Το ΥποβρύχιΟ
Γιατί "..ο καθένας έχει την πρέζα του.." όπως είπε και ο Παύλος..
04 Οκτωβρίου 2010, 18:53
γειά σου ρε Μητσόφ με τις ατάκες σου!!


 

θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον τεράστιο, τον ανυπέρβλητο, τον τρισμέγιστο κύριο Χριστόφια για την εισβολή που κάναν οι συμπολίτες μου στην χώρα του..


Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη επίσης από όλα τα παλληκάρια της ΕΛΔΥΚ που πολέμησαν εναντίον των Τούρκων..και  χάσαν  χέρια, πόδια, μάτια, ακοή, τους φίλους τους και συμπολεμιστές τους..

Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όσους χάσαν την ζωή τους..

Συγνώμη  που αυτός  ο προδότης δεν σας αφήνει να αναπαυθείτε..

 

 

video 

 

15 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

SouLRocK (04.10.2010)
δηλαδή η Ελλάδα εισέβαλε όπως η Τουρκία και πήρε και αυτή το μισο κομμάτι της Κύπρου??? τι λέει ρε ο βλάκας? και τον στείλανε και εξωτερικό!
DemetresOpc (06.10.2010)
Βασικά τον "βλάκα" όπως λες δεν τον στείλανε..πήγε από μόνος του..
Ο "κύριος" που είδες στο βίντεο είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας!!
Κάτι σαν τον γιωργάκη στην Ελλάδα ένα πράγμα..
movflower (06.10.2010)
Κι αντί να απολογηθεί...
1) για την ιεροσυλια που ξεστόμισε
2) για την ελλειπή γνώση της αγγλικής
3) για τη Μεγαλόνησο που στα χέρια του έγινε νησί σε τιμή ευκαιρίας
4) που αν και διδάκτωρ ιστορίας (σπουδή και διδακτορικό σε 4 χρόνια) δεν έχει την στοιχειώδη γνώση της Ιστορίας του τόπου που προεδρεύει
...

επιτρέπει στο κοπάδι του να εκθειάζει τους στενούς δεσμούς του με την Ελλάδα και τις φιλικότατες σχέσεις τους με την οικογένεια ...Μητσοτάκη! (δήλωση βουλευτή του ΑΚΕΛ σε εκπομπή) και να διχάζει ολοένα και περισσότερο τον κόσμο με την εσχατική του παρελθοντολογία...

Και το "Μητσόφ"πολύ του πέφτει πια...Ψάχνω για νέο όνομα ;)))))

Κι αντί να συλλάβουν τον Ομονοιάτη που έκαψε την ελληνική σημαία, συλλάβανε τον Αποελίστα που μπήκε στο γήπεδο.
Pagan (06.10.2010)
Δεν πρόκειται για άτυχη στιγμή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας εννοούσε αυτό που είπε ενώπιον Αμερικανών εμπειρογνωμόνων για διεθνείς σχέσεις. Αντανακλά όχι κάποια τακτική σκοπιμότητα, αλλά τη στρατηγική του για το Κυπριακό. Γι’ αυτό και δεν προέβη σε διορθωτική δήλωση. Καθένας, βεβαίως, δικαιούται να έχει τις απόψεις του. Κανείς, όμως, δεν δικαιούται να κατακρεουργεί την πραγματικότητα για να υπηρετήσει το ιδεολόγημά του.
Από τη δεκαετία 1950, οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν διαπράξει βαρύτατα πολιτικά σφάλματα στο Κυπριακό. Δυστυχώς, για την ΑΚΕΛική ηγεσία, όμως, η Ελλάδα δεν εισέβαλε ποτέ στην Κύπρο. Ο Γεώργιος Παπανδρέου έστειλε την ελληνική μεραρχία στη Μεγαλόνησο σε συμφωνία με τη νόμιμη κυβέρνηση Μακαρίου και για να αποτρέψει τουρκική εισβολή. Το ενδεχόμενο εισβολής δεν ήταν θεωρητικό. Υπενθυμίζουμε ότι στην κρίση του 1964, η εισβολή ματαιώθηκε όταν ο πρόεδρος Τζόνσον απείλησε ευθέως την Αγκυρα.
Το δικτατορικό καθεστώς διέπραξε εθνικό έγκλημα σε βάρος του κυπριακού Ελληνισμού σε δύο δόσεις: απέσυρε την ελληνική μεραρχία και μερικά χρόνια αργότερα, με το πραξικόπημα, έδωσε την αφορμή στους Τούρκους να εισβάλουν. Το έγκλημα διεπράχθη από μη νομιμοποιημένη δημοκρατικά ελληνική κυβέρνηση και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρεωθεί στην Ελλάδα, νοούμενη ως συντεταγμένη πολιτεία του ελληνικού λαού. Ακόμα όμως κι αν κάποιος ταυτίσει αυθαιρέτως τη δικτατορία με την Ελλάδα και πάλι δεν μπορεί να μιλήσει για εισβολή της Ελλάδας.
Ο Χριστόφιας γνωρίζει την πραγματικότητα. Τη διαστρέφει, όμως, για να καλλιεργήσει το ιδεολόγημα της κυπριακής ταυτότητας. Προϋπόθεση γι’ αυτό, όμως, είναι η «αποελληνοποίηση» των Ελληνοκυπρίων. Γι’ αυτό μίλησε για εισβολή της Ελλάδας, γι’ αυτό εξαφανίζει τις ελληνικές σημαίες, γι’ αυτό προσπαθεί να «αποελληνοποιήσει» τα ελληνοκυπριακά εκπαιδευτικά προγράμματα.
Οι εθνικές ταυτότητες, όμως, είναι κάτι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό από πολιτικές κατασκευές για να ακυρώνονται από έναν πρόεδρο. Γαλουχημένος στα νάματα του σταλινικού βολονταρισμού, ο Χριστόφιας νομίζει ότι η εθνική συνείδηση είναι μολυβιά για να τη σβήσει με τη γόμα της εξουσίας. Κι όλα αυτά, όταν έχει απέναντί του τον τουρκικό στρατό κατοχής, το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος του φανατικού εθνικιστή Ντερβίς Ερογλου και το πλήθος των Τούρκων εποίκων. Πώς τα αντιμετωπίζει; Αφήνει να εννοηθεί πως η λύση πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα τουρκικά στρατηγικά συμφέροντα!
Αλλοτε, η «αγάπη» του ΑΚΕΛ για τους Τουρκοκύπριους «αδελφούς», υπαγορευόταν από τον κομμουνιστικό διεθνισμό. Σήμερα, υπαγορεύεται σε μεγάλο βαθμό από σκοπιμότητα. Μια λύση τύπου Ανάν, θα μετέτρεπε το ΑΚΕΛ σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη, αφού θα εισέπραττε τη μεγάλη πλειοψηφία των τουρκοκυπριακών ψήφων, που σύμφωνα με το Σύνταγμα πρέπει να δίνονται σε ελληνοκυπριακά κόμματα. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Ο άλλοτε φανατικός κομμουνιστής Χριστόφιας έχει συνειδητοποιήσει ότι μόνο εάν συνεχίσει να ευθυγραμμίζεται με τα γεωπολιτικά συμφέροντα των Αγγλοαμερικανών, θα παραμείνει «αγαπημένο παιδί» τους.
Hastaroth (06.10.2010)
Κύριε Pagan,δέν βλάπτει να αναφέρης και από πού αντέγραψες αυτούσιο αυτό που παραθέτεις ώς δικό σου σχόλιο.
Και γιά τού λόγου το αληθές:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_06/10/2010_1292787

Hastaroth (06.10.2010)
Κατά τά άλλα,δέν ήξερα ότι η Ελλάδα εισέβαλε στην Κύπρο και κατέχει έκτοτε κάποιο τμήμα της.Φαίνεται πως τότε λάθος τά είχα καταλάβει τά πράγματα....

Ευτυχώς δηλαδή που ο Χριστόφιας δέν ισχυρίστηκε και αυτό που ισχυρίζονται οι Τούρκοι,ότι δηλαδή η δική τους πράξη δέν ήταν εισβολή αλλά φιλική αρωγή πρός τους Τουρκοκυπρίους.

Τέτοιες κοτσάνες λένε μερικοί και καραφλιάζουμε οι υπόλοιποι.Τό κακό είναι ότι αυτοί οι κοτσανολογούντες καμμιά φορά είναι και αρχηγοί κρατών...
SouLRocK (06.10.2010)
μπράβο ωραίο προεδρο βγάλατε.. αλλά τι να πεις, και μεις εδω με το Γιωργάκη... οι πολιτικοί συνεχίζουν το έργο τους... ρε παιδιά αμα είναι έτσι σβήστε την Ελλάδα και την Κύπρο από το χάρτη και κάντε το όλο Τουρκία... αστο διάολο με τις μαλακίες τους... και καθόμαστε και τους ακούμε... να τους πετάξουμε στη θάλασσα όλους... αμα πια, χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου.... ΔΕΝ ξανασχολούμαι με το κάθε ανθρωπάκι και ας είναι και Πλανητάρχης
DemetresOpc (07.10.2010)
τελικά ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που αξίζει..

SouLRocK κάνε όπως θες..μην ξεχνάς όμως πως αυτή την απάθεια θέλουν από σένα..

"Ευτυχώς δηλαδή που ο Χριστόφιας δέν ισχυρίστηκε και αυτό που ισχυρίζονται οι Τούρκοι,ότι δηλαδή η δική τους πράξη δέν ήταν εισβολή αλλά φιλική αρωγή πρός τους Τουρκοκυπρίους."
Αλβέρτο κρύβε λόγια και του δίνεις ιδέες!!

"Κι αντί να συλλάβουν τον Ομονοιάτη που έκαψε την ελληνική σημαία, συλλάβανε τον Αποελίστα που μπήκε στο γήπεδο."

Μωβ μου ποιός είναι κυβέρνηση??
και έχουν δίκιο αν με ρωτας!!
έχει ταμπέλα και λέει μην πατάτε το πράσινο!!!
όλοι το ξέρουμε..
έχεις δει εσύ καμιά σημαία να γράφει "μην με καίτε"??
δεν ήξερε μωρέ ο ομονοιάτης..παιδί είναι..

PAgan θα σε παραπέμψω σε παλαιότερο, δικό σου, ποστ στο οποίο δεν κατάλαβες καν σχόλιο μου και άρχισες να απαντάς σαν μάγκας που κρύβεται πίσω από πληκλτρολόγια και οθόνες..
σεβάστηκα το συγνώμη σου αλλά ποτέ δεν έπραξες αυτό που σου ζήτησα οπότε, τουλάχιστον μέχρι να το κάνεις, θα σε παρακαλέσω να μην ασχολείσε με το μπογκ μου..

και επειδή μπορεί να μην θυμάσαι λέω να σου θυμίσω απόσπασμα από απάντηση σου στο σχόλιο που λέγαμε..

"και Κυπριος οποτε δεν σε νοιαζει για την Ελλαδα" είπες..
αν ήταν έτσι μάγκα τις φωτιές του 2008 θα τις έσβηνες ακόμα..
SouLRocK (07.10.2010)
δίκιο έχεις, αλλά τι να κάνουμε? να φύγουμε από το σπίτι μας? να κατέβουμε εμείς στην πολιτική? η να κάνουμε κάτι την ώρα που θα πάμε για ψήφισμα? (αφού μόνο τότε έχουμε εμείς δύναμη)
τεσπα, κρίμα που τα είπε αυτά ο πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας ότι συμφέροντα και πολιτική σκοπιμότητα να εξυπηρετούσε... Κατά την ταπεινή μου άποψη -ολόκληρη- η Κύπρος (όπως και η Μικρά Ασία) θα έπρεπε να είναι ένα με την Ελλάδα, δυστυχώς όμως δεν αποφασίζουμε όπως δείχνει το παρελθόν,το παρόν και ίσως το μέλλον εμείς.κρίμα!
Pagan (07.10.2010)
ημουν φορτισμενος εκεινη την ημερα,αυτο το θυμαμαι,οπως θυμαμαι οτι και η κριση μου εκεινη την ημερα ηταν λαθος σε πολλα θεματα και καταστασεις,ιδιαιτερα οταν σου απαντησα με αυτο τον τροπο,το μετανιωσα αλλα πολυ αργοτερα οταν ξαναδιαβασα την απαντηση σου,ηταν αργα να τα παρω πισω ...οποτε ναι ντραπηκα που φερθηκα τοσο αθλια και ναι ντραπηκα ακομα περισσοτερο οταν αδικησα την φιλικη σταση σου απεναντι μου...οποτε η συγνωμη μου ελπιζω να καλυπτει και τα δυο σου ερωτηματα...αυτα.
Pagan (07.10.2010)
...κανω καταχρηση φιλοξενειας μα αν το να μην ξαναγραψω στο μπλογκ σου σε ευχαριστει,δεν
το ξανακανω.
Latte (07.10.2010)
Δεν είχα ιδέα για αυτή τη δήλωση! Απίστευτο μου φαινεται.
Αναρωτιέμαι πού να αποσκοπεί ή ποιο να είναι το κίνητρό της.

Δεν μπορεί να την έκανε έτσι, χωρίς λόγο ή σκοπό...

Και με εξεπληξε ευχάριστα ο Παγκαν με την απερίφραστη συγγνώμη του.
Oraclas (08.10.2010)
Φίλε Δημήτριε,
Τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν διατυπώνεται από πολιτικούς. Κρίμα για το επίπεδο του. Πραγματικά είναι για λύπηση.

Όσο για το συμβάν του Ομονοιάτη, κρατάω έναν χαρακτηρισμό ένος ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, του Δ. Χιώτη.
"Είμαστε όλοι Έλληνες. Μην ξεχνάτε ότι αυτό το νησί έχει και Έλληνες νεκρούς"
(http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=142885)
Kristalo (10.10.2010)
Εγω λυπάμαι πολυ!Τέτοιες δηλώσεις και ιδιαιτερα απο το στόμα Κύπριου Προέδρου είναι ότι πιο προσβλητικό μπορει να λεχθεί γι΄αυτούς που ακόμη ψάχνουν τις οικογένειες τους μέσα στις στάχτες! Δεν ήξερα ότι τελικά οι 'Ελληνες έκαναν εισβολή στην Κύπρο και τι τελικα κατέκτησαν! Αρνούμαι να δεχθώ ότι τα κατεχόμενα ανήκουν στην μαμά πατρίδα των Τούρκων. Οπως αρνούμαι να σταματήσω να σκέφτομαι Την Πόλη, την Σμύρνη, της θηριωδίες απέναντι στους Ποντίους! Δυστυχώς ακόμη και σήμερα που δεν ζει και βασιλεύει η Χούντα εμεις ξεπουλούμε σιγά σιγά την γη μας. Για να μην μιλήσω για την επεκτατική πολιτική της Τουρκιας στην Θράκη!
DemetresOpc (11.10.2010)
Latte η αλήθεια είναι πως ο Pagan, και μπράβο του, είχε εκφράσει τότε την συγνώμη του στο ίδιο του το μπλογκ..
http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=26717

όπως θα δεις και από το σχόλιο μου αυτό που ζητούσα ήταν να απολογηθεί όχι σε μένα αλλά να ξηγηθεί κατά πόσο εννοεί την φράση "και Κυπριος οποτε δεν σε νοιαζει για την Ελλαδα"
γιατί πιστέψτε με έχει κύπριους στο νησί που θεωρούν την Ελλάδα μάνα τους..

Pagan ακόμα περιμένω..ξέρεις δεν πιστεύω πως οι άνθρωποι έχουν κακία..και για αυτό ποτέ δεν σου κράτησα..το μόνο που ζήτησα είναι να ξηγηθείς σε αυτό το πολύ λεπτό για μένα ζήτημα ..

Latte μου επανέρχομαι σε σένα..και σε αυτό που λες..
ξέρεις τι καταλαβαίνω εγώ??
πως για να μην την άκουσες..πως για να μην έγινε χαμός στην Ελλαδα(ρα) μας κάποις λόγος θα υπάρχει..τι λες??
τυχαίο??

Oracla μου για λύπηση ποιός?? αυτός??
εμείς??
αυτοί που τον υπερασπίζονται??
αυτοί που σιωπούν??

εξαιρετική η δήλωση του Χιώτη..

Kristalo καλωσόρισες στο φτωχικό μου υποβρύχιο..
θα συμφωνήσω με το σχόλιο σου μέχρι την μέση..μετά διαφωνούμε..
βλέπεις ότι κάναν τους κάναμε και ότι τους κάναμε μας έκαναν..
τώρα ποιός έκανε τα περισσότερα ή ποιός άρχισε ποσώς με ενδιαφέρει..

ευχαριστώ όλους για τα σχόλια..πραγματικά δεν πίστευα πως θα έχει τέτοια απήχηση/συζήτηση αυτό το ποστ..

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
demetresopc
κάτι θα βρω..
από ΛΕΥΚΩΣΙΑ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/demetresopc

Υποβρύχιο, που αναδύεται όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν ή το απαιτούν..

Tags

Αλαμπουρνέζικα αλαμπουρνέζικα Διαπιστώσεις Αλαμπουρνεζικα προσωπικα Διαφήμιση Ερωτήσεις Ερωτήσεις.. Ιστορίες Διασκευασμένο Κλεμένο Ιστορίες.. Λίγες λέξεις με εικόνες.. Περι blog ανάγνωσμα Περί κανιβαλισμού προσωπικά Προσωπικά..πολύ προσωπικά.. Σχόλιο σε άλλο BlogΕπίσημοι αναγνώστες (12)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links