αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
14 Μαΐου 2014, 10:10
Άλλαξε...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

η πλατεία που πηγαίναμε και αράζαμε. Είναι πολύ πιο όμορφη τώρα, γεμάτη όμορφη βλάστηση, τριαντάφυλλα, μεγάλα παγκάκια και συντριβάνια.Ένα χάρμα οφθαλμών και μυρωδιάς. Χαίρεσαι να κάθεσαι. Κρίμα που εκει κάτω και δεν είναι τόσο δροσερά όσο πάνω στα πάρκα, αλλά το να είμαι μαζί σου είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση.Μπορεί να ζεσταίνομαι βέβαια γιατί είσαι και θερμό αγόρι, αλλά θα προσπαθήσω να αντισταθώ στον παγωτοπειρασμό κάθε φορά που πάμε, γιατί τώρα με τη δουλειά έχω βάλει στόχο να χάσω κιλά! Ήδη έχω χάσει 2-3.

Φλυαρώ πάλι. Όταν πλησιάζει πανσέληνος με πιάνει μούγκα, ή φλυαρία.

Λατρεύω αυτή την πλατεία γιατί άλλαξε προς το καλύτερο. Αποτελεί πλέον το τέλειο σημείο να ξαποστάσεις από ένα περίπατο - αν και τη φτιάξανε προεκλογικά και έχω τις ενστάσεις μου- .Χαίρομαι που άλλαξε, το έχω ξαναπεί, ότι σ'αυτήν την πλατεία έχω αναμνήσεις. Καλές στην πλειοψηφία, και κακές όμως, οι οποίες μερικές φορές υπερκαλύπτουν ότι καλό έχει υπάρξει. Έτσι είναι το στραβό μου το κεφάλι, καμιά φορά γυρίζει στις στιγμές που καθόμουν αμίλητη στην πλατεία και σκεφτόμουν ότι το μέλλον έχει χρώμα σκούρο γκρι προς μαύρο. Και πως να το δεις διαφορετικά, όταν το μόνο όμορφο που έχεις τη δεδομένη στιγμή συνειδητοποιείς ότι δεν είναι όπως το θες και ίσως δεν ήταν ποτέ δικό σου?

Η πλατεία άλλαξε, εγώ άλλαξα, εσύ άλλαξες, η σχέση μας άλλαξε. Και δεν το κρύβω, είμαι πανευτυχής για ΟΛΕΣ αυτές τις αλλαγές.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης