ελληνική μουσική
392 online   ·  209.873 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Δείτε το lyrics video των C.O.D.E

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ψηφιακή μορφή, το νέο single των C.O.D.E  με την ονομασία Machine. Δείτε το πρωτότυπο lyrics video που ετοίμασαν!

Δείτε το lyrics video των C.O.D.E

Τρίτη 06 Μαρ 2012

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ψηφιακή μορφή, το νέο single των C.O.D.E  με την ονομασία “Machine”. Οι C.O.D.E παίζουν αγγλόφωνο hybrid Rock, Rock, Pop, Electronica και αποτελούνται από τη Βίκυ (φωνητικά), τον Μίλτο (synths, programming) και τον Γιάννη (κιθάρες). Η έδρα του γκρουπ είναι στην Αθήνα.

Το κομμάτι αποτελεί το δεύτερο single που κυκλοφορεί από τον δίσκο που ετοιμάζουν.

Το “Machine” μέσα από τους στίχους του, μας μεταφέρει την άποψη των C.O.D.E  για την εκμετάλλευση που δέχεται η νέα γενιά η οποία έχει καταλήξει να είναι μία “Μηχανή” εργασίας! Για το “Machine” διατίθεται και ένα ιδιαίτερο lyric video:

video 

To single που συνοδεύεται από στίχους και wallpapers, μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας: www.code-music.net

 

Links

www.code-music.net

www.facebook.com/codeband

www.youtube.com/codeband

Επιπλέον υλικό, βιογραφικό, φωτογραφίες: www.code-music.net/epk


Tags
Μουσικά Είδη:ElectronicaPopRockΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε