αρχική > e-Περιοδικό > Βιογραφίες

Γιάννης Πλούταρχος

Του αρέσει η ζωγραφική, έχει φετίχ με τα άσπρα ρούχα και αυτό που ο ίδιος θεωρεί λάθος του, είναι που δεν έχει μάθει σωστά ελληνικά...
Γιάννης Πλούταρχος
Γράφει το μέλος Βασιλική Τρι. (Vasiliki-Tri)
6 άρθρα στο MusicHeaven
Σάββατο 16 Αύγ 2008
Ο Γιάννης Πλούταρχος γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 στη Λειβαδιά, συγκεκριμένα σε ένα μικρό χωριό έξω από τον Ορχομενό, που ονομάζεται Μαυρόγια.
Το πραγματικό του όνομα είναι Γιάννης Κακοσσαίος, ενώ το καλλιτεχνικό του επώνυμο «Πλούταρχος» το εμπνεύστηκε ο πρώτος παραγωγός του, Γιώργος Μακράκης.
Ο Γ. Πλούταρχος κατάγεται από αγροτική οικογένεια που έκανε μεγάλο αγώνα για να τα βγάλει πέρα. Έζησε δύσκολα χρόνια και έχει έντονα βιώματα από την ελληνική επαρχία και τις δυσκολίες της. Τραγουδάει από έξι χρονών παιδί. Στην οικογένειά του τραγουδούσαν όλοι, κυρίως τις ώρες που δούλευαν – το τραγούδι ήταν η συντροφιά τους. Αυτό επηρέασε και τη σχέση του με τη μουσική και το τραγούδι. Οι πρώτες μουσικές επιρροές του προέρχονται από τη δημοτική και τη βυζαντινή παράδοση.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, έμεινε στη Λειβαδιά ως τα 16 του χρόνια. Με αφορμή τις σπουδές κομμωτικής που ήθελε να κάνει, όπως είχε πει στην οικογένειά του, φεύγει για την Αθήνα. Ο αληθινός, όμως, λόγος ήταν να πραγματοποιήσει το όνειρό του που ήταν το τραγούδι.

Στην Αθήνα εργαζόταν σε κομμωτήριο -το κύριο τότε επάγγελμά του- ενώ παράλληλα δούλευε σε νυχτερινό κέντρο. Πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά σε ένα μικρό μαγαζί στον Κορυδαλλό. Απογοητεύτηκε όμως από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο του τραγουδιού και τον εγκατέλειψε δύο φορές. Παρόλα αυτά, σαν κάτι να τον έσπρωχνε, επανήλθε στο τραγούδι. Δυο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, τραγούδησε στο «Ροδόλφο» της παραλιακής. Ακολούθησαν μεγάλα Αθηναϊκά μαγαζιά όπως η «Νεράιδα», η «Φαντασία», το «Τούνελ», όπου συνεργάστηκε με πολύ μεγάλα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Ρίτα Σακελαρίου, Ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και με νεότερους καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Μαζωνάκης , κ. ά. Γρήγορα απέκτησε θαυμαστές αλλά και φίλους. Την εποχή εκείνη ήταν που συναντήθηκε με τον Δημήτρη Καρδατζή και τον Ηλία Φιλίππου, ανθρώπους που πίστεψαν στο ταλέντο του και τον έφεραν σε επαφή με τον πρώτο του παραγωγό, τον Γιώργο Μακράκη στον οποίο οφείλεται και το ψευδώνυμό του.

Το φθινόπωρο του 1998, ο Γιάννης Πλούταρχος μπήκε στη δισκογραφία κυκλοφορώντας την πρώτη του δουλειά «Μόνο Εσύ» σε τραγούδια διάφορων συνθετών με πιο γνωστούς τους Α. Χρυσοβέργη, Σ. Γιατρά αλλά και του Χ. Νικολόπουλου. Η μεγαλύτερη επιτυχία του δίσκου ήταν το τραγούδι «Ένας Θεός» που ακούγεται με τον ίδιο ενθουσιασμό μέχρι σήμερα. Μετά τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, συμμετείχε με ένα ντουέτο στο δίσκο της Κωνσταντίνας «Σημείο Επαφής». Ο τίτλος του ντουέτου ήταν «Η καρδιά μου είναι ζαλισμένη» . Επίσης, έκανε ένα ντουέτο με τον Στέλιο Διονυσίου την «Ορεστιάδα» που περιλαμβάνεται στον δίσκο «Επιβάλλεται» του τελευταίου. Η επόμενη προσωπική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Υπήρχαν Όρκοι» κυκλοφορεί το 2000 και τον κάνει ευρέως γνωστό εκτοξεύοντας την καριέρα του στα ύψη. Το «Φυσάει πολύ» είναι ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ που ξεχώρισαν. Το νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο» που εμφανιζόταν την περίοδο εκείνη και αργότερα ταυτίστηκε με το όνομά του, συγκέντρωνε καθημερινά επί μήνες το κοινό των νυχτερινών μαγαζιών. Το «Υπήρχαν Όρκοι» γίνεται χρυσό, ο Γιάννης Πλούταρχος περιζήτητος και οι πωλήσεις οδηγούν σε πλατινένιο.

Ακολούθησαν το 2001 οι «Μικρές Φωτογραφίες» άλμπουμ που πούλησε πάνω από 150.000 αντίτυπα και το 2002 κυκλοφόρησε το «Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής». Η επιτυχία που γνώρισε αυτό το άλμπουμ ήταν τόσο μεγάλη που το 2003 επανακυκλοφόρησε με ένα επιπλέον νέο τραγούδι το «Ποιο μονοπάτι» καθώς και bonus DVD με 9 video clip. Αυτή η δουλειά έγινε διπλά πλατινένια. Το 2003 κυκλοφόρησε και το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο « Πάει λίγος καιρός» με 19 νέα τραγούδια και το 2004 επανακυκλοφόρησε και αυτό με ένα επιπλέον τραγούδι, το κλασικό «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου» του Μίκη Θεοδωράκη. Ταυτόχρονα, ο Γιάννης Πλούταρχος κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ με τις συνεχείς εμφανίσεις του στο «Ποσειδώνιο» για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος, χωρίς καμία διακοπή και με το κοινό να του εκφράζει καθημερινά την αγάπη και τον θαυμασμό του. Το 2005 αποφάσισε να απέχει από τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και πραγματοποίησε την πρώτη του περιοδεία στο εξωτερικό με σταθμούς το Τορόντο, το New Jersey, τη Βοστώνη, τη Ν.Υόρκη, το Σικάγο, τη Μελβούρνη, Το Σύδνεϋ, το Γιοχάνεσμπουργκ και τη Λευκωσία. Ο απόδημος Ελληνισμός τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό σε βαθμό υστερίας! Έπειτα από απουσία δύο ετών (δισκογραφικά) τον Ιούνιο του 2005 κυκλοφόρησε το έκτο κατά σειρά άλμπουμ του με τίτλο «Όλα σε σένα τα βρήκα» με 14 τραγούδια, που έγινε διπλά πλατινένιο. Συνεργάστηκε με γνωστούς συνθέτες και στιχουργούς όπως ο Α. Βαρδής, ο Ν. Τερζής, ο Χρήστος Κυπαρίσης και ο Αλέξης Σέρκος. Τον ίδιο Σεπτέμβριο(2005) ακολούθησε και η επιστροφή του στις πίστες της Αθήνας, με τις εμφανίσεις του σε ένα καινούργιο νυχτερινό μαγαζί που πλέον ονομάζεται «Κέντρο Αθηνών» και έκτοτε στεγάζει τον Γιάννη Πλούταρχο σε κάθε περίοδο των εμφανίσεών του.

Το 2006 συμμετείχε σε ένα καινούργιο ντουέτο με την Κωνσταντίνα, το τραγούδι «Τι μπήκε ανάμεσά μας» που περιλαμβάνεται στο δίσκο της Κωνσταντίνας. Ενώ το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους (2006) κυκλοφόρησε και η έβδομη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Κρυμμένα Μυστικά» που περιλάμβανε 16 τραγούδια. Το CD αυτό έγινε διπλά πλατινένιο και κυκλοφόρησε και σε special έκδοση με bonus DVD. Τον Ιούλιο του 2007 κυκλοφόρησε ένα διπλό Best of album με τίτλο «Στιγμές» που περιλάμβανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου, 6 νέα κομμάτια καθώς και ένα bonus DVD. Ξεπέρασε τις 40.000 πωλήσεις και έγινε πλατινένιο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας, μια γνήσια λαϊκή φωνή και ένα μουσικό ταλέντο αφού πέρα από εκπληκτικός ερμηνευτής γράφει και ο ίδιος τραγούδια. Έχει κερδίσει το κοινό με τη δύναμη της ερμηνείας του, την ξεχωριστή φωνή του αλλά και το ήθος του ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Διακρίνεται για το χαμηλό προφίλ του, τη σεμνότητά του -παρά το μέγεθος επιτυχίας που έχει κάνει- και το αίσθημα ευθύνης που κουβαλάει απέναντι στο κοινό που τον ακολουθεί φανατικά εδώ και χρόνια. Μιλά για τους θαυμαστές του με σεβασμό και εκτίμηση και όπως πολλές φορές έχει δηλώσει προσπαθεί να προσέχει την συμπεριφορά του γιατί θεωρεί πως κάθε καλλιτέχνης είναι πρότυπο για τους θαυμαστές του, κυρίως για τους νέους ανθρώπους. Κατάφερε με την απλότητα και την αυθεντικότητά του να γίνει ένα με τον κόσμο. Με την ψυχή του, το συναίσθημα και την τέχνη του μοιράζεται τους καημούς και τον πόνο του καθενός γιατί μπορεί και τους αισθάνεται. Ο ίδιος συνέχεια ευχαριστεί τον κόσμο που τον ακολουθεί πιστά και που αναγνωρίζει την προσπάθειά του, αγαπά και εκτιμά πολύ αυτό που του έχει δώσει ο κόσμος και κάθε βράδυ, όπως λέει, « κάνει ό, τι μπορεί με τη δική του αισθητική και παιδεία για να τον ευχαριστήσει». Θέλει να μπορεί να διασκεδάζει τον κόσμο και να αφήσει πέντε καλά πράγματα στην δισκογραφία. Τον ενδιαφέρει να τραγουδάει καλά τραγούδια, πιάνεται από τη λεπτομέρεια αλλά δίνει σημασία και στο αυθόρμητο. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πλούταρχο «το τραγούδι είναι τέχνη, είναι μεράκι. Το τραγούδι πρέπει να βγαίνει από μέσα σου, να έχεις έντονα συναισθήματα».
Αξιοσημείωτο είναι πως πέρα από την καθολική αναγνώρισή του από το κοινό -ακόμα και από τους μη φανατικούς της λαϊκής μουσικής- , έχει κερδίσει και την αποδοχή των κριτικών.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, γνωρίζουμε πως είναι χρόνια παντρεμένος με τη σύζυγό του Μαρία και πρόσφατα απέκτησαν και το τέταρτο παιδί τους!

Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα σχολιασμού ούτε προκαλεί ως άνθρωπος. Διατηρεί χαμηλούς τόνους, αποφεύγει τις κοσμικές εκδηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις και προτιμά να μιλά με τη δουλειά του. Του αρέσει η ζωγραφική, έχει φετίχ με τα άσπρα ρούχα και αυτό που ο ίδιος θεωρεί λάθος του, είναι που δεν έχει μάθει σωστά ελληνικά.

Εμάς πάντως μας αρκεί να τραγουδά καλά τραγούδια και να τα ερμηνεύει με τον μοναδικό τρόπο που ο ίδιος ξέρει, χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης!!!
Πηγές:

• Βικιπαίδεια ( http://el.wikipedia.org)
• www.music.gr
• www.mad.gr
• http://woman.pathfinder.gr/interviews
Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

Στείλε το άρθρο σου

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#16006   /   16.08.2008, 11:19   /   Αναφορά
Ριζοσπαστική και παράλληλα πολύ καλή Δημοσίευση.

Μπράβο.
#16007   /   16.08.2008, 13:15   /   Αναφορά
Ο Πλούταρχος είναι αρκετά καλός σε αυτό που κάνει ...

Έχω σταματήσει να τον ακούω ... όμως έχει επειδή δεν μου αρέσει ο ίδιος αλλά επειδή δεν ακούω το είδος του ...Είναι καλός, έχει πολύ καλή και ιδιαίτερη φωνή ...

Το άρθρο πολύ καλό !

Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση !!!
#16008   /   16.08.2008, 13:39   /   Αναφορά
AMAN φετίχ με τα άσπρα ρούχα

θεωρεί λάθος του, είναι που δεν έχει μάθει σωστά ελληνικά...

συνηδητοποιημενος καλλιτεχνης!!

Αυτο με τα ασπρα ρουχα το εχουν οι αθιγκανοι!

#16009   /   16.08.2008, 13:43
χαχαχαχα!όντως!πραγματικά δεν μπορώ να τον ακούσω ούτε με σφαίρες.κάποτε μου άρεσε αλλά τώρα ...

#16010   /   16.08.2008, 20:38   /   Αναφορά
Ελληνας τραγουδιστης,και λεει πως δεν εχει μαθει σωστα ελληνικα.

Αν ειναι δυνατον.

εγω τον βρισκω αφωνο.Εντελως αφωνο.Αλλα εκτιμω το χαμηλο προφιλ του,πραγμα που σπανιζει στο χωρο που κινειται.
#16012   /   16.08.2008, 21:23   /   Αναφορά
πολυ καλο παιδι αυτο που μας δειχνει προς τα εξω και παρα πολυ καλος τραγουδιστης νομιζω οτι ειναι ο δευτερος παριος
#16014   /   16.08.2008, 22:37
Τι είδαν τα όμορφα πράσινα ματάκια μου χαζεύοντας ??? Ο δεύτερος Πάριος ????? Κάτια μου ... με όλη την αγάπη που σου έχω ... σου λέω ... ότι αυτό που είπες ... δεν υπάρχει καν ...

Καλός ναι ... ακρετά καλός θα έλεγα ... αλλά όχι και ο δεύτερος Πάριος κοπέλα μου ...

#16015   /   17.08.2008, 10:21
Μπράβο πολύ καλή διμοσίευση...Κάτια μ θα συμφωνήσω με την Εμμανουέλα,ε όχι ο Πλούταρχος και ο δεύτερος Πάριος χαχαχαχα με τπτπτπτ....Τον Γ.Πάριο δεν τον έφτασε δεν τον φτάνει και δεν θα τον φτάσει ποτέ κανένας!!!!!

#17372   /   22.12.2008, 13:29
Καλά βρε παιδιά και ποιος ήταν ο Πάριος για να μην μπορει να τον φτασει ο Πλούταρχος. Σιγα πια

Εγώ πάντως ουτε τον ένα εκτιμώ ούτε τον άλλο

#16018   /   17.08.2008, 17:13   /   Αναφορά
Κατά τη γνώμη μου, είναι ένας από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες. Από άποψη φωνής, από άποψη ποιότητας των τραγουδιών, από άποψη στάσης απέναντι στη δημοσιότητα...

Εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι είναι οικογενειάρχης και μάλιστα πολύτεκνης οικογένειας.Vasiliki-Tri, η δημοσίευση είναι θαυμάσια. Αναφορά σε ουσιώδη και δομή τέτοια, που δεν κουράζει κατά την ανάγνωση.
#16020   /   17.08.2008, 19:05
Συμφωνώ απόλυτα με την Kamelia.

Μπράβο Βασιλική για την επιλογή της δημοσίευσης.

Δεν υπάρχει μόνο το έντεχνο και το ροκ στη ζωή.

#16021   /   17.08.2008, 21:08
Ξέσπασε, καταπιεσμένε Δέε.... :D

Administrator
#16022   /   17.08.2008, 21:42   /   Αναφορά
Η Μάρθα Βούρτση της μουσικής. Δεν τον αντέχω λεπτό.
#16037   /   18.08.2008, 18:28
Γεια σου jorge με τα ωραια σου!

Περα απο το συμπαθητικο χαμηλο προφιλ,βρισκω κακιστο το ρεπερτοριο του (απορω πως μερικοι ανακαλυψαν ποιοτικα τα τραγουδια του), συνεχως ερωτοκλαουρες οι στιχοι του, και με ενοχλει ιδιαιτερα η προσπαθεια μιμησης του κλασης ανωτερου του, Γιαννη Πουλοπουλου!

Θεωρω οτι τα τελευταια χρονια αυτος μαζι με τον Πασχαλη Τερζη και τον Αντωνη Ρεμο ειναι κορυφαιοι στο ειδος τους ,αλλα καταστροφη της εννοιας "λαικο τραγουδι"!

#16023   /   17.08.2008, 22:19   /   Αναφορά
Πολυ ενημερωτικη ολη η δημοσίευση. Τόν Γιάννη τον γνωρισα απο κοντα.Μάλιστα τον κάλεσα να ακούσει και τούς μαθητές μουστο Στούντιο Φωνητικης Αγωγης Θεσσαλονίκης, μου οπου μου εκανε την τιμή και ηρθε και τραγούδησαν ολοιοι μαθητές μπροστά του τραγούδια του συνοδεία πιάνου.Ο ιδιος εδωσε τη δική του αποψη για κάθε μαθητή χωριστα.Εκανε σε ολους εντύπωση η απλότητα του ως ανθρωπος.Μας τραγούδησε στο τέλος μετα απο παράκληση των μαθητων [ακαπέλλα] τον=τζιβαέρι=Μάλιστα στην συγκεκριμένη εκδήλωση τιμης- Σεμινάριο του απονεμήθηκε και τιμητικη πλακέτα .Φωτο απο την απονομή ...www.sakisarabatzis.gr
#16024   /   18.08.2008, 11:34   /   Αναφορά
ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ.
#16026   /   18.08.2008, 13:43
Ενας πολυ καλος τραγουδιστης, και ενας εξαιρετος ανθρωπος... Τον γνωρισα στην αρχη της καριερας του τυχαια σε μια κοινη εμφανιση μας (επαιζα πληκτρα) και οντως ειναι ενας εξαιρετικα καλος και συνεργασιμος ανθρωπος...

Μπραβο του.

#16043   /   19.08.2008, 16:12   /   Αναφορά
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε τη δημοσίευση και για τα σχόλια όλων σας! :)
#16055   /   21.08.2008, 14:39   /   Αναφορά
Πλούταρχος..Όλα τα λεφτά..
#16060   /   22.08.2008, 10:00   /   Αναφορά
Μπορεί να είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, εξαιρετικό παιδί με χρυσή καρδιά δεν αντιλέγω. Αν μιλήσουμε για μουσική όμως....Όσον αφορά τα τραγούδια του, δεν με εκφράζουν καθόλου, αντιθέτως μου προκαλούν αφόρητη πλήξη. Όσον αφορά τις ερμηνευτικές του ικανότητες, για μένα ο μύθος του κατέρρευσε όταν τον άκουσα να τραγουδάει μόνος του, συνοδεία ακουστικής κιθάρας που έπαιζε ο ίδιος. Δεν λέω ότι ήταν απαράδεκτος, αλλά με τπτ δεν θα τον χαρακτήριζα φωνάρα.
#16075   /   23.08.2008, 00:36   /   Αναφορά
Παιδιά,τον βρίσκω εκπληκτικο και απογειώνομαι με τα τραγούδια του...Ολα έχουν την ώρα τους ανάλογα τη ψυχολογία μας...Άλλη στιγμή θα θέλω να ακούσω Πλούταρχο και αλλη στιγμή Χαρούλα...Ολα χρειάζονται...

#16130   /   26.08.2008, 12:39   /   Αναφορά
Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες της εποχής μας , όπως και τα όμορφα τραγούδια που βγάζει. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές .Συγχαρητήρια στη Vasiliki-Tri που τα έγραψε αυτά.
#16161   /   28.08.2008, 01:24
Πιστεύω πως ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πει κάποια πολύ πολύ όμορφα κομμάτια. [Υπήρχαν όρκοι, Αχ κορίτσι μου, Φυσάει πολυ κ.ά.] Είναι πολύ ταλαντούχος και έχει όμορφη λαική φωνή. Θα ήθελα κάποια στιγμή να τον ακούσω και live. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Πιστεύω πως στο είδος του είναι από τους καλύτερους και το υπηρετεί με πάθος και σεβασμό προς τη μουσική και τους θαυμαστές του. Σχετικά με την προσωπική του ζωή, είναι χαμηλών τόνων και να χαίρεται την οικογένειά του. Μπράβο στη Vasiliki-Tri για το άρθρο!:)

#16435   /   14.09.2008, 17:02
Απλά άθλιος

#17159   /   21.11.2008, 21:00
Ωραίος

#17400   /   28.12.2008, 10:22   /   Αναφορά
Αξιόλογος άνθρωπος με μια φωνή που σε ταξιδεύει...
#17412   /   28.12.2008, 16:19   /   Αναφορά
O Πλουταρχος ειναι ενας πολυ αξιολογος ερμηνευτης μς ηθικες αξιες και εππισης μας αποδυκνυει χρονο με το χρονο και οτι δεν φτανει να εχεις ολα αυτα για να πας μπροστα αλλα το να εισαι πανω απο ολα και καλο ανθρωπος οπως και το απεδειξε ..Η μουσικη του ειναι παντα πολυ ωραια και με την υπεροχη φωνη του εχει κερδισει τον κοσμο γιατι εχει παρα μεινει ενα απλο παιδι του λαου που δεν καβαλησε το καλαμι οπως απο τους πολλους συναδερφους του ..ευχομαι και ελπιχω να παντα ετσι και να μας απογειωνει....#17848   /   22.02.2009, 19:30   /   Αναφορά
Ωραιο ειναι αυτο που εγραψες!!!