ελληνική μουσική
194 online   ·  209.533 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ορφέας Περίδης και Human Touch μαζί!

Από 21 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για 8 μόνο παραστάσεις.

Ορφέας Περίδης και Human Touch μαζί!

Τρίτη 18 Ιαν 2011

Είκοσι χρόνια κλείνει φέτος ο Ορφέας Περίδης στην ελληνική δισκογραφία και με ένα καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του, ξεκινά τις εμφανίσεις του στην αγαπημένη του μουσική σκηνή Δίπλα στο Ποτάμι. Μαζί του ο Σταύρος Λάντσιας, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο David Lynch κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες της χώρας μας και ιδρυτές του θρυλικού συγκροτήματος Human Touch.

Πρόκειται για την πιο προκλητική μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα.

Ο Ορφέας Περίδης και οι Human Touch διαμόρφωσαν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές στιγμές έκφρασης και επαφής τους με το κοινό.

Αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες του Ορφέα Περίδη ερμηνεύονται από τους Human Touch μοναδικά και μπλέκονται με τις Jazz, Fusion και Funk συνθέσεις τους.

Ονειροπόλος και δημιουργικός ο Ορφέας Περίδης κόντρα στις δυσκολίες και τα φοβικά σύνδρομα των καιρών επιμένει να μας ταξιδεύει στο κόσμο των συναισθημάτων και της λύτρωσης και γι’ αυτό συνεργάζεται με ένα group που έχει έντονη προσωπικότητα, μοναδικό στυλ και ξεχωριστό χαρακτήρα, λόγω της ελευθερίας που νοιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό και ταυτοχρόνως να τον μοιράζονται.

Μετά από πολύχρονη εργασία ο Ορφέας Περίδης θα παρουσιάσει αποσπάσματα και από την καινούργια του δουλειά «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», η οποία θα κυκλοφορήσει σε 15 ημέρες.
Ο Ορφέας Περίδης και οι Human Touch όντως είναι ένα ανθρώπινο άγγιγμα.
Ώρα έναρξης: 22:30             
Είσοδος: 15 euro με μπύρα ή κρασί 


Δίπλα στο Ποτάμι
Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι
Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ : 210 2610444 &  210 2610438


Tags
Μουσικά Είδη:FunkFusionJazzΚαλλιτέχνες:Ορφέας ΠερίδηςΣταύρος Λάντσιας


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε