ελληνική μουσική
488 online   ·  204.212 μέλη

STEFANOS604: Ολοκληρώθηκε το ρεπερτόριο για τρομπέτα με 32 εκπαιδευτικά (Μαθαίνω μόνος τρομπέτα!) βίντεο! Μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα εδώ: https://www.youtube.com/playlist?list=PLDY30eVtX_pWzuEDvt3d7Yi2eIl_wscw_

freddieKrueger: Αγαπητή freddom κάποιος θα πρέπει να μάθει πρώτα να βγάζει φωνή και μετά να μιλάει για πρώτες δεύτερες φωνές και διαστήματα. Το τραγούδι αυτό δεν αξιοποιεί τις φωνητικές δυνατότητες των ερμηνευτών,έχει άλλο ρόλο και σκοπό. Το αν εσύ θα χρησιμοποιήσεις την αρμονία του για κάποιο φωνητικό εργαστήρι δεν αφορά το θέμα του υπέροχου αυτού άρθρου.

freddom: Ωστόσο οι δεύτερες φωνές δίνουν τη δυνατοτητα να δουλευτουν παράλληλα διαστήματα από περισσότερους ερμηνευτες. Ένα καλό κομμάτι για εργαστηριο.

freddieKrueger: Φωνητικά το κομμάτι δεν έχει ιδιαίτερες δυνατότητες.Μια οκτάβα έκταση φωνής. Εκτός θέματος απολογούμαι για το spam.

freddom: Το τραγούδι το θυμάμαι από πιτσιρίκι να παίζει σε καποια κασέτα στο σπίτι. Το τελευταίο διάστημα όμως το προσέγγισα/μελετησα διαφορετικά και πέρα από την απλή ακρόαση. Εξεπλαγην από τις δυνατότητες που μου έδωσε φωνητικά. Ευχαριστώ che για την ιστορια του!

unicks: Εν ολίγοις το άρθρο μας λέει ότι ο ίδιος ο Πετρολούκας έχει πει ότι δεν έχει καμία συγγένια με τον Τάσο Χαλκιά. Αναφέρεται σε συνάντηση που είχε ο Πετρολούκας με τον Γκούντμαν στην Αμερική. Και αναφέρει και τα λόγια στο δελτίο τύπου ότι μοιάζουν με τα λόγια που είχαν γραφτεί για τον Τάσο Χαλκιά. Γιατί τι από τις παρακάτω λέξεις δεν ισχύουν για το κλαρίνο του Πετρολούκα και ποιος από εμάς τους Ηπειρώτες δε χρησιμοποιεί αυτές τις λέξεις όταν ακούει ένα καλό κλαρίνο? «Ο Πετρολούκας Χαλκιάς είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους της Ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Στο κλαρίνο του ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ, ΔΑΚΡΥΖΕΙ, ΜΟΙΡΟΛΟΓΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…» "Λυπάμαι όμως και αυτούς που τον φιλοξενούν στις εκπομπές τους, δείχνει την άγνοια τους, γιατί αν γνώριζαν την αξία του Τάσου Χαλκιά και το έργο της οικογένειας των Χαλκιάδων δεν θα προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν και να υποτιμήσουν το έργο της μεγαλύτερης μουσικής οικογένειας της χώρα μας." Ποιος προσπαθεί να υποβαθμίσει το έργο της οικογένειας των Χαλκιάδων?? Το έχει χάσει ο Λάκης?

STEFANOS604: Είναι πανάκριβες οι καλές! Πρέπει να πας σε μουσικό κατάστημα με κάποιον που να γνωρίζει! Εγώ δεν ξέρω!

napalm: Καλησπέρα!! Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να αγοράσω μια ρεμπετοκιθαρα να είναι καλή;


πρόσφατες δημοσιεύσεις

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!