ελληνική μουσική
  501 online   ·  211.035 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Site του μήνα: epirusmusic.gr

  Ένα web-ραδιόφωνο από τα Γιάννενα που παίζει αποκλειστικά ηπειρωτική μουσικη 24ώρες το 24ωρο...
  Site του μήνα: epirusmusic.gr
  Γράφει το μέλος Kostaskou
  2 άρθρα στο MusicHeaven
  Σάββατο 09 Φεβ 2008
  Ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Μπήτος που επίσης έχει την σελίδα epiruschef.gr, προσπαθεί να παντρέψει (με επιτυχία), τα φαγητά της Ηπείρου με την εξαιρετική μουσική της.

  Έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μέσω winamp, media player και real player, γνωστά ονόματα της Ηπείρου όπως ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Αντώνης Κυρίτσης, ο Ναπολέων Δάμος, ο Αλέκος Κιτσάκης και πολλοί ακόμα αλλοι. Όπως αναφέρεται, στόχος του site, είναι να δώσει την ευκαιρία στους νέους να πλησιάσουν τον πλούτο της ηπειρωτικής μουσικής και να πλησιάσει πιο κοντά η Ελλάδα με τους απόδημους Έλληνες.

  Ένα site, για Ηπειρώτες και όχι μόνο!

  Περισσότερα εδώ: epirusmusic.gr
  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  #11794   /   09.02.2008, 08:49   /   Αναφορά
  Προσωπικά δεν μου αρέσει η ηπειρώτικη μουσική.Δεν θα μπω
  #11806   /   09.02.2008, 14:08   /   Αναφορά
  Ενδιαφέρον!
  #11812   /   09.02.2008, 18:18
  Μπήκα κι εγώ και μου άρεσε.Όλοι αναγνωρίζουμε το μεγαλείο της ηπειρώτικης μουσικής,τα πεντάτονα και πολυφωνικά ηπειρώτικα τραγούδια,τους διάφορους χορόυς όπως ο τσάμικος,καγκελάρης,ρόβας.Αδιαμφισβήτητα μεγάλη κληρονομιά για την χώρα μας.Προσωπικά δεν είμαι των πανηγυριών και δεν μου αρέσουν τα γρήγορα δημοτικά τραγούδια.Προτιμώ τα μοιρολόγια.Εκεί το κλαρίνο σε ταξιδεύει,το ίδιο και οι ερμηνείες.Πριν κάποια χρόνια είχε κυκλοφορήσει μια συλλογή απο την Ελένη Δήμου''Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΤΟΝΙΑΣ''.Την είχα ακούσει και ήταν απίστευτα ωραία αλλά δυστηχώς τώρα δεν μπορώ να την βρώ.