ελληνική μουσική
  452 online   ·  211.035 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Έφτασε η μεγάλη στιγμή του Μαραβέγια

  Ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει την σημαντικότερη και μεγαλύτερη συναυλία της μέχρι τώρα πορείας του, μπροστά σε 900 θεατές  του Ραδιομεγάρου Μουσικής  του Βερολίνου καθώς και σε εκατομμύρια άλλων ακροατών,
  αφού θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση από το Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB)  τον κρατικό ραδιοσταθμό της πρωτεύουσας της Γερμανίας και τους υπόλοιπους συνεργαζόμενους ευρωπαϊκούς σταθμούς και ευρωπαϊκά δίκτυα.

  Έφτασε η μεγάλη στιγμή του Μαραβέγια

  Τρίτη 05 Οκτ 2010

  Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του Κωστή Μαραβέγια στην πρώτη σε ακροαματικότητα, γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή του Stephane Bern  “Le fou du roi” του Radio France στις 15/04/2010, έπεται συνέχεια.

  Το PRIX EUROPA, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός, ραδιοφωνικός και emerging media πανευρωπαϊκός διαγωνισμός, στον οποίο συμμετέχουν τα μεγαλύτερα και πιο έγκυρα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ιντερνετικά δίκτυα (ZDF, ARTE,RADIO FRANCE,FRANCE TELEVISIONS, MTV, NTR, NRK, ERT, RTE, ORF, RBB, RADIO RUSSIA  κ.α) θα χορέψει στους ILEGAL  ρυθμούς του MARAVEYA.

  Στiς 16 Οκτωβρίου στο Großer Sendesaal του Βερολίνου, ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει την σημαντικότερη και μεγαλύτερη συναυλία της μέχρι τώρα πορείας του, μπροστά σε 900 θεατές  του Ραδιομεγάρου Μουσικής  του Βερολίνου καθώς και σε εκατομμύρια άλλων ακροατών, αφού θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση από το Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB)  τον κρατικό ραδιοσταθμό της πρωτεύουσας της Γερμανίας  και τους υπόλοιπους συνεργαζόμενους ευρωπαϊκούς σταθμούς και ευρωπαϊκά δίκτυα.

  Να σημειωθεί πως ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που ανοίγει το φεστιβάλ, ενώ η συναυλία του θα ηχογραφηθεί από το γερμανικό δίκτυο RBB και θα κυκλοφορήσει δισκογραφικά. Το LIVE FROM BERLIN θα είναι μια συλλογή από παλιά, καινούργια και άλλα, μεταφρασμένα σε διάφορες γλώσσες-όπως Ιταλικά, τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια.

  Στην Ελλάδα η αναμετάδοση θα γίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό KOSMOS 93.6.


  Tags
  Καλλιτέχνες:Κωστής Μαραβέγιας  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  #21013   /   05.10.2010, 13:34   /   Αναφορά
  Είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει πολυ καλά!!Έχω πάει σε συναυλίες του και σε κερδίζει με τη ζωντάνια του, σε ξεσηκώνει να σηκωθείς να χορεύεις..Την επόμενη μέρα όλοι θα συζητάνε για τον Έλληνα που τους σήκωσε από τις θέσεις να χορεύουν.
  #21015   /   05.10.2010, 13:41   /   Αναφορά
  γεια σου ρε Κωστη...καλη επιτυχία να έχει...
  #21018   /   05.10.2010, 17:20   /   Αναφορά
  Μηπως ξέρεται τι ώρα θα μεταδοθεί στην Ελλάδα ?