ελληνική μουσική
    462 online   ·  210.873 μέλη

    ’ξιο Τραγούδι! Για Eurovision

    gmitsotakis
    13.03.2010, 08:22

    Προτείνω να ανακαλέσουμε τους πρεσβευτές μας στην Σουηδία και στις ΗΠΑ ως ένδειξη συμπαράστασης στην Τουρκική κυβέρνηση και τον Τουρκικό λαό μετά την αναγνώριση της σφαγής των Αρμενίων.Το πρώτο βήμα έγινε με τον ΑΞΙΟ Ελληνα κι εκπρόσωπό μας στο θεσμό της Γιουροβίζιον γιώργο αλκαίο.
    Απίστευτο τραγούδι. Τέλειο!!
    Μπραβο, αυτη ειναι η Ελλαδα της Τεχνης.
    Μέχρι εκεί φτάνεται.
    Πάντως εμένα δεν μ`εκροσωπεί. Δεν θέλω. Για σας είναι.

    Νομίζω όλα θα πάνε καλά αν βασικός χορηγός του αλκαίου γίνει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ!!

    Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να γράψεις ενα τραγούδι που θα κάνει τις Αρκούδες να χορεύουν?

    Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΡΤ!
    http://stylemusicgr.blogspot.com/

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : gmitsotakis στις 13-03-2010 15:47 ]


    ORFEASMIRSINIS
    13.03.2010, 10:45

           Τέτοια μουσική καρακιτσαρία είχαν χρόνια να ακούσουν τα αυτάκια μου!

            Τέτοια  αλλοπρόσαλλη,κιτς,αντιαισθητική σκηνική παρουσία είχαν χρόνια να δουν τα ματάκια μου!

             Τέλος,τέτοια βλακεία είχε χρόνια να βιώσει ο εγκέφαλός μου!

           ...Συγγνώμη Αλκαίε,σε συμπαθώ πολύ,αλλά...αγανάκτησα !!


    kwstasagas
    13.03.2010, 11:06

    "Νομίζω όλα θα πάνε καλά αν βασικός χορηγός του αλκαίου γίνει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ!!

    Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να γράψεις ενα τραγούδι που θα κάνει τις Αρκούδες να χορεύουν?"

     

    {#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol}{#emotions_dlg.lol}


    jorge
    13.03.2010, 11:20
    Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι τα λόγια που εκστόμισαν κάποιοι κριτές που εμφάνιζαν το ένα τραγούδι καλύτερο από το άλλο (Ανδρικάκης, Πυλαρινός κλπ).

    Και το οτι τον φάκελο άνοιξε ο Πλέσσας... Και το οτι πρωταγωνιστής στα πλάνα ήταν ο Γιάννης Βασιλείου (Μπες μες το καμπριολέ/πάμε για κανά καφέ), πατέρας του Αλκαίου, που απέδειξε οτι η σαχλαμάρα και το κιτς είναι αυτά που χαρακτηρίζουν φέτος της ελληνική συμμετοχή.

    Η πλάκα είναι οτι θα πάει καλά, επειδή στους ξένους θα ακούγεται greek folklore music...
    kwstasagas
    13.03.2010, 13:30

    "Μπες μες το καμπριολέ/πάμε για κανά καφέ"

    Το τραγούδι του μπαμπά του Αλκαίου το θυμάμαι στις αρχές των 90ς, όταν ήμουνα φοιτητής .... Τραγούδι απολύτως σύμφωνο με το πνεύμα εκείνης της εποχής : πρεσβεύει τα ιδανικά της "χαλαρής" και "γιάπικης" ζωής, η οποία εκείνη την εποχή είχε, δυστυχώς, "περαστεί" ως "τρόπος ζωής" : ακριβό αμαξάκι κάμπριο + γκομενίτσα + φιγούρα + παραλιακή κλπ κλπ ..... Δε βαριέσαι .... ο ίδιος ο ΧΡΟΝΟΣ έδωσε μια καλή απάντηση σε όλα αυτά που "εκπροσωπούσε" το εν λόγω άσμα .... είδαμε όλοι μας που μάς οδήγησε σήμερα αυτός ο τρόπος ζωής .... Συγγνώμη για το οφφτόπικ {#emotions_dlg.ban}{#emotions_dlg.ban}{#emotions_dlg.ban}{#emotions_dlg.ban} 


    -----------------
    Jeanne: Oh what a beautiful feeling. Everything shimmering in the twilight. Look at that sunset. I've never seen such colours before. It all seems suspended in eternity. I wish moments like these would last forever [Eloy - Love Over six centuries]

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : kwstasagas στις 13-03-2010 13:31 ]


    AR-ON
    13.03.2010, 13:48

    Εγώ πάλι για το θέμα, έγραψα σχετικά εδώ...


    musichell
    13.03.2010, 15:22

    Η καλύτερη επιλογή που θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να βγούμε πρώτοι και να διοργανώσουμε την eurovision του χρόνου είναι το τραγούδι του Αλκαίου..όχι ότι με τα άλλα τραγούδια είχαμε ελπίδες για πρώτη θέση αλλά τώρα είμαστε σίγουροι οτι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.εκτός κι αν οι Ευρωπαίοι που μας έχουν βάλει στο μάτι μας ψηφίσουν και μας φορτώσουν την επόμενη διοργάνωση και αναγκαστούμε να υποστούμε και το κόψιμο του 11ου μισθού για το κόστος της διοργάνωσης...


    tago
    13.03.2010, 16:54

    Παράθεση:

    Το μέλος cat66 στις 13-03-2010 στις 15:22 έγραψε...

    Η καλύτερη επιλογή που θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να βγούμε πρώτοι και να διοργανώσουμε την eurovision του χρόνου είναι το τραγούδι του Αλκαίου..όχι ότι με τα άλλα τραγούδια είχαμε ελπίδες για πρώτη θέση αλλά τώρα είμαστε σίγουροι οτι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.εκτός κι αν οι Ευρωπαίοι που μας έχουν βάλει στο μάτι μας ψηφίσουν και μας φορτώσουν την επόμενη διοργάνωση και αναγκαστούμε να υποστούμε και το κόψιμο του 11ου μισθού για το κόστος της διοργάνωσης...



    Σωστοοοός!!!

     


    vasilisbSax
    13.03.2010, 17:45

    Επειδή και εγώ έχω γράψει τη δική μου άποψη για τη συμμετοχή μας ως χώρα στο "θεσμό" (μη χέσω!!!), εδώ: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=20693, αλλά επειδή δεν μπορώ να σωπάσω μπρος στην ανάδειξη του τίποτα σε κάτι, και μάλιστα με έξοδα δικά μου, εν μέρει, θα γράψω τα παρακάτω σχόλια:

    (έτσι για να μην μας περνάνε για ΜΑΛΑΚΕΣ)
    1. Το ότι ο τίποτα Βασιλείου πανηγύριζε για το τίποτα παιδί του το θεωρό πολύ φυσιολογικό και επιβαλόμενο από το πατρικό ένστικτο (οτι έσπειρα θα θερίσω!).
    2. Το ότι παρακολουθήσαμε το πιο καραπουτσαριό από θέμα παρουσίασης, πάλι το θεωρώ πολύ φυσιολογικό, γιατί φέτος η ΕΡΤ προσπαθώντας να "περικόψει" τα έξοδα αρκέστηκε στην ανάθεση της παρουσίασης και διοργάνωσης του όλου μπάχαλου σε "δικούς" της (με την ευρεία ένοια) ανθρώπους χωρίς να ελέγξει αν μπορούν να το κάνουν, αρκεί να μπορούν να πάρουν τα ωραία μας λεφτά (αυτά τα κουτσουρεμένα, γιατί τελικά εγώ κι εσείς το πληρώσαμε ή θα το πληρώσουμε όλο αυτό το χάλια πανηγύρι).
    3. Τα συμετέχοντα εγχειρήματα (συγνώμη που δεν μπορώ να τα πω μουσικές προσπάθειες, αλλά δεν μου το επιτρέπουν οι λιγοστές μουσικές σπουδές μου αλλά κυρίως η μουσική μου κουλτούρα) άγγιζαν τουλάχιστον το επίπεδο πλάκας, εκτός κάποιων που κατά λάθος ή σκοπίμως (για άλλοθι) βρέθηκαν στο τελικό ξεκαθάρισμα.
    4. Για κάποιους υπαλλήλους της ΕΡΤ, που και αυτούς εμείς τους πληρώνουμε, δεν παραξενεύτηκα οταν άκουσα να λένε οτι δυσκολεύτηκαν να ξεχωρήσουν το καλύτερο, γιατί οι άνθρωποι πληρωθήκανε (και μάλιστα extra) για να πουν ακριβως αυτό, δίνοντας σοβαρότητα στο γελοίο.
    5. Λυπήθηκα πάρα πολύ βλέποντας τον Μίμη Πλέσσα (συγνώμη που δεν μπορώ να τον πω κύριο Πλέσσα, αλλά για όλους εμάς τους λάτρεις της jazz μουσικής στην Ελλάδα, αυτός που έχει γράψει την ιστορία του στο είδος είναι ο Μίμης μας, ο Μίμης Πλέσσας) να συμμετέχει σ' όλο αυτό το φιάσκο και μάλιστα σαν πρόεδρος μιας επιτροπής που καλείται να αναδείξει το καλύτερο από κάτι που δεν είναι παρά μια "καρικατούρα" αντιπροσωπευτικής μουσικής της χώρας μας.
    Σταματάω εδώ αν και θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ...

    Το παρακολούθησα το όλο πανηγύρι (στο τέλος του, για άσχετους με τις απόψεις μου λόγους), γιατί αφ' ενός μεν πλήρωσα μέρος των εξόδων του, και αφ' εταίρου δεν θα είχα δικαίωμα να εκφράσω τις απόψεις μου σε αντίθετη περίπτωση.

    Τέλος, να ευχηθώ στους νικητές να περάσουν καλά με τα λεφτουδάκια μας (ούτως ή άλλως δεν θα μας ρωτήσουν οι αρμόδιοι αν θα πρέπει να τα ξοδέψουν ή όχι) και προς θεού μη βγούν πρώτοι γιατί δεν περισσεύουν άλλα για διοργάνωση πανευρωπαϊκού πανηγυριού του χρόνου... 

     


    -----------------
    bSax

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : vasilisbSax στις 13-03-2010 17:49 ]


    kwstasagas
    13.03.2010, 18:05

    "5. Λυπήθηκα πάρα πολύ βλέποντας τον Μίμη Πλέσσα ..."

    Τώρα .... χτύπησες ένα πολύ ευαίσθητο θέμα .... ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα μα τόσα πολλά στη μουσική και στην τέχνη του τόπου μας .... που με τα τραγούδια του και τις μουσικές του γέλασαν, συγκινήθηκαν, ερωτεύτηκαν, διασκέδασαν κλπ κλπ τόσες και τόσες γενιές, από τους παππούδες μας μέχρι ... τους σημερινούς 16χρονους .... Και τώρα στα 86 του χρόνια ..... λες και προσπαθεί να τα "ακυρώσει" όλα αυτά .... Ο μέγας [που είναι τέτοιος] Μίμης Πλέσσας, περπατώντας με δυσκολία λόγω ηλικίας, να ανεβαίνει σιγά - σιγά τα σκαλιά της χλιδάτης / κιτς σκηνής για να αναγγείλει με τρεμάμενη φωνή ότι νικητής είναι ο Αλκαίος ... Μια εικόνα που θλίψη και μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει {#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad}.........

     

     


    freakhood
    13.03.2010, 19:47

    Θα έλεγα τώρα κάτι για τον Πλέσσα αλλά τέλος πάντων...κι όσο σκέφτομαι πως έχω βρεθεί και στο σπίτι εκεί έξω από τη Ραφήνα...άστα να πάνε.

    Όσο για τη Γιουροβίζιον την έχω απαξιώσει προ πολλού. Καιρός είναι κι εσείς να κάνετε το ίδιο.

    ’ντε γιατί πήξαμε με τους Αλκαίους, τις Βίσσυδες, τις Μαγγίρες, τους ρουβάδες, τους κουβάδες γενικότερα και όλο αυτό το σκυλολόι.

    Για να μη μιλήσω και για τον Πλέσσα αλλά αυτός είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

    Βασιλείου...καλλιτέχνης μέγας...


    ph
    14.03.2010, 02:19
    Δεν αντέχω άλλο αυτή την αντιγιουροβιζινίλα, χωρίς να σημαίνει πως αποδέχομαι και την έξαρση της ιδιωτικής τηλεόρασης που θεωρεί πως η εξωτερική μας πολιτική είναι η γιουροβίζιον. Αλλά κι εδώ βλέπω μέγα πρόβλημα. Η Γιουροβίζιον είναι μια χαρά φεστιβάλ. ΄Εχει και άθλιες συμμετοχές στην ιστορία της και υπέροχες. Ασήμαντοι αλλά και μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν λάβει μέρος. Είναι π ο π διαγωνισμός. Ας το καταλάβουμε αυτό. Είναι ωραίος διαγωνισμός. Δεν είναι τυχαίο που μετά από τόσα χρόνια, αντί να παρακμάσει, εξακολουθεί να ενδιαφέρει, αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο. Το ότι στέλνουμε τον Αλκαίο, δεν είναι πρόβλημα της Γιουροβίζιον. Είναι των Ελλήνων καλλιτεχνών που δεν τολμούν να πάνε. Για τη Σερβία φέτος πάει ο Μπρέγκοβιτς, για τη Γαλλία πέρσι πήγε η Καας. Δεν φταίει ο θεσμός αν η επίδραση του διαγωνισμού πάνω μας είναι η νίκη της Ρουσλάνα και όχι άλλες παρουσίες στο διαγωνισμό που υπήρξαν εξαιρετικές. Δεν μπορώ να διαβάζω εδώ πως ο άλλος είδε τη Γιουροβίζιον επειδή την πληρώνει! Και το δελτίο καιρού για τον αγρότη το πληρώνεις στην ΕΡΤ. Το παρακολουθείς? Μην κρίνετε τη Γιουροβίζιον μόνο από το κιτσαριό της (που κι αυτό πλάκα έχει, πέφτει πολύ γέλιο κάθε χρόνο). Κρίνετε την και για τα εξαιρετικά τραγούδια που σχεδόν πάντα υπάρχουν. ΄Αλλοτε ελάχιστα κι άλλοτε περισσότερα. Και στο κάτω κάτω, αν η ελληνική κοινωνία θέλει τη Γιουροβίζιον όχι πανηγυράκι (γιαξ! για τη λέξη), ας κάνει τη δική της πρόταση, στέλνοντας πιο ουσιαστικούς καλλιτέχνες. Εξηγούμαι. Δεν λέω να υμνήσουμε τα ρουσλανοειδή που κυκλοφορούν στη Γιουροβίζιον. Από την άλλη δεν αντέχω και την βλαχο-εντεχνίλα μας.
    vasilisbSax
    14.03.2010, 13:15

    Θέλοντας να μην αφήνω απορίες σε κάποιους που ίσως τους κάνουν τη ζωή χειρότερη θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι:
    Ο ΑΛΛΟΣ και το δελτίο καιρού για τους αγρότες παρακολουθεί και το δελτίο καιρού της ΕΤ3 που τα θεωρεί τα καλύτερα σε όλη την ελληνική τηλεόραση.
    Ο ή Η εν λόγω απωρών ή απωρούσα ας αρκεστεί στο δελτίο καιρού του STAR, που ούτε το πληρώνει και περισσότερο θέαμα προσφέρει...


    ph
    14.03.2010, 13:24

     

     ΄Εχω την υποψία πως το δελτίο του ΣΤΑΡ μάλλον ταιριάζει σε σένα.

     Και πες κανένα νέο για το δάκο αφού βλέπεις ΚΑΙ το δελτίο του αγρότη.

     

     

     

     

     

    Παράθεση:

    Το μέλος vasilisbSax στις 14-03-2010 στις 13:15 έγραψε...

    Θέλοντας να μην αφήνω απορίες σε κάποιους που ίσως τους κάνουν τη ζωή χειρότερη θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι:
    Ο ΑΛΛΟΣ και το δελτίο καιρού για τους αγρότες παρακολουθεί και το δελτίο καιρού της ΕΤ3 που τα θεωρεί τα καλύτερα σε όλη την ελληνική τηλεόραση.
    Ο ή Η εν λόγω απωρών ή απωρούσα ας αρκεστεί στο δελτίο καιρού του STAR, που ούτε το πληρώνει και περισσότερο θέαμα προσφέρει...




    freddieKrueger
    14.03.2010, 21:36

    Εκτός του ότι ο στίχος είναι απίστευτα ρηχός χωρίς νόημα,χωρίς να προκύπτει τι ακριβώς θέλει να πεί ο ποιητής(τι σημαίνει πχ όταν λεέι ότι βάζει μια φωτιά και καίει τα παλιά?Περασμένα ξεχασμένα κτλ..σαν πρώτη γεύση μου άφησε ότι απαρνείται το παρελθόν της χώρας μας...μετά ο στίχος ΄τοι πλήρωσε όλα τα χρέη..μήπως έμμεσα θίγει το γεγονός ότι η χώρα μας είναι βυθισμένη στα χρέη?Και ότι το..ευρο-άσμα είναι μια υπόσχεση προς τη λοιπή Ευρώπη πως ''τέρμα τα παλιά,θα...ξεχρεώσουμε?έχοντας ως μόνο εξαγόμενο προιόν...ευρω-πατάτες????

     

     


    Gz
    15.03.2010, 01:50
    Τελειο τραγουδι για το συγκεκριμενο μουσικο διαγωνισμο-τσιρκο! Τιμη και δοξα στον διαγωνισμο που ανεδειξε τα τερατα των Lordi και τον ισπανο με τις φαβοριτες και το γυαλι περυσι... Περα απο τη πλακα, αυτη η τρελα με τη eurovision δειχνει τον μουσικο ξεπεσμο που εχουμε φτασει ως χωρα δυστυχως... Θα μου πεις χρειαζεται αυτο το πανηγυρακι για να το καταλαβεις? Ραδιοφωνο δεν ακους? Ε, απλα αυτο ειναι η ναυαρχιδα της σαπιλας...
    THANOS35
    15.03.2010, 02:03

    Παράθεση:

    Το μέλος jorge στις 13-03-2010 στις 11:20 έγραψε...

    Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι τα λόγια που εκστόμισαν κάποιοι κριτές που εμφάνιζαν το ένα τραγούδι καλύτερο από το άλλο (Ανδρικάκης, Πυλαρινός κλπ).

    Και το οτι τον φάκελο άνοιξε ο Πλέσσας... Και το οτι πρωταγωνιστής στα πλάνα ήταν ο Γιάννης Βασιλείου (Μπες μες το καμπριολέ/πάμε για κανά καφέ), πατέρας του Αλκαίου, που απέδειξε οτι η σαχλαμάρα και το κιτς είναι αυτά που χαρακτηρίζουν φέτος της ελληνική συμμετοχή.

    Η πλάκα είναι οτι θα πάει καλά, επειδή στους ξένους θα ακούγεται greek folklore music...

    EGW PANTWS PISTEYW PWS GIA NA PAEI KALA THA PREPEI OI XOREYTES NA BAFTOUN ME FOUMO-MAYROI- KAI NA ANAPSOUN MIA FWTIA STH MESH PANW STHN OPOIA THA YPARXEI ENA KAZANI MESA STO OPOIO THA BRAZEI....O ALKAIOS!!!!OU OU O ALKAIOS KAI OI ZOULOU!!!POIOS NA MAS TO LEGE PWS THA NOSTALGOYSAME THN KALOMOIRA!!!!!!!A KAI ELPIZW NA ME SYGXWRESETE  GIA TA GREEKENGLISH...EIPA NA GRAPSW EUROVISINIAKA!!!{#emotions_dlg.tt2}


    -----------------
    Θ.ΧΑΣΙΩΤΗΣ

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : THANOS35 στις 15-03-2010 02:10 ]


    GL
    15.03.2010, 17:23

    Βρε φιλαράκια, είμαι μέλος στο musicheaven πέντε χρόνια. Κάθε τέτοια εποχή λοιπόν είναι σα να διαβάζω τα ίδια μηνύματα από διαφορετικά μέλη με μόνες διαφορές τα ονόματα των "καλλιτεχνών" που συμμετέχουν ή που κόπηκαν. Επίσης αλλάζει και η χώρα διεξαγωγής του τελικού....Αυτό είναι όλο. Μια συνεχής ανακύκλωση....Κάνω λάθος??

    Πάντα πέφτουμε στη λούμπα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) να κατηγορούμε κάτι για το είμαι σίγουρος πως ακόμα και οι χειρότεροι επικριτές του διαγωνισμού θα ρίξουν ένα παρατεταμένο βλέφαρο στο γυαλί την ώρα του τελικού...Ξανακάνω λάθος???

    Ρε παιδιά, δεν είναι δα και τίποτα σημαντικό αυτός ο διαγωνισμός για τα σοβαρά μουσικά δρώμενα της χώρας. Αντιθέτως είναι κάτι μεγαλειώδες για τη μουσική βιομηχανία μαζικής κατανάλωσης. Όποιος λοιπόν θεωρεί τον εαυτό του μέλος της βιομηχανίας αυτής καλά κάνει και πορώνεται. Όλοι εμείς οι άλλοι της μουσικής βιοτεχνίας μπαίνουμε σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος...Βέβαια όσοι συνδέουν τα σοβαρά μουσικά δρώμενα της χώρας με τη μουσική βιομηχανία μαζικής κατανάλωσης τότε αξίζει να εμβαθύνουμε λιγάκι παραπάνω...... Θα βρούμε πολλά καλούδια........!!!!

    Αυτό το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΟ-ΝΤΑΧΤΙΡΙΝΤΙ που αντιπροσωπεύει αυτός ο διαγωνισμός ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι απλά ένα διαφορετικού τύπου εποχιακό προϊόν της βιομηχανίας. Όπως τα κεράσια βγαίνουν το καλοκαίρι, έτσι και η Γιουροβίζιον βγαίνει την ’νοιξη...Αυτό είναι όλο. Το θέμα είναι πως αν δεν σου αρέσουν τα κεράσια, απλά δεν τ' αγοράζεις, πας σε άλλο πάγκο παραδίπλα....

    Τα μόνα πράγματα που θα πω για την τωρινή επικαιρότητα, θα το πω με τη μορφή ερωτήσεων-σκέψεων για να είμαι ΙΝ και μέσα στο κλίμα τις σφοδρής αντιπαράθεσης....(ώρες ώρες ψοφάω κι εγώ για τέτοια... :D :D )

    1) Αν στο τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου υπέγραφε το στίχο ο ’λκης Αλκαίος, τι θα γινότανε??? Χειρότερος  πανικός φαντάζομαι!!! Βέβαια τέτοιου είδους σενάρια δεν είναι πλέον απίθανα μιας και έχουν λάβει ήδη σάρκα και οστά...(βλέπε Μάνος Ελευθερίου, Πέγκι Ζήνα).

    2) Αυτοί στην ερτ δεν είναι έξυπνοι....Είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να χτυπήσουν τους φίλους μου Ράδιο Αρβύλες....Πως?? Αν επέλεγαν φυσικά το Τζιμάκο το Πανούση να μας εκπροσωπήσει....Φαντάζεστε θέαμα κάθε βράδυ στην ερτ??? Και τη πρώτη θέση θα είχαν εξασφαλισμένη...και θα κάνανε όλο αυτό το διάστημα των τριών μηνών τηλεοπτικά νούμερα που έκαναν τη δεκαετία του 80!!!!

    Δεν κάνω πλάκα για το Τζιμάκο!! Περπατώντας θα την έπαιρνε τη κούπα τους.....Η φτήνια θέλει τρέλα με τζερτζελο-κορδέλα........

    Υ.Γ:
    Τιμή και δόξα υπέρτατη
    στο Γιώργο τον Αλκαίο,
    τη πρώτη θέση εύχομαι
    να πάρει, εγώ του λέω....

    Και θέλω δίπλα του πολύ
    η ΑΡΕΤΗ να κάτσει,
    παρέα με το σαντούρι της
    στη νίκη του.......να κλάψει!!!!!!


    Τα Μουσικά μου Σέβη
    G