αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Ζω σημαίνει επικοινωνώ!
24 Ιουλίου 2019, 23:34
Να με θυμάσαι...


Να με θυμάσαι γιατί όσο το κάνεις συνεχίζω να υπάρχω…

Να υπάρχεις γιατί όσο υπάρχεις μπορώ να μοιράζομαι κι όχι να σπαταλιέμαι…

Όταν δεν σπαταλιέμαι, υπάρχει πάντα περίσσευμα ψυχής και για πολλούς άλλους…

Όταν συμβαίνει αυτό, τότε ο κόσμος φαντάζει μικρότερος και η καρδιά μεγαλύτερη…

Για να είμαι ειλικρινής, θα ΄θελα να με σκέφτεσαι και όχι απλά να με θυμάσαι…


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από STEFANOS604 (25.07.2019)
...κάποιοι σπαταλιούνται δίνοντας τα πάντα χωρίς να παίρνουν τίποτα! Τουτέστιν δεν ισχύει πάντα το : ''Ό,τι δίνεις παίρνεις!''!


Σχόλιο από Orfeus (25.07.2019)
Ήρθες σαν σίφουνας και ξερίζωσες όλα μου τα δέντρα. Τα σώριασες μπροστά μου και τα μονοπάτια μου έπαψαν να είναι κατάφυτα. Η Μεγάλη Ιέρεια είπε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να καλλιεργηθεί η λύπη πάνω στην πέτρα. Δεν το πιστεύω. Το βλέπω να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μου και δεν το πιστεύω. Τα κομμένα δέντρα έσπειραν τη νύχτα που φύτρωσε και έδιωξε μακριά το ξημέρωμα.

Δεν ξέρω πού βρίσκεσαι, αλλά άσε το άγγιγμά σου να πλανηθεί πάνω από τα κύματα της θάλασσας για να σε νιώσω, γιατί η νύχτα είναι ατέλειωτη. Να με θυμάσαι…

Έλα μαζί μου στο βουνό της επιθυμίας εκεί που αναβλύζει η πηγή της εξιλέωσης. Έλα να πάμε μακριά από την παγερή αδιαφορία και το καυτό μίσος.

Δεν ξέρω πού βρίσκεσαι, αλλά άσε το βλέμμα σου να πλανηθεί ελεύθερο πάνω από τα κύματα της θάλασσας για να συναντήσει το δικό μου, γιατί η νύχτα είναι ατέλειωτη. Να με θυμάσαι…

Περπατάμε στον ίδιο δρόμο και μοιραζόμαστε το ίδιο μονοπάτι. Πετάμε με τα ίδια φτερά, αγγίζουμε τα ίδια αστέρια και αναπνέουμε τον ίδιο αέρα. Γι αυτό, διώξε μακριά το πέπλο της λύπης και άστο να πάρει μαζί του τις ελπίδες που χάθηκαν. Η Γη θα γεννηθεί ξανά κάτω από τα πόδια μας.

Δεν ξέρω πού βρίσκεσαι, αλλά άσε την ψυχή σου να πλανηθεί ελεύθερη πάνω από τα κύματα της θάλασσας για να συναντήσει τη δικιά μου, γιατί η νύχτα είναι ατέλειωτη. Να με θυμάσαι…


Σχόλιο από sven (26.07.2019)
Στέφανέ μου,

όλοι μας ματαιωνόμαστε κάποιες φορές στη ζωή από κάποιους ανθρώπους. Αυτό δεν αποτελεί λόγο να πάψουμε να είμαστε δοτικοί, εάν έτσι νιώθουμε.

Εάν κάποιοι σπαταλιούνται δίνοντας τα πάντα χωρίς να παίρνουν τίποτα ξανά και ξανά, τότε είναι βέβαιο πως κάτι κάνουν λάθος. Κάτι που συμβαίνει επαναλαμβανόμενα δεν αποτελεί ατυχία...


Σχόλιο από sven (26.07.2019)
Γιώργο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάλι έγραψες, σηκώνοντας τον πήχη πολύ ψηλά...

Υπέροχο!!!!!!!!!!!!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
sven
από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/sven
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (37)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης