Το ΥποβρύχιΟ
Γιατί "..ο καθένας έχει την πρέζα του.." όπως είπε και ο Παύλος..
30 Μαρτίου 2009, 20:06
Ψώνια..!!


Έφαγα μια ολόκληρη μέρα στο ψώνισμα..

Γίνομαι θείος βλέπεις σε 3 μέρες!!!!!

Και τι δεν πήραμε..από μάρσιπο και καθισματάκι μέχρι πετσέτες και νυχτικιά για την μαμά..

Αντηλήφθηκα λοιπόν πως είμαστε μονάδες που παράγουν για να πληρωθούν και να αγοράσουν αυτά που πάραξαν! εκπληκτικό!! Πόσο μάλλον όταν αγοράζεις πριν ακόμα γεννηθείς!! 

Πόσο ανόητος είναι ο κόσμος μας? Και πως εξηγήτε η μονάδα να είναι πανέξυπνη, πονηρή και συνήθως με βούληση και από την άλλη το πλήθος να κινείτε χαζά, αφελέστατα, χωρίς βούληση και αντιπρακτηκά?

Τι μας ποτίζουν και αποβλακωνόμαστε? Ξυπνάμε με άχγος για τα χρέη μας και οτιδήποτε άλλο, δουλεύουμε τρελλά και για να ξεκουραστούμε τι κάνουμε? ψώνια!! Ψωνίζουμε υλικά ή ακόμα ψωνίζουμε διασκέδαση, μετά αντιλαμβανόμαστε πως τα χρέη μας αυξήθηκαν! Και πάλι από την αρχή και η πάλη συνεχίζεται!! Βέβαια αυτός ο φαύλος κύκλος δεν είναι απόλυτα ανόητος καθώς αν το καλοσκεφτείς θεωρητικά δουλεύει.

Μάλιστα δουλεύεις και παράγεις. Για να μπορείς να παράγεις πρέπει κάποιος να αγοράζει το προιον σου για να πληρωθείς και να αγοράσεις το προιόν που παράγει! και πάει λέγοντας.. που χολένει λοιπόν το πράγμα? Μα που αλλού? Και πάλι στον παράγοντα ανθρωπός και πως αυτός ενεργεί..

Μάλιστα γιατί τι είναι η υπερκατανάλωση αν όχι συνόνυμο της απλιστίας?

Βέβαια το θέμα μας δεν είναι τόσο ρηχό αλλά λίγο πιό βαθύ. Το ανθρώπινο μυαλό από την φύση του δεν μπορεί να αντιληφθεί  το μεγάλο ή το μικρό. Δεν μπορεί να βρεί το όριο αν δεν υπάρχει περιθώριο και πάει λέγοντας.. Μπορεί να συγκρίνει,αλλά πλέον με δυσκολία να κρίνει.. Να το κάνω πιό λιανά? Το μεγάλο μπορεί να το αντιληφθεί μόνο ως μεγαλύτερο κάποιου άλλου..δεν μπορεί να κρίνει το καλό παρά μόνο ως καλύτερο κάποιου άλλου..κτλ κτλ..Το πραγματικά/αληθινά/απόλυτα καλό ή σωστό ή μεγάλο δεν θα το αντιληφθεί ΠΟΤΕ γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο μυαλό του..δεν χωράει βλέπεις! Έτσι ο γείτονας πήρε μερσεντες εγώ θα πάρω τζαγκουαρ..

Αυτό το κενό εκμεταλεύονται και μας εκμεταλεύονται..

ουφ κουράστηκα..αλλά τουλάχιστον δικαιολόγησα απόλυτα τις σημερινές μου και αυριανές μου και μελλόντικές και παρελθοντικές μου κρεπάλες και πλέον μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος!

 

- Στείλε Σχόλιο
29 Μαρτίου 2009, 17:36
Μην το διαβάσετε κι αν το κάνετε μην το πάρετε σοβαρά(εδώ δεν το πήρα εγώ!)


Η πορεία πήγε καλά..

κόσμος πολύς, ειδικά για Κυπριακά δεδομένα!

Κλείσαμε την Μακαρίου και άλλους κεντρικούς δρόμους της πόλης..

Κάποιοι μας χειροκροτούσαν πίνοντας φραπέ!! Παραλογισμός στο τετράγωνο σε συνδιασμό με αφέλια και αδυναμία κρίσης..

Θεέ μου που πάμε? ή καλύτερα που μας πας?

Στο φεστιβαλ ντοκιμαντερ Λευκωσίας-όψεις του κόσμου, προβλήθηκαν (σήμερα η τελευταία μέρα) υπέροχα έργα κυρίως με θέμα τον πόνο και την εκμετάλευση..όπως κόψιμο/αφαίρεση της κλειτορίδας στο Μαλί, σφαγες βιασμοί και εκτοπισμός μεγάλου πλυθισμού κοντά στα 3,5 εκκατομύρια στον εμφύλιο του Σουδάν και άλλες ομορφιές της ανθρώπινης φύσης..

Και γω παρέα με άλλους εν έτει 2009 αναρωτιέμαι για τις αρχές του ιπποτισμού! :)

Πλάκα έχω, πόσο μάλλον όταν μετά από 7 γραμμές αντιλαμβάνομαι πως το είναι μου μιλούσε σε μένα για μένα και όχι για τους άλλους τους Γάλλους και κινέζους..

Τι είναι το μυαλό και τι κόλπα κάνει?

Αφιερωμένο εξαιρετικάαν και σχετικά άσχετο..

https://www.youtube.com/watch?v=wImBk5PO9GQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww.
- Στείλε Σχόλιο
28 Μαρτίου 2009, 10:40
πρωί πρωί διαδήλωση..


Αθωώθηκαν 10 αστυνομιοκοί που για 45 λεπτά χτυπούσαν 2 φοιτιτές. Το συμβαν έλαβε χώρα στοην Λευκωσία Δεκέμβρη του 2005. Τα χρόνια περάσαν ο καιρός ωρίμασε, οι πάγοι λιώσαν(κι άλλο)και νομίζαν πως θα ξεχάσουμε ΚΑΙ αυτό! Τους αθωώσαν με συνοπτικές διαδικασίες και ενώ υπήρχε υπεραρκετο μαρτυρικό υλικό, όπως ένα βίντεο διάρκειας 45 λεπτών,η έκθεση των ιατροδικαστών και η ομολογία 4 εκ των αστυνομικών που δήλωσαν παρών στον συμβάν αλλά ταυτόχρονα και άγνοια..

Σημειώστε πως υπήρχαν ακόμα 11 αστυνομικοί που απλά κοιτούσαν! και οι οποίοι ούτε πειθαρχικά δεν κατηγορήθηκαν!

Ο ξυλοδαρμός είναι πέραν κάθε ορίου και λογικής, πισθάγκωνα δεμένοι και ξαπλωμένοι στο πεζοδρόμιο και τα όργανα να παίρνουν φόρα κα να γονατίζουν πάνω τους!Κλωτσίες στην μούρη και άλλα πολλά που μπορείτε να δείτε εδώ! (μην ανοίξετε τοπαράθυρο αν δεν είστε έτοιμοι να δείτε ομές σκηνές βίας)

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=15271&-V=videos

Η απόφαση τουΑνωτάτου(!) Δικαστηρίου βγήκε πριν 2 εβδομάδες και με πολλά ευτράπελλα που χάρισαν ώρες γέλιου!!

Σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας θα δώσουμε το παρόν για την πορεία..

Λέτε κάτι να αλλάξει? χαχαχαχαχαχα

3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
demetresopc
κάτι θα βρω..
από ΛΕΥΚΩΣΙΑ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/demetresopc

Υποβρύχιο, που αναδύεται όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν ή το απαιτούν..

Tags

Αλαμπουρνέζικα αλαμπουρνέζικα Διαπιστώσεις Αλαμπουρνεζικα προσωπικα Διαφήμιση Ερωτήσεις Ερωτήσεις.. Ιστορίες Διασκευασμένο Κλεμένο Ιστορίες.. Λίγες λέξεις με εικόνες.. Περι blog ανάγνωσμα Περί κανιβαλισμού προσωπικά Προσωπικά..πολύ προσωπικά.. Σχόλιο σε άλλο BlogΕπίσημοι αναγνώστες (12)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links