αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
12 Ιουλίου 2019, 18:27
Καλό ταξίδι
ΣΚΕΨΕΙΣ  

γιαγιά Βάσω. Δεν ήσουν δική μου γιαγιά αλλά σε αγάπησα. Πως να μην αγαπήσεις κάποιον άνθρωπο που σου δίνει απλόχερα την αγάπη του κι ας είσαι ένας ξένος? Στεναχωριέμαι που δεν τα κατάφερα, κι ελπίζω να μη σε πληγωσα με κάτι άθελά μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να μη σας πληγωσω. Εκεί που πας ξέρω θα είσαι γαλήνια και δεν θα βασανίζεσαι πια από την σκατοασθενεια που από λιοντάρι δυνατό και δραστήριο σε εγκλωβισε μέσα στο σπίτι. Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω ένα τελευταίο φιλί. Σε αγαπώ πολύ.

Καλές πτήσεις γιατί η ψυχούλα σου θα πέτα ελεύθερη κι ήρεμη πια. 

Η Εικόνα είναι από τη σελίδα  www.pshycologynow. gr.Δεν μου ανήκει. 


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από adreo (14.07.2019)
Αγαπητή Ειρήνη. με λίγες λέξεις έδειξες το μεγαλείο της ψυχής σου, την άδολη αγάπη σου για την συνάνθρωπο την ηρωική γιαγιά Βάσω, σε μια γιαγιά που την έκανες δική σου. Δεν είναι και πολλοί, πολλές που θα καθήσουν να γράψουν για μια γιαγιά που δεν είναι δική τους. Αυτό που έκανες εδώ Ειρήνη είναι ένας τελευταίος χαιρετισμός σε μια γυναίκα που αγάπησες,σε μια γιαγιά που ενδόμηχα την είχες κάνει δικη σου και ο καθένας αντιλαμβάνεται πως η γιαγιά Βάσω ήταν πάνω απ' όλα σπουδαίος άνθρωπος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκέπασε.


Σχόλιο από renabill (15.09.2019)
Την γιαγιά Βάσω την έχω ζωντανή μες στην καρδιά μου γιατί πριν την κάνω εγώ δική μου με έκανε αυτή δική της εγγονή, δεν με ξεχώρισε ποτέ κι αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. Να ευχαριστήσω τον Α που μου την γνώρισε κατ αρχάς και που την αποχαιρέτησε όπως ήθελα επειδή εγω δεν μπόρεσα.


Σχόλιο από renabill (19.07.2020)
Πέρασε ένας χρόνος γιαγιά Βάσω που λείπεις. ΛΕΙΠΕΙΣ να ξέρεις απο κει πάνω ότι έκανα τα πάντα να μην σας πληγωσω.


Σχόλιο από renabill (19.07.2020)
Πέρασε ένας χρόνος γιαγιά Βάσω που λείπεις. ΛΕΙΠΕΙΣ να ξέρεις απο κει πάνω ότι έκανα τα πάντα να μην σας πληγωσω.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης