Αν κουράστηκες κατέβα να κάνω και γω μία.


Σχόλιο από kithara-woman (27.03.2008)
Εχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες.Στο τρέξιμο είμαστε όλοι.Οσο για το κρυφτό;Το εθνικό μας σπορ,όλοι μες την μυστικοπάθεια.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης