ελληνική μουσική
430 online   ·  202.304 μέλη

STEFANOS604: Προς το μέλος FrieddyKrueger Ευχαριστώ πάλι για τα καλά λόγια στο Α' Μέρος του άρθρου και σε παρακαλώ διαβάζοντας και το Β' Μέρος αν κάπου υπάρχει κάποια ασάφεια και απαιτείται κάποια διόρθωση ή κυρίως αν το άρθρο χρειάζεται συμπλήρωση με κάτι σημαντικό που λείπει , να γράψεις κάποιο κείμενο να το στείλουμε στον Administrator να κάνει editing και να τεθεί σε κάποια παράγραφο του άρθρου ή στο τέλος σαν παράρτημα. Ευχαριστώ.

STEFANOS604: Τριφωνία σε Καθολικό & Ορθόδοξο ύμνο στην ''Επισκοπιανή'' από εμένα 1η φωνή και 2 βαρύτονους φίλους!! https://www.youtube.com/watch?v=EDMi_XHQQuo&fbclid=IwAR0mq1ALcnlSNUhFkqdDiChC6DiMrNBtTrPWrRRRCHYMtrJ60LV-6ybIdnk

MariannaLappa: Πολύ ωραίο κείμενο. Ως νεότερη, δεν έχω σίγουρα ακούσει όλα τα έργα του Μαρκόπουλου, ωστόσο κάθε φορά που ανακαλύπτω κάποιο ακόμα, συνειδητοποιώ και πάλι πόσο μου αρέσει και σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τον "ψάξω" περισσότερο. Νομίζω ότι αυτό το άρθρο ήρθε να συμβάλει σε αυτό!

STEFANOS604: Καλησπέρα Frieddy! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Αν θυμάσαι πριν από πολύ καιρό σου είχα προτείνει να γράψεις ένα τέτοιο άρθρο με μαζεμένες όσες περισσότερες πληροφορίες. Θεωρώ πως είσαι, γιαυτό και μνημονεύω το όνομα σου στην εισαγωγή του άρθρου, απ' τους πιο έμπειρους, που τα γράφεις με απλά κατανοητά λόγια....απλά εγώ, σαν συνταξιούχος έχω άφθονο χρόνο, τα μάζεψα, σε ρώτησα πολλές φορές, διάβασα όλα τα ποστ απαντήσεων σου και το αποτέλεσμα ήταν αυτές οι καθαρογραμμένες σημειώσεις που μαζί με το Β' μέρος περί φωνητικής που σήμερα ειδοποιήθηκα πως θα δημοσιευτεί στις 22-03-2019 και ίσως αναφέρονται και αυτά που γράφεις στο σχόλιο σου και τότε ότι συμπλήρωμα έχεις μπορούμε να το γράψουμε σ' ένα Γ' μέρος περί φωνητικής, ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά. Σ' ευχαριστούμε πάλι


πρόσφατες δημοσιεύσεις

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!