Το μέλος Spoiler στις 24-07-2011 στις 19:08 έγραψε...
Αυτό:
Steinway & Sons, Concert Grand Model D
Θα έδινα και το δεξί μου χέρι για να παίξω σε ένα τέτοιο....
Πςςςςςςςςςςςςςςςς...δινω κι εγω το αριστερο για να μου μαθεις να παιζω σε αυτο ,οταν το παρεις(λεμε τωρα)!!
Μια κι ευσεβης μου ποθος ηταν ανεκαθεν να μαθω να παιζω πιανο,αν και μαλλον θα μεινει για παντα ποθος,θα συμπληρωσω και τον μουσικο με τον οποιο θα ηθελα να συνεργαζομουν αν ποτε γινομουν σπουδαια και τρανη πιανιστρια...(για ονειρα μιλαμε παντα,ε!)....καθολου τυχαια η επιλογη...
Υ.Γ.Ενα "κουραγιο" ειναι απλα λιγο να το πω......
----------------- http://patrinia.blogspot.com
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : rouli726 στις 24-07-2011 19:44 ]
γιατι τοσα πολλα ποστ αρνητικης αξιλογησης..?οκ εγω και ο spartan ξεφυγαμε και ειναι λογικο....τα παιδια πιο πανω απλως αστειευτηκανε με θεμα το πιανο...λιγο χιουμορ ειναι κακο και βλαπτει την συζητηση??
Το μέλος inkve στις 25-07-2011 στις 19:48 έγραψε...
γιατι τοσα πολλα ποστ αρνητικης αξιλογησης..?οκ εγω και ο spartan ξεφυγαμε και ειναι λογικο....τα παιδια πιο πανω απλως αστειευτηκανε με θεμα το πιανο...λιγο χιουμορ ειναι κακο και βλαπτει την συζητηση??
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Τι εγινε ξαφνικα?
------------------- Η τέχνη είναι μεγάλη. αλλά η ζωή μικρή /Goethe
Eric CartmanEnforcing Stereotypes...Putana, Colombia 1 ετών
25.07.2011, 20:45
Το κουμπάκι που βάζει την αρνητική αξιολόγηση πρέπει να είναι ροζ με γκλίτερ και να φωνάζει 'πάτα με'... Αλλιώς μάλλον έχει εγκατασταθεί κάποιο bot στο σύστημα...
Eric CartmanEnforcing Stereotypes...Putana, Colombia 1 ετών
26.07.2011, 00:47
Και τα εκτός θέματος ρε Μαίρη απλά κρύβονται γιατί σου φαίνεται σωστό εσένα...? Στο κάτω κάτω η συζήτηση γίνεται για εμάς που παίζουμε πιάνο και είμαστε εμείς που συμμετέχουμε σε αυτή, συνεπώς ποιόν προστατεύεις κρύβοντας τα πόστ μας...?