ελληνική μουσική
473 online   ·  210.188 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Σε πρώτη εμφάνιση

Υπάρχει και Ψωμιάδης που διαπρέπει

Η κοινή γνώμη έχει συνδυάσει το όνομα Ψωμιάδης με τη σαπίλα, τη διαφθορά και το έγκλημα. Υπάρχει όμως και ένας Ψωμιάδης, εντελώς διαφορετικός.

Υπάρχει και Ψωμιάδης που διαπρέπει

Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge) / 299 άρθρα στο MusicHeaven
Τρίτη 29 Μαΐ 2012

Πρόκειται για τον νεαρό τραγουδιστή Γιώργο Ψωμιάδη, που διαπρέπει στο εξωτερικό, με μοναδικό όπλο τη φωνή του και τις δυνατότητες που του παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

Ο νεαρός τραγουδιστής Γιώργος Ψωμιάδης, με την ιδιαίτερη φωνή του κατάφερε να να πάρει την πρώτη θέση ανάμεσα σε 32 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο σε Παγκόσμιο ανοιχτό Διαδικτυακό Διαγωνισμό.

Ο Γιώργος συμμετείχε στον διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι The Red Heads, με το τραγούδι της Celine Dion "My Love", το οποίο έχει γράψει η Linda Perry (Christina Aquilera - "Hurt", "Beautiful" & "Candyman", Pink - Get the party started κ.α)Είναι η δεύτερη Διεθνής διάκριση του Γιώργου Ψωμιάδη, καθώς και πέρυσι στον αντίστοιχο διαγωνισμό τερμάτισε πάλι πρώτος, ανάμεσα σε 200 συμμετέχοντες, 70 projects από 15 χώρες.

Το τραγούδι του περσινού διαγωνισμού, «Je sais pas / I don’t know» [2011]:

Κατά την πρώτη φάση ψήφισαν χρήστες του ίντερνετ και εν συνεχεία η κριτική επιτροπή που αποτελούταν από παραγωγούς και συνεργάτες της Celine Dion.

Φέτος ο διαγωνισμός διεξήχθη μόνο διαδικτυακά και ο κόσμος καλούνταν να ψηφίσει τη συμμετοχή της προτίμησης του μέσα από το site των διοργανωτών. Να διευκρινιστεί ότι ο κάθε χρήστης είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει μία μόνο φορά τον κάθε καλλιτέχνη. Ο Γιώργος Ψωμιάδης κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ την τελική τριάδα συμπλήρωσαν 2 συμμετοχές από τη Γαλλία.

Η νίκη αυτή εξασφάλισε στο νεαρό τραγουδιστή τη συμμετοχή του σε ένα μουσικό project που δημιουργήθηκε προκειμένου να σταλεί στην ίδια τη Celine Dion, όπως κι έγινε. Πρόκειται για την ηχογράφηση ενός τραγουδιού, γραμμένο ειδικά γι αυτό το project, για το οποίο έγιναν αναφορές σε άρθρα διεθνών ειδησεογραφικών sites όπως Las Vegas Sun, Le Parisien, Close Mag κ.α. Το video του τραγουδιού αυτού ήταν το δεύτερο, με τα περισσότερα Tweets video, στη Γαλλία την ημέρα που ανέβηκε.


Tags
Καλλιτέχνες:VegasCeline DionΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#24671   /   30.05.2012, 01:18   /   Αναφορά

Συγχαρητήρια στο παλικάρι και καλή τύχη!


Μια απορία: Εφ' όσον ήταν παγκόσμιος ανοιχτός διαδικτυακός διαγωνισμός, πως δεν πήραμε χαμπάρι (από πέρυσι ήδη που βγήκε πρώτος) την ύπαρξη του διαγωνισμού; Ή το γνωρίζαμε;

#24688   /   03.06.2012, 20:26

Στην Ελλάδα ακόμη ασχολ΄ούνται με την eurovision...Μπράβο στο παληκάρι!