το κακό...
πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε
10 Μαΐου 2008, 18:20
the fake heartbreak kid


όπως είχα γράψει σε παλαιότερο post, θα έκανα κάποια στιγμή μια σύγκρισι μεταξύ της κινηματογραφικής μεταφοράς του heartbreak-kid -εμού του ιδίου, δηλαδή(ς)- και του orginal(οχι 21) heartbreak-kid-εμού του ιδίου, δηλαδή(ς). μετά την δημόσια τοποθέτησι του kerato ότι με θεωρούσε πιο σοβαρό άτομο, νομίζω ότι μπορώ απερίσπαστος να αφοσιωθώ στην εν λόγω συγκριτική μελέτη(περαστικά ελεονόρα).

η συγκεκριμένη ταινία θέλησε, κατόπιν αδείας που έδωσα, να σκιαγραφήση χτυπητές και...αχτύπητες πτυχές της πολυσχιδούς(που θα λεγε και ο NIKOSPI) προσωπικότητός μου. κυρίως να προσδώση με τον πλέον έντονο τρόπο, την ζήτησι που έχει ο heart στις γυναίκες. εδώ να ανοίξω μια παρένθεσι και να πω ότι ένα από τα πράγματα που παρέβησαν οι υπεύθυνοι της ταινίας ήταν να βάλουν στο soundtrack το τραγούδι της βασιλίσσης της νυκτός, ζωζως σαπουντζάκη, που φέρει το ρεφρέν: "έχω μεγάλη ζήτησι και γίνεται συζήτησι-και γίνεται συζήτησι, γύρω απ' τ' όνομά μου". εδώ να κλείσω την παρένθεσι και να συνεχίσω ασκαρδαμυκτί στα περαιτέρω. το λοιπό(ν), έδωσα πλήρη στοιχεία του παρελθόντος μου, κιλά(110kg), ύψος(165 cm) και λοιπά χαρακτηριστικά, όπως το ότι μου χουν πέσει τα μαλλιά και οσονούπω πίπτουσι και άλλα πράγματα. περίμενα λοιπόν να δω πώς διεχειρίσθησαν τα ως άνω extremely(που θα λεγε και ο audioslave) ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. και τί είδα...

- κατ' αρχάς, κάνανε τον kid λεπτό...για καθίστε ρε μάγκες. ο original(όχι 21) kid έχει φτύσει αίμα για να πιάση τα 110 kg. από πού και ως πού γκρεμίζετε το μύθο του υπέρβαρου εραστή? επίσης, τον κάνανε ψαρομάλλη. και με τα μαλλιά του να καλύπτουν σχεδόν όλο το μέρος της κεφαλής!! άκουσον άκουσον. αφού έχω καράφλα! προς τι το μαλλί? άσε που το, ολίγον από πιλάφι, μαλλί που έχω διατηρεί το φυσικό του χρώμα εις το έπακρον. η δικαιολογία που ήκουσα ήτο ότι έτσι θα πέρναγε η μπογιά μου και σε μεγαλύτερες ηλικίες και όχι μόνο στο target group των 19χρονων, στο οποίο έχω σημειώσει σημαντικές επιτυχίες (=1).

- επιπροσθέτως( ή μάλλον moreover), κάνανε τον heart να σέρνεται πίσω από μια ξανθιά. μα να τρέχη πίσω από γυναικές ο heart? ενώ είναι παγκοίνως γνωστόν ότι ισχύει και συμβαίνει το αντίθετον? και όχι μόνον αυτό...τον παντρέψανε κι όλας. εδώ να σάς αποκαλύψω ότι ο heart ήταν ο εμπνευστής του τραγουδιού "δεν παντρευομαί"(ο τόνος στο αι. με άλλα λόγια, ο ορισμός του αρνητή παντός γάμου και πασών νυ(μ)φών, ενυμφέυθη...να το μάθη η μαμά-kid(clopyright από το mamadeos) και να μέ αποκληρώση!!

-επίσης, στην ταινία ο πατέρας του heart του κάνει πρότασι να πάνε στο βέγκας να χτυπήσουνε μενεσγκό και ο ίδιος αρνείται. δηλαδή, δεν φτάνει που τα παρουσιάζουν κατά το δοκούν, θέτουν σε κίνδυνο την οικογενειακή μου ευτυχία. να ακούση ο μπαμπας kid(χωρίς clopyright από το μπαμπαdeos) ότι του αρνήθηκα πρότασι για γκόμενες και να με αποκληρώση!!

-για να μην λέτε, όμως, ότι βρίσκω μόνο διαφορές στους δυο (παλιο)χαρακτήρες, έχω να ομολογήσω ότι:

α) όντως παρέστην στο γάμο της κοπέλας που τα είχαμε πολλά πολλά χρόνια. και όντως με αποκάλεσε δημοσίως καθήκι ο παρ' ολίγον πεθερός μου. μόνο που στην πραγματικότητα το έκανε ονομαστικά και δεν με άφησε να μπω στην εκκλησία. μάλιστα, ήταν ο πρώτος γάμος-εκτός κρήτης- που έγινε παρουσία(είναι δοτική γι' αυτό λείπει το άρθρο) ενόπλων. η κάτοικοι της περοχής ακόμα έχουν να το λένε(και να γελάνε) για έναν υπέρβαρο κύριο ο οποίος έτρεψε με λαμέ κουστούμι, τρομοκρατημένος από τους πυροβολισμούς που τον ακολουθούσαν ηχητικώς(και ουχί μονον).

