αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκούφια μου......
I.W.M.I
20 Οκτωβρίου 2013, 11:13
Για τα Beagles ρε ΓΑΜΩΤΟ!
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  

 100 περίπου ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν σε μια διαμαρτυρία κατά των πειραμάτων στα ζώα, έξω από το Royal Institution στην περιοχή Σάο Ρόκε, του Σαο Πάολο της Βραζιλίας. Εν τέλει, ξημερώματα Παρασκευής μπούκαραν οι ακτιβιστές και διασώθηκαν πάνω από 200 beagles που προορίζονταν για πειραματόζωα.Τα σκυλιά beagle  γίνονται εύκολος στόχος για τα εργαστήρια που προβαίνουν σε δοκιμές σε ζώα γιατί "δυστυχώς" έχουν εκτραφεί να είναι φιλικά, υπάκουα, και είναι ευκολότερη η χρήση τους επειδή δεν είναι επιθετικά ακόμα και μετά από ενέσεις, ή άλλα βασινιστήρια τα οποία υπομένουν.

Τα καήμενα ζώα ζουν περιορισμένα σε κλουβιά, συχνά σε κτίρια χωρίς φυσικό φως, περνόντας κάποιες φορές όλη τους την ζωή, χωρίς να έχουν δει ποτέ τον ήλιο ή τον ουρανό, ακόμα και το φυσικό έδαφος είναι άγνωστο για αυτά.Μάλιστα υπάρχουν φορές που τους αφαιρούν τις φωνητικές τους χορδές, για να μην ακούγονται όταν κλαίνε και τρέφονται με ειδικά σκευάσματα, ειδικά σχεδιασμένα για να ελαχιστοποιήσουν τα απόβλητα τους, πράγμα που σημαίνει ότι η τροφή τους δεν έχει γεύση, δεν παίζουν έξω ή να αλληλεπιδρούν με άλλα ζώα ή ανθρώπους. 
Προ κάποιων μηνών πάλι είχαν ελευθερώσει σκυλάκια beagle που πράγματι όταν τα αφησαν ελευθερα σε χώμα στο πάρκο πραγματικά δεν ξέρανε πως να φερθούν.

Στον αντίποδα ένα άλλο νέο για ένα pitbull πού έσωσε το τρίχρονο παιδάκι του αφεντικού του από φίδι. Ο σκύλος πέθανε αλλά το παιδάκι έζησε.Έτσι για να δούμε τι κτήνη και αχάριστοι είμαστε καμιά φορά οι άνθρωποι.

Σε τι κόσμο ζούμε ρε πούστη, και να φανταστείς πώς τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Σκέψεις και προβληματισμοί, αλλά και (χαζο)χαρούμενη διάθεση.Ότι προκύψει.......


ftiaxto.gr

 

  

 

 


Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης