αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
22 Οκτωβρίου 2007, 22:28
Φάντασμα ή όνειρό? (Β ΜΕΡΟΣ)
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ  

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ

luna

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το συμβάν αυτό και ο Αλέξης μεγάλωσε πια.Αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην σκέφτεται την αέρινη φιγούρα των παιδικών του χρόνων.Τι να ήταν και τι να ήθελε να του πεί άραγε? Υπάρχουν φορές που νοσταλγεί αυτή τη συνάντηση. Τα βράδια που κάθεται μέχρι αργά στο μπαλκόνι του προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του να μείνει λίγο ακόμα.

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ λέει από μέσα του κι εύχεται να εμφανιστεί η αέρινη σιλουέτα του φαντάσματος, της νεράϊδας ή της ψυχής του παππού του (οπως θέλετε πείτε το), να εμφανιστεί και τίποτα άλλο δε ζητούσε απο τη ζωή του παρά να επιβεβαιωθεί ότι η φιγούρα αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα της ανωριμότητας των παιδικών του χρόνων, δεν ήταν μια φαντασίωση του 5χρονου μικρού παιδιού.
Μα η φιγούρα κρύβεται πεισματικά κι ο Αλέξης ακόμα πιο πεισματικά δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι ευκαιρίες εμφανίζονται μόνο μια φορά στη ζωή μας και είτε τις αρπάζουμε είτε τις αφήνουμε να φύγουν... Δεν ήθελε να καταλάβει ότι αυτή η απροσδιόριστη συνάντηση έγινε μόνο μια φορά ακριβώς γιατί έπρεπε να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. 

fantasia imagenes  Έτσι περνά  λοιπόν ο Αλέξης τα περισσότερα βράδια  με την ελπίδα να ξαναφανεί τυχερός. Πού ξέρεις? Μπορεί και να του κληρώσει για 2η φορά το ΛΟΤΤΟ και να μπορέσει να  προσδιορίσει τελικά τι ζητά η μορφή από αυτόν!

Καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά.

 


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από fantasma (23.10.2007)
εγώ επιμένω...σαν... fantasma αρνούμαι να σχολιάσω σε τέτοιο θέμα....

:))


Σχόλιο από pafa (23.10.2007)
Αφού δεν καταλαβαίνει μην επιμένεις.
Το ΛΟΤΤΟ μια φορά μπορεί να σου κάτσει...


Σχόλιο από movflower (24.10.2007)
και όμως, έχει και η προσμονή την ομορφιά της...
τη δική της τη μαγεία...Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης