αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
11 Αυγούστου 2007, 12:47
Κατάσταση καθημερινής τρέλας ( Ν0 4 Αναξιοκρατία )
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

 

Χτές λοιπόν πήγα στη σχολή να δω αν πέρασα κάποια μαθήματα γιατί την επόμενη βδομάδα θα ήταν κλειστά λογω 15 Αύγουστου. Το καλό ήταν ότι πέρασα όλα τα μαθήματα που έδωσα (δεν ήταν και πολλά) και χάρηκα πάρα πολύ. Τώρα θα μπορώ να τα διαγράψω από τη μακριά μου λίστα, με τα χρωστούμενα μαθήματα, και δε θα χρειαστεί να αναλώνομαι πάλι στα ίδια μαθήματα.

Το ένα μάθημα πραγματικά δεν περίμενα να το περάσω. Ήταν η 3η φορά που το έδινα και ενώ το ήξερα, πάντα κάτι τύχαινε και δεν έγραφα. Αυτή τη φορά έλυσα μια πολύ δύσκολη άσκηση με πολλές πράξεις και πολύπλοκη διαδικασία (εγώ που μαθηματικά είμαι λίγο πυρότουβλο) και δεν πρόλαβα να λύσω την πιο απλή. Μου πήραν το γραπτό από το χέρι, ενώ ήμουν σχεδόν στη μέση. Το παράδοξο είναι ότι η απλή άσκηση έπιανε λιγότερες μονάδες. Εν τέλει πέρασα με 5 και μάλλον 2 τινά συμβαίνουν. Είτε με λυπήθηκε και κατάλαβε ότι δεν προλάβαινα, είτε είδε ότι λίγα άτομα έλυσαν την τρίτη άσκηση οποτε με αντάμειψε. Κρίμα δεν είναι όμως να περνάνε χαλαρά με εύκολα μερικοί και άλλοι να ζουν μεσα στο άγχος για το αν θα πάρουν 5 ή 4?

Το δεύτερο παράπονο είναι το εξής. Σε μερικά μαθήματα απαιτείται εργασία η οποία πιάνει 2-4 μονάδες.Στο μάθημα που με αφορά η εργασία έπιανε 3 μονάδες. Λοιπόν πάω και βλέπω το βαθμό .(6) Πάγωσα, πως γίνεται μόνο 6? Αφού 5 πρέπει να γράψεις + ότι πάρει η εργασία? Δηλαδή η εργασία μας ήταν μάπα θέλει να πεί ή μήπως δεν την υπολόγισε καν? Αφού άτομα χωρίς εργασία πήραν 7.Δηλαδή εμεις γράψαμε 5 και η εργασία πήρε ένα βαθμό?Δεν είναι δυνατόν...Ο φίλος μου και συνεργάτης μου πήρε τον ίδιο βαθμό με μένα και νομίζω έγραψε και καλύτερα.Κάτι τρέχει και δε θα το αφήσω έτσι.Στα 4 χρόνια στη σχολή ποτέ δεν έχω πάει να βρω καθηγητή ή να κάνω παράπονα, αλλά ήρθε η ώρα. Εντάξει να χω γράψει 5 γιατί βαθμολογούν αυστηρά, αλλά δεν μπορεί η εργασία, που γράφτηκε με τις υποδείξεις των καθηγητών να είναι τόσο άθλια.Εκτός αν δεν τη διάβασαν καν.Θα το δούμε........... Θα γίνει της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα έτσι και δεν διορθώσουν το βαθμό.

 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από KAKOFONIKS (13.08.2007)
Μπράβο Ρενάκι !!!!!!!!

Άντε και στα δικά μας!!!!!!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης