αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
01 Νοεμβρίου 2012, 09:35
ΜΑΖΙ.....
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Το μήνα που μας πέρασε έγραψα αρκετά!Σχεδόν κάθε μέρα μπορώ να πω κάποιες φορές.Προσπαθούσα τουλάχιστον να φέρω στα ίσα του το μπλοκάκι που πέρασε από τις συναισθηματικές εξάρσεις μου.Δεν ξέρω αν το κατάφερα.Έτσι είμαι εγώ.Όταν με πιάνει τρέλα θέλω να ξεσπάω κάπου.

   Μου κάνει εντύπωση όμως.Τελειώνοντας οι μήνες ρίχνω συνήθως μια ματιά στα στατιστικά ανάγνωσης του μπλοκ και βλέπω ότι πρώτη φορά στα 4,5 χρόνια του σημειωματαρίου είχα κοντά στις 5.900 κάτι αναγνώσεις. Μου κάνει εντύπωση να με τιμάν τόσα πολλά άτομα μέσα από το ΜΗ ή μη γιατί πραγματικά πιστεύω πως είμαι ένας απλός άνθρωπος που δεν έχει κάτι αξιόλογο να πει παρά την ταπεινή του γνώμη για διάφορα θέματα.Είτε αυτή αρέσει σε κάποιους, είτε τη βρίσκετε χαζή, ή βαρετή, ή υπερβολική μερικές φορές αυτή είναι η γνώμη μου και οι σκέψεις μου που τις καταθέτω στο σημειοματάριό μου.Υποσχέθηκα λοιπόν αν ποτέ φτάσω τις 6000 αναγνώσεις να σας ευχαριστήσω για την παρέα, την υποστήριξή σας, την κριτική σας ή ακόμα και την αδιαφορία σας απέναντι σε μένα και σε αυτό το μικρό χώρο που μου χει δοθεί να εκφράζομαι. 

Αυτή η ώρα λοιπόν ήρθε σήμερα αγαπητοί μου φίλοι. Έφτασα για έναν ανεξήγητο λόγο όχι τις 6000 που περίμενα από τον προηγούμενο μήνα. Αλλα τις 6500 επισκέψεις κι αυτό είναι μια πολύ μεγάλη διαφορά μέσα σε ένα μήνα.Αν ήταν κάποιος που τον νοιάζουν οι αναγνώσεις θα αγχωνόταν να έχει να πει κάτι και τον επόμενο μήνα. Κάτι που να πουλάει.... Δεν είναι έτσι όμως, εγώ το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι πως σας ευχαριστώ για την παρέα σας. Που είσαστε κοντά μου έστω και ανώνυμα, έστω και διαδικτυακά και τα λέμε, σχολιάζετε, κλικάρετε τι σας αρέσει και τι όχι και αποτελούμε μια ζωντανή κοινότητα.

ΜΑΖΙ κλάψαμε, γελάσαμε, χαρήκαμε, προβληματιστήκαμε, ΜΑΖΙ σπάσαμε το ρεκόρ των 6500 επισκέψεων που για μένα είναι αξιομνημόνευτο γιατί δεν πιστεύω ότι θα επαναληφθεί όσα χρόνια και να γράψω. 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΟΥ!


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από byss (01.11.2012)
Συνήθως τα πραγματικά είναι εκείνα που έχουν αξία και όχι εκείνα που γράφεις μόνο και μόνο για να τα γράψεις!Ένα από τα μεγάλα προσόντα που έχεις είναι ότι είσαι αυθεντική και γι αυτό έχεις τόση επισκεψιμότητα!Απλά συνέχισε έτσι! Μην αλλάξεις για κανέναν!


Σχόλιο από byss (01.11.2012)
Καλό μήνα!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης