αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
22 Δεκεμβρίου 2009, 20:33
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ
ΣΚΕΨΕΙΣ  

με εξαφανιζόλ ψεκάστηκε η φωτογραφική  μηχανή, αφού από τη μέρα που ήρθε η οικιακή βοηθός για να καθαρίσουμε το σπίτι υπάρχει η πιθανότητα να καθάρισε και τη φωτογραφική μηχανή. Γειτόνισσα η οικιακή βοηθός και άγιες μέρες, αλλά το μυαλό πάει και στο κακό από τη στιγμή που το βράδυ βγάζεις φωτογραφίες και την επομενη μέρα δεν τη βρίσκεις πουθενά μέσα στο σπίτι. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να την έχουμε καταχωνιάσει καθαρίζοντας επειδή καθαρίζει σε πολλούς γνωστούς και δεν έχει σημειωθεί ποτέ περιστατικό κλοπής. Γιατί να ρισκάρει το μεροκάματο σε τόσα σπίτια για μια μηχανή? Οπότε ελπίζωι να την βρούμε σύντομα στο άσχετο, αλλά προς το παρόν τη θεωρώ χαμενη και υπάρχει μια στεναχώρια για την απώλεια της μηχανής.
3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από mprizas (23.12.2009)
Πίτα στον άγιο φανούριο, έτσι κάνουνε...

μετά κάπου την είχανε βάλει, τη βρίσκουνε, και ριχνουνε μετανοιες στον άγιο!

τώρα για το άλλο ενδεχόμενο...τι να σου πω ρένα μου, αν ισχύει, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα...δυστυχως


Σχόλιο από kithara-woman (23.12.2009)
Δεν νομίζω να την πήρε η γυναίκα..Τόσα άλλα πράγματα,αυτό θα έβρισκε να πάρει;
Κάπου θα είναι σε κανένα απίθανο σημείο.

Εγω μια φορά την είχα πάρει μαζί μου-γενικά την κουβαλάω πολυ συχνά μαζί μου-σε μια βραδινή έξοδο και την έχασα...Οι βλακείες μια φορά γίνονται.Μάλλον μέσα στο ταξί,όπως άνοιξα την τσάντα να βγάλω πορτοφολι να πληρώσω,προφανως έπεσε,αντε να την δω στο σκοτάδι..Σιγά μην την έβρισκα.Αγόρασα βέβαια άλλη και ήταν καλύτερη από αυτή,ευτυχώς που είχα εμφανίσει τα πάντα και τις είχα και στον Η/Υ περασμένες.

Καλές γιορτές,πάντα με υγεία και μακάρι όλες οι στεναχώριες να είναι τόσο μικρές το 2010. :-)


Σχόλιο από Hastaroth (23.12.2009)
Σίγουρα κάπου την έβαλε και ξέχασε νά σού το πή.Θά βρεθή,πού θά πάη...

Εμένα δυστυχώς μού έκλεψε κάποιος μιά φωτογραφική μηχανή (μαζί μέ άλλα πράγματα) την παραμονή τών εκλογών τού 2007.Καί επειδή μόλις είχα γυρίσει από μιά συναυλία,δέν είχα προλάβει νά περάσω τίς φωτογραφίες στόν ΗΥ μου και έτσι ένα κομμάτι αναμνήσεών μου χάθηκε διά παντός...Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης