|
Περαστική Νότα (?) [Προφίλ] [ΠΜ] Φοιτήτρια ΞΑΝΘΗ 23 ετών Εγγραφή: 21-04-2003 |
Νομίζω λοιπόν ότι μπορώ να δω αντικειμενικά το ζήτημα. Είναι σίγουρο ότι όσοι δεν ξέρουν από πρώτο χέρι τα γεγονότα (κοινώς "δεν είναι μέσα στο χορό"), δεν μπορούν να γνωρίζουν και τι συνέβη πραγματικά... Εγώ λοιπόν που είμαι ένας απ'αυτούς μπορώ μόνο γενικά να σχολιάσω ό,τι φαίνεται πως έγινε. Νομίζω ότι όλη αυτή η ιστορία έχει επιτύχει το σκοπό της. Το γεγονός ότι ασχολούμαστε μαζί τους, και "ψάχνουμε" το θέμα τόσο πολύ, μόνο καλό μπορεί να προσφερει στο VOX και στα έσοδά του, τόσο στις τελευταίες παραστάσεις της "Γλυκιάς συμμορίας", όσο και στις παραστάσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Γενικά πάντως ο αθέμιτος ανταγωνισμός υπάρχει παντού, πρέπει να μάθουμε να ζούμε μ'αυτό, και να διαμαρτυρόμαστε όπως κάνουμε τώρα... ------------------- Imagine all the people living life in peace... |
|
Βασική Νότα (?) [Προφίλ] [ΠΜ] ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΟΜΟΣ 23 ετών Εγγραφή: 27-06-2005 |
Σχετικά με αυτό που λες, δηλαδή ότι ο επιχειρηματίας προφασίζεται στα ψέμματα ότι το σχήμα δεν πάει καλά έχω μια ένσταση!Αφού εσείς δεν επιτρέπετε το δικαίωμα στον επιχειρηματία να κρίνει το σχήμα ως "αποτυχημένο" σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που τα παιδιά τραγούδησαν εσείς πως το κρίνετε "επιτυχημένο"?Επειδή ένα σχήμα πήγε καλά 2 βδομάδες αυτό σημαίνει ότι θα πήγαινε καλά και όλη την υπόλοιπη σεζόν?Μπορεί ο επιχειρηματίας να σκέφτηκε πως ναι μεν τον πρώτο καιρό το σχήμα πήγε καλά,πιθανόν όμως όταν θα έμπαιναν όλα τα υπόλοιπα σχήματα "στον χορό" και ο ανταγωνισμός θα ήταν μεγαλύτερος να μην είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Αφού είχε τη δυνατότητα προτίμησε την πιο σίγουρη λύση, δηλαδή τον Χατζηγιάννη... |
|
Περαστική Νότα (?) [Προφίλ] [ΠΜ] Φοιτητρια ΠΑΤΡΑ Εγγραφή: 27-11-2006 |
------------------- ...Μα καθενας ταξιδευει μοναχος κ αδερφη ψυχη γυρευει... |
|
Συγχορδία Ματζόρε (?)[Προφίλ] [ΠΜ] Συνθέτις - Φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής (πλέον) Παρίσι 18 ετών Εγγραφή: 23-06-2005 |
’ψογο!!!! ------------------- Delenda est...... |
|
Βασική Νότα (?) [Προφίλ] [ΠΜ] ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΟΜΟΣ 23 ετών Εγγραφή: 27-06-2005 |
Εγώ δεν είπα γλυκιά μου ότι ο ίδιος ο επιχειρηματίας βασίζεται σε υποθέσεις, είπα τα πράγματα από τη δική μου οπτική γωνία.Όσον αφορά τα περί αντι-επαγγελματίας όπως έχω ξαναπεί ο χρόνος θα δείξει... Σε τελική ανάλυση πιστεύω πως πολύ κακώς ασχολούμαστε τόσο ένθερμα με το θέμα καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτοί τα λεφτά τους τα βγάζουνε ,(ακόμα και τα παιδιά από το vox με τόση διαφήμιση που τους έχει γίνει από τα ΜΜΕ) ενώ εμείς...απλά χάνουμε το χρόνο μας! [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Margarita1 στις 01-12-2006 03:01 ] |
|
Συγχορδία Ματζόρε (?)[Προφίλ] [ΠΜ] Συνθέτις - Φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής (πλέον) Παρίσι 18 ετών Εγγραφή: 23-06-2005 |
Πω πω τσαντίλα... Αν θέλεις στείλε μου ένα ΠΜ να πούμε δυο λογάκια για τον Νταλάρα που έχω κάτι αποτιούλες.. ------------------- Delenda est...... |
|
Συγχορδία Μινόρε (?) [Προφίλ] [ΠΜ] Ηχολήπτης ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ Εγγραφή: 07-10-2006 |
------------------- Και τα τραγούδια της δεκάρας έχουν κι εκείνα μια ψυχή... |
|
Σολίστ (?) [Προφίλ] [ΠΜ] Καταξιωμένος Σταρ Αισθησιακών Ταινιών ΠΕΙΡΑΙΑΣ Εγγραφή: 05-04-2005 |
------------------- |
|
Διαχειριστής [Προφίλ] [ΠΜ] ΠΑΛΛΗΝΗ 32 ετών Εγγραφή: 08-01-2003 |
Κι έχει ένα βλέμμα όλο νόημα ------------------- Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ. Καληνύχτα... |
|
Συντονιστής Forum [Προφίλ] [ΠΜ] Superhero ΧΑΡΙΛΑΟΥ 25 ετών Εγγραφή: 22-02-2003 |
------------------- Ιστορίες για Αγρίους - Πλάκα Με Κάνεις: Δευτέρα 8-10 στο Radio MusicHeaven |
|
MusicHeaven Guru (?)[Προφίλ] [ΠΜ] 26 ετών Εγγραφή: 06-02-2005 |
@ Δες εδώ |
|
Συντονιστής Forum [Προφίλ] [ΠΜ] Superhero ΧΑΡΙΛΑΟΥ 25 ετών Εγγραφή: 22-02-2003 |
------------------- Ιστορίες για Αγρίους - Πλάκα Με Κάνεις: Δευτέρα 8-10 στο Radio MusicHeaven |
|
Βετεράνος (?) [Προφίλ] [ΠΜ] τραγουδιστής-μουσικοσυνθέτης Θεσσαλονίκη,Αθήνα,everywhere 33 ετών Εγγραφή: 02-04-2005 |
------------------- www.myspace.com/manolispaschalidis |
|
Συγχορδία Ματζόρε (?) [Προφίλ] [ΠΜ] 27 ετών Εγγραφή: 15-01-2003 |
Επισκέφθηκα κι εγώ τα παιδιά στο FIX χθες. Βρήκα το πρόγραμμα αρκετά πρωτότυπο και ενδιαφέρον. Δεν έχει σε καμία περίπτωση κλασσική μορφή προγράμματος όπου οι τραγουδιστές βγαίνουν ο ένας με τον άλλον με προσωπικές επιτυχίες και λαϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια.
Οι τραγουδιστές εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ τους, και κάνουν 2ες ο ένας στον άλλο. Έχει συνεχείς εναλλαγές, οπότε δεν βαριέται σχεδόν κανείς: άλλες φορές με έντεχνες-ροκ στιγμές, άλλες φορές λαϊκό πρόγραμμα με παλιά λαϊκά, στη συνέχεια disco-pop τραγούδια, με μετατροπή του μαγαζιού σε club και σε άλλη φάση πιο σύγχρονο λαϊκό πρόγραμμα (με τελευταία εμπορικά -αλλά ωραία- σουξέ...) όπου ο κόσμος ανεβαίνει στη σκηνή και τα παιδιά χορεύουν μαζί του χέρι-χέρι. Το μόνο κακό... ο πολύ κακός ήχος. Σε ορισμένες στιγμές, οι φωνές των παιδιών δεν ακούγονταν καθόλου (και είναι κρίμα, γιατί τραγουδούν πολύ καλά)... παρά μόνο η ορχήστρα που ήταν πολύ δυνατά. Όσο για τα echο... είναι πολύ ενοχλητικά! Το μαγαζί έχει κακή ακουστική έτσι κι αλλιώς, αλλά τελευταία χρόνια που είχα δει διάφορους καλλιτέχνες (Αρβανιτάκη, Πρώτοψάλτη, Γαλάνη) ο ήχος ήταν πολύ βελτιωμένος. Δυστυχώς χθες ήταν πολύ χάλια.
Christos' Blog [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : christos-reg στις 26-12-2006 19:43 ] |