ελληνική μουσική
  212 online   ·  211.037 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Η Μαντώ με νέα τραγούδια

  Η Μαντώ, μια από τις πιο ταλαντούχες ελληνίδες ερμηνεύτριες, έρχεται με το Perfection, το καλύτερο - όπως ισχυρίζεται η εταιρία της - άλμπουμ της καριέρας της.

  Η Μαντώ με νέα τραγούδια

  Παρασκευή 02 Σεπ 2011

  Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι ελληνόφωνα και αγγλόφωνα, σε μουσική των Πήγασος και της Μαντώ και στίχους των Πήγασος και των Cosmina Furcchi Gliatas, Αγγελικής Μακρινιώτη και Margaret Harris.

  Το Δελτίο Τύπου (μάλλον αρκετά υπερβολικό) ολοκληρώνεται ως εξής: "Η Μαντώ με αξεπέραστες ερμηνείες και παραγωγή αμερικανικών προδιαγραφών, χαράζει τα νέα δεδομένα στην ελληνική δισκογραφία. Ένα άλμπουμ αναφοράς, που δεν πρέπει να λείπει από καμία δισκοθήκη…"

  Δείγματα μπορείτε να ακούσετε στο www.polymusic.net


  Tags
  Καλλιτέχνες:ΜαντώΠήγασος  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  #23351   /   04.09.2011, 15:29   /   Αναφορά
  Η αντικεμενικά αξιόλογη φωνή της σίγουρα είναι ένας λόγος να ακούσουμε αυτό το άλμπουμ.

  Αν οι προσδοκίες επαληθευτούν κιόλας, τότε μιλάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα δισκογραφική επιστροφή!

  #23353   /   04.09.2011, 20:12
  Το "δείγμα"δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε ...

  Θα περιμένουμε ....

  #23368   /   06.09.2011, 15:13   /   Αναφορά
  Η τρανή απόδειξη στη θεωρία που λέει πως το να είσαι μεγάλη φωνή δεν φτάνει.

  Στην προκείμενη φάση κάνει και κακό, γιατί δημιουργεί προσδοκίες που όχι απλώς δεν καλύπτει , αλλά μεγαλώνει την απογοήτευση του ακούσματος.

  Κρίμα μια καλλιτέχνης που ωριμάζει μόνο στην ηλικία!!!!

  #23394   /   11.09.2011, 19:12   /   Αναφορά
  Ένα μεγάλο μπράβο στην Μαντώ για αυτή την πολύ καλή δισκογραφική δουλειά που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ''μέγεθος''της φωνής της και την απόφασή της να προχωρήσει ανεξάρτητα απο το ''ρεύμα'' της εποχής.  Όμορφα τραγούδια,μελωδικά,αυθεντικά,που την αντιπροσωπεύουν 100% και ένα υπέροχο ντουέτο φωνής-πιάνου να κλείνει το άλμπουμ και να σε αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις .  9/10

  Mόνη εξαίρεση,το πρώτο κομμάτι που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα λόγω του ότι είναι πολύ ΄΄dance''για τα γούστα μου,και επίσης ένα ρεφραίν απο τα ελληνόφωνα,αλλά αυτό δεν επισκιάζει φυσικά μια τόσο όμορφη δουλειά που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ακροατή :):music: