0
ελληνική μουσική
online 201·182.162 μέλη
droian: Πάρα πολύ κολακευτικό το άρθρο με τη γλαφυρότητα και τη λογοτεχνική καλαισθησία και ευαισθησία που χαρακτηρίζουν τη συντάκτρια.....!

adreo: Αγαπητέ Θανάση, με μια ανάσα διάβασα το Διήγημά σου, που το διακρίνει ένας απίστευτος ρεαλισμός, η ευαισθησία, η ομορφιά του λόγου. Το διακρίνει επίσης και μια αισιοδοξία, που ο Ιάσωνας, μπορεί μέσα από τα γραφόμενά σου να την μεταδώσει σε όλους μας, γερούς και ταλαιπωρημένους από τις αρρώστιες και άλλες καταστάσεις. Μου άρεσε πολύ. Σε συγχαίρω για την γραφή σου και εγώ που σκέπτομαι αγνά και καθαρά για κάθε άνθρωπο που δείχνει τις ικανότητές του και μετουσιώνει τον λόγο στο χαρτί, σου λέω πως δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τους "διάσημους " και κυρίως τις "διάσημες" που μονονοπωλούν τον λόγο στην πατρίδα μας. Καλή τύχη. Γιάννης Ανδρεόπουλος

STEFANOS604: Μερικά από τα τραγούδια, του ρεπερτορίου που αναφέρονται στην αρχή του άρθρου, με τον κιθαρίστα φίλο μου κι εμένα με τη φυσαρμόνικα , σε μια εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου της Σύρου, ακούγονται στο video εδώ που μόλις χθες μου έστειλαν: https://www.youtube.com/watch?v=DFhQHq_DgqE

STEFANOS604: Εδώ δεν ξέρω τι να σου πω. Κάνε ερώτημα να δουν κάποιοι που ξέρουν αν είναι πραγματική απειλή ή όχι

tallos: πηγα να το κατεβασω και το Antivirus βρηκε Ιους.

STEFANOS604: Φυσικά. Αυτό το τονίζω στην αρχή με τη φράση: ''....αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε διαφορετική τονικότητα ( εξαρτάται αν είναι τραγουδιστής ή τραγουδίστρια – συνήθως μέχρι και 5 ημιτόνια διαφορά: πχ άνδρας σε Em, γυναίκα σε Am) απ’ ότι δείχνω στα Video μου που απλά δείχνουν το ρυθμό και τέμπο που τα παίζω εγώ ''.

PeterPapantonakos: Φυσικά. Βέβαια, όσον αφορά τους τόνους των τραγουδιών, ποικίλλουν από άτομο σε άτομο. Μπορεί κάποιον κάποια τραγούδια να τον βολεύουν σε άλλο τόνο.

STEFANOS604: Ευχαριστώ. Κάποιο αντίστοιχο με διάφορα γνωστά τραγούδια, διαφορετικών στυλ, που ''ακούγονται'' στο ελληνικό πάλκο θα ήταν πολύ χρήσιμο επίσης.

STEFANOS604: ...προσπάθησε να φορτώσεις το Software απ' το link που σου έδωσα. Αν έχεις κάποια αποτελέσματα σωστά, ανέφερε το, γιατί πολλοί ξαναρωτήσαν και είχαν τα ίδια προβλήματα...


πρόσφατες δημοσιεύσεις

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!