β) ότι όντως έχω μεγάλη απήχησι στο γυναικείο φύλο. μάλιστα, έχω συνεννοηθή με τον nightwhisper(άλλος επιτυχημένος γυναικάς) να με παρουσιάζη ως gay στο music heaven, δι’ ότι δεν αντέχω άλλο να αλλάζω μενεσγκό ωσάν τα υποκάμισα(αλήθεια γιατί τα λένε υποκάμισα? τί είναι υπολοχαγός?). στην ταινία, ο πρωταγωνιστής στον μήνα του μέλιτος(μπλιαξ) ερωτεύεται μια άλλη κοπέλα. μάλιστα το κάνει δυο φορές. για τους αδαείς από heart τούτο είναι πολύ φυσικό και σύνηθες για τον ίδιο. δεν είναι ότι θέλει να απατήση(άλλωστε δεν του κάθεται και καμμία), απλά τραβάει το ενδιαφέρον σε όλες τις υπάρξεις του αντιθέτου φύλου(αλήθεια ποιό το αντίθετο φύλο των gay?).

γ) τωόντι τρύπωσα στο σπίτι μιας κοπέλας με την οποία είχα μεγάλο έρωτα(είναι γνωστή businesswoman και είχε να το λέη κάθε φορά που πλήρωνε τον λογαριασμό ότι υπήρξα ο μοναδικός που δεν την ήθελα για τα λεφτά της). ο σύζυγός της, γνωστός μεγαλοδικηγόρος με έντονη προτίμησι στα αγοράκια(δηλ θέλει να κάνη μόνο αγόρια με την σύζυγο), ετράπη σε φυγή όταν είδε την μεγαλόσωμη (γραφικότατη) φιγούρα του heart ξεχνώντας να φορέση το ροζ κιλοτάκι του.

συμπερασματικά, η ταινία είναι μια παταγώδης αποτυχία. ήδη έχω αρχίσει συζητήσεις με τον audioslave, γνωστό παραγωγό, σκηνοθέτη, ηθοποιό, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της VTS Media Films για το γύρισμα της ταινίας "Heartbreak-kid: the true story" στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι ο γράφων. έτσι για να καταρριφθούν τα ψεύδη που στην ταινία διασπείρονται με μεθόδους όμοιες με αυτές της ιταλικής καμόρα...

 

P.S: στην φωτό(όχι δικιά μου που λέγαν κάποτε ο apataggelos, η MisAngie η aurelia και άλλες θρυλικές μορφές) ο ανεκδιήγητος κινηματογραφικός heartbreak-kid...μα με μαλλιά και λεπτός?? αδύνατον...

P.S2: κοίταγα όλως τυχαίως από τους σελιδοδείκτες την σελίδα των δημοφιλέστερων blogs(την οποία δεν καταδέχομαι να κοιτάξω αλλά έτυχε) και είδα ότι έχει ανέβει το blog και βρίσκεται κάτω από αυτό του Astron και αυτό του Apataggelos. πίσω και σάς έφαγα, κουλτουριαρέοι!! mpriza, ετοιμάσου!

11 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

F_ANGEL (10.05.2008)
Πλακα πλακα του μοιαζεις του παιδιου στη φωτο..
pastella (10.05.2008)
Εγώ προτιμώ τον κύριο στη φωτό.
Sike (10.05.2008)
wahahhahahahahahaha!!! :D
alexia-vicky (10.05.2008)
"ΕΓΡΑΨΕΣ"...!!!
neerie (11.05.2008)
μου λύθηκαν οι απορίες. πάω ήσυχη για ύπνο... :)
Kerato (11.05.2008)
Αν ήξερα ότι θα προκαλούσα τέτοι παραλλήρημα, δε θα είχα στείλει σχόλιο!
:-/
Kerato (11.05.2008)
Πάρε κι ένα "ο" που μου ξέφυγε απ' το "τέτοιο" λόγω σοκ...
kithara-woman (11.05.2008)
Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα...Δεν καταλαβαίνω...
Αλλά θα σταθώ στις ομοιότητες και κυρίως την α).Αυτό είναι γεγονός;Μάλλον είσαι πρότυπο ανωτερότητας έτσι.Δεν νομίζω θα το αντέχαν πολλοί αυτό.
heartbreak-kid (11.05.2008)
άστο kitharowoman. big story
Peace18 (12.05.2008)
χαχαχα!
"Ποιό είναι το αντίθετο φύλο των gay?"!
χαχαχα!
Μέλος heartbreak-kid! Λέτε σε κάπου: "όπως το ότι μου χουν πέσει τα μαλλιά και οσονούπω πίπτουσι και άλλα πράγματα."
Ερώτηση 1: Η φαλάκρα είναι ολική ή μόνο στην κορυφή του κεφαλιού?
-και-
Ερώτηση 2: Όταν λέτε "και άλλα πράγματα" εννοήται αντικείμενα που σας πέφτουν από τα χέρια λόγω νόμου βαρύτητας να φανταστούμε... (άλλωστε το είπε και ο Νευτωνας!!!)
:ο)
Deos (21.05.2008)
Που είδες την καράφλα μωρέ λαλαριλολάκη?

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
heartbreak-kid
εξωτερικές εργασίες σε γραφείο τελετών


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/heartbreak-kid

εμπνευσμένο από την κορυφαία ελληνική ταινία της τελευταίας 25ετίας...Επίσημοι αναγνώστες (8)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links