ελληνική μουσική
  312 online   ·  210.930 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Η Μελίνα Κανά στο Passport

  Η Μελίνα Κανά δημιουργεί την πιο οικεία ατμόσφαιρα και μουσική παρέα, και μας υποδέχεται στον Πειραιά, στο φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής Passport, για να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της πολύχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι.

  Η Μελίνα Κανά στο Passport

  Πέμπτη 03 Φεβ 2011

  Μέσα σε μια ζεστή και ακουστική ατμόσφαιρα θα μας μαγέψει με τις μελωδίες από όπου την πρωτογνωρίσαμε, αλλά και θα μας εκπλήξει με την πρώτη παρουσίαση κάποιων ακυκλοφόρητων τραγουδιών. Τα τραγούδια των Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωσταντίνου, Νίκου Ξυδάκη, και Παντελή Θαλασσινού θα αναμιχθούν με κομμάτια νέων τραγουδοποιών, οι οποίοι θα τη συντροφεύουν και θα την πλαισιώνουν μουσικά.

  Ιδιαίτερη στιγμή αυτών των τόσο ξεχωριστών συναντήσεων θα είναι η αναφορά σε κομμάτια που έχουμε αγαπήσει από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοϊζος, Διονύσης Σαββόπουλος και Μάνος Χατζηδάκις, που θα μετατρέπει τις βραδιές όχι μόνο σε ένα μουσικό ταξίδι στα τραγούδια που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει από τη Μελίνα Κανά, αλλά και σε ένα πέρασμα από αξέχαστα τραγούδια μεγάλων συνθετών, όπως τα διαβάζει και τα ερμηνεύει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

  Επί σκηνής τη συντροφεύει ο Μιχάλης Παπαζήσης με τη χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του που ξεχώρισε και στις συνεργασίες του με τους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννη Ρασούλη, Σταύρο Κουγιουμτζή, Γιώργο Καζαντζή, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

  Tους ερμηνευτές πλαισιώνουν τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί:

   

  Κώστας Παπαγεωργίου στις κιθάρες,

  Χρήστος Πρόϊος στα πλήκτρα,

  Τάκης Φραγκούς στο μπάσο,

  Γιώργος Βασιλάκης στο μπουζούκι και το λαούτο

  Τον ήχο φροντίζει ο Βασίλης Δρούγκας
  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  #21634   /   03.02.2011, 14:29   /   Αναφορά
  Πρώτη φορά την είδα τώρα με αυτό το μαλλί. Μεγάλη αλλαγή.