ελληνική μουσική
293 online   ·  209.196 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Συνεντεύξεις

Ο μοναδικός Έλληνας οργανοποιός της MusikMesse, μιλάει στην κάμερα του MusicHeaven

Ο κ.Χρήστος Σπουρδαλάκης, ο μοναδικός Έλληνας εκθέτης μουσικών οργάνων στην μεγαλύτερη μουσική έκθεση στον κόσμο, την MusikMesse, μίλησε στην κάμερα του MusicHeaven.

Ο μοναδικός Έλληνας οργανοποιός της MusikMesse, μιλάει στην κάμερα του MusicHeaven

Γράφει ο Γιώργος (jorge)298 άρθρα στο MusicHeaven
O Jorge είναι ο ιδρυτής του MusicHeaven. Είναι Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Δίκτυα, έχει σπουδάσει κιθάρα, έχει παίξει κιθαρίστας σε μικρά σχήματα στην Πάτρα και την Αθήνα, ενώ του αρέσουν το τένις, η τεντούρα, το πο...
Παρασκευή 11 Απρ 2014

Ο οργανοποιός κ.Χρήστος Σπουρδαλάκης ήταν ο μοναδικός Έλληνας εκθέτης μουσικών οργάνων, στην μεγαλύτερη μουσική έκθεση στον κόσμο, την MusikMesse, που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη τον περασμένο μήνα. Από το 1979, ο κ. Σπουρδαλάκης κατασκευάζει στον Πειραιά έγχορδα μουσικά όργανα, ιδιαίτερης ακουστικής ακρίβειας και υψηλής αισθητικής. Μπουζούκια, μαντολίνα, τζουράδες, κιθάρες κ.α.

Είχαμε τη χαρά να τον συναντήσουμε στο περίπτερό του και να κάνουμε μαζί του μια σύντομη κουβέντα για την παραδοσιακή οργανοποιϊα του σήμερα, την ...ασιατική εισβολή, την διάκριση μεταξύ χειροποίητου και τυποποιημένου μουσικού οργάνου και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.


Tags
Μουσικά Όργανα:ΈγχορδαΚαλλιτέχνες:Χρήστος ΣπουρδαλάκηςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (3)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

STEFANOS604 Chat
Βετεράνος
#28542   /   11.04.2014, 18:25   /   Αναφορά

Ωραίες πληροφορίς , απλά υπάρχει μεγάλη θορυβώδης υπόκρουση που σκιάζει τη φωνή του. Φαίνεται το μικρόφωνο ήταν πυκνωτικό μεγάλης ευαισθησίας...

Administrator
jorge Chat
Musantiquus
#28543   /   11.04.2014, 20:39

Το μικρόφωνο ήταν του tablet και είναι αρκετά καλό, απλά τα γύρω περίπτερα ήταν ιδιαίτερα θορυβώδη. Ενδεικτικά, το περίπτερο που ήταν ακριβώς απέναντι εμπορευόταν ενισχυτές, με όλα τα επακόλουθα... :)


costaspanag Chat
Βετεράνος
#28544   /   12.04.2014, 00:31   /   Αναφορά

Ωραία και ενδιαφέρουσα συνέντευξη, συγχαρητήρια! "Η μουσική εν τέλει  θα κερδίσει το εμπόριο".Πρόσφατα σχόλια