ελληνική μουσική
  397 online   ·  210.655 μέλη
  chat
  αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

  Jerome & The Movement Orchestra @ Faust

  Μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις της περσινής σεζόν, η  μουσική αυτή παράσταση, επιστρέφει στο γνωστό στέκι. 

  Jerome & The Movement Orchestra @ Faust

  Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
  939 άρθρα στο MusicHeaven
  Δευτέρα 28 Οκτ 2013

  "Funky beats και Soul Vibes από τον “Afro Greco” Jerome που, μαζί με τους Movement Orchestra , μπαίνει στην "μπλε του περίοδο " ως άλλος ζωγράφος και  επιστρέφει στη σκηνή του Faust την Τρίτη 29 Οκτωβρίου!


  Η νύχτα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει κομμάτια που μας ταξιδεύουν από την oldschool δεκαετία του ’70 μέχρι την Urban Soul του σήμερα!

  Jerome & The Movement Orchestra @ Faust


  Οι Movement Orchestra συνδυάζουν τα afro Funk και jazzy ακούσματα με την μοναδική ενέργεια του Jerome, ενώ συμπληρώνουν τη βραδιά με διασκευασμένες Swing επιτυχίες!  Δεν θα λείψουν και ανατινάξεις με Latin, Reggae και Balkan ακούσματα. Ενδεικτικά ακούγονται τραγούδια από James Brown, John Legend, Compay Segunto, Ella Fitzgerald, Blues Brothers, Bill Withers, Ray Charles και πολλούς άλλους. Ένα show που θα λατρέψετε!


  Τον Jerome συνοδεύουν οι The Movement Orchestra:
  Πλήκτρα | Μάρκος Χαϊδεμένος / Μπάσο| Κώστας Πατσιώτης / Ηλ. Κιθάρα| Δημήτρης Σιάμπος / Drums | Γιώργος Κασαβέτης / Σαξόφωνο| Μπάτης Πεφάνης 

  Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

  Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

  Στείλε το άρθρο σου

  σχολιάστε το άρθρο


  Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε