ελληνική μουσική
209 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Γιώργος Καζαντζής στο Badminton

Ο Γιώργος Καζαντζής σας προσκαλεί σε μια συναυλία, όπου πέρα από τα forte θα ακουστούν και τα piano της μουσικής του… θα ακουστούν και οι παύσεις… οι ανάσες των τραγουδιστών… το τρίξιμο του δοξαριού πάνω στη χορδή… το πάθος του μουσικού.

Ο Γιώργος Καζαντζής στο Badminton

Δευτέρα 10 Σεπ 2012

Τραγουδούν: Φωτεινή Βελεσιώτου – Αλεξία Χρυσομάλλη
“Εκτός από τα forte υπάρχουν και τα piano”
Τρίτη 11 & Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου


Όλα αυτά που χάνονται, αν και είναι το αλάτι της μουσικής, μέσα στη φασαρία και τις άγονες εντάσεις του συνήθους τρόπου διασκέδασης. Όλα αυτά που μη μπορώντας να τα ακούσουμε, γευόμαστε άνοστα την «πλέον αφηρημένη των Τεχνών».

Τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του μπλέκουν αρμονικά με τα οργανικά του με τις υπέροχες φωνές της Φωτεινής Βελεσιώτου και της Αλεξίας Χρυσομάλλη.

«Ήτανε αέρας» και «Βαλς της Ουτοπίας», «Μέλισσες» και «Σορόκος», «Σαν καταιγίδα» και «Παλίρροια», «Χειμωνανθός» και «Faux Bijoux», «Φωτιά κι αλμύρα» και «Ελαφονήσι»… είναι μερικά από τα ζευγάρια τραγουδιού και μουσικής που θα σας πάρουν από το χέρι και θα σας ταξιδέψουν. Μελωδίες που ταξίδεψαν τους μουσικόφιλους σε όλο τον πλανήτη, αφού ο Γιώργος Καζαντζής συγκαταλέγεται στους Έλληνες συνθέτες με διεθνή αναγνώριση.

Με τον Δημήτρη Γουμπερίτση στο όρθιο μπάσο, την Αναστασία Ζαχαριάδου στο κανονάκι - άλτο φλάουτο, τον Κώστα Τσούγκρα στο ακορντεόν και τον Θάνο Καζαντζή στα κρουστά.

Ώρα: 21:00
Γενική είσοδος: 15€, φοιτητικό: 10€
(Δεν περιλαμβάνεται ποτό, ούτε είναι υποχρεωτικό)
Προπώληση: www.viva.gr | 13855 | Public | 210 88 40 600

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε