ελληνική μουσική
  199 online   ·  210.808 μέλη
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Ακούστε το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα

  Από πιτσιρικάδες, σε πολλά κομμάτια της ζωής μας, ψάχναμε τη φυγή. Μέσα από μια βόλτα με ποδήλατα ή ένα κρυφό τσιγάρο, με την αγωνία μη μας πάρουν χαμπάρι.

  Ακούστε το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα

  Κυριακή 04 Δεκ 2011

  Τους πρώτους μήνες του 2012 θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα με τίτλο Πού Να Πάμε. Πατήστε το Play για να το ακούσετε.

  PLAY

  Ο ίδιος ο Φίλιππος Πλιάτσικας γράφει για το τραγούδι:

  Από πιτσιρικάδες, σε πολλά κομμάτια της ζωής μας, ψάχναμε τη φυγή. Μέσα από μια βόλτα με ποδήλατα ή ένα κρυφό τσιγάρο, με την αγωνία μη μας πάρουν χαμπάρι.

  Μεγαλώνοντας, η ανάγκη αυτή άλλαζε πρόσωπα, αλλά παρέμενε ίδια. Άλλες φορές έβρισκε κάποια παράθυρα προς το φως κι άλλες έτρωγε τα μούτρα της. Σήμερα η ανάγκη για φυγή μετατράπηκε σε ανάγκη για απόδραση. Οι άνθρωποι δίπλα δεν αντέχουν και λυγίζουν. Ο ορίζοντας μοιάζει κλειστός και μας χτυπάνε απ’ όλες τις μεριές. Για όλα αυτά μιλάει το άλμπουμ αυτό, με τραγούδια, διαφορετικές ιστορίες πάνω στο ίδιο θέμα, που η μία μπαίνει μέσα στην άλλη, προλογίζοντας ή συνεχίζοντας. Όπως συμβαίνει σ’ όλη μας τη ζωή.

  Μιλάει για την απόδραση και την φυγή απ’ όλο αυτό το σκληρό και αφιλόξενο περιβάλλον που καμιά φορά μας περικυκλώνει, αλλά και απ’ τον κακό μας εαυτό. Από ψεύτικες αγκαλιές, από δανεικά φτερά, που άλλες φορές τα καταφέρνουμε να απαλλαγούμε κι’ άλλες όχι.

  Φ.Π.

  Έπαιξαν οι μουσικοί:
  Γιώργος Γιαννόπουλος: τύμπανα
  Νίκος Γιαννάτος: μπάσο
  Βαχάν Καλστιάν: ντουντούκ
  Μαρία- Χριστίνα Λαζάρου: φωνητικά
  Φίλιππος Πλιάτσικας: ηλεκτρικές, ακουστικές κιθάρες  Tags
  Καλλιτέχνες:Φίλιππος Πλιάτσικας  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

  #23774   /   04.12.2011, 10:33   /   Αναφορά
  Αισιόδοξο το μήνυμα:PP....στα ίδια και στα ίδια πατάει ο Φίλιππος έπαψε να με εντυπωσιάζει!Περίμενα κάτι περισσότερο !
  #23775   /   04.12.2011, 14:29   /   Αναφορά
  Με μισόλογα, κενολογίες και γενικολογίες δεν τραγουδάς τον καημό του κόσμου!  Τι καρδιές κι αγκαλιές και φτερά τώρα... Εδώ ο κόσμος καίγεται Φίλιππα! Μεταφορικά και κυριολοκτικά!
  #23777   /   05.12.2011, 10:27
  Συμφωνώ φίλε μαζί σου. Οι κενολογίες είναι καταφύγιο. Ξέρουν καλά οι καλλιτέχνες ότι κάθε καθορισμός ξεσκεπάζει τους ίδιους. ΓΙ' αυτό και δεν κάνουν κανέναν.

  #23871   /   23.12.2011, 18:31   /   Αναφορά
  Μου αρέσει το τραγουδάκι!Θυμίζει Πλιάτσικα!