αρχική > e-Περιοδικό > Συνεντεύξεις

Ο μοναδικός Έλληνας οργανοποιός της MusikMesse, μιλάει στην κάμερα του MusicHeaven

Ο κ.Χρήστος Σπουρδαλάκης, ο μοναδικός Έλληνας εκθέτης μουσικών οργάνων στην μεγαλύτερη μουσική έκθεση στον κόσμο, την MusikMesse, μίλησε στην κάμερα του MusicHeaven.

Ο μοναδικός Έλληνας οργανοποιός της MusikMesse, μιλάει στην κάμερα του MusicHeaven

Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge)
299 άρθρα στο MusicHeaven
Παρασκευή 11 Απρ 2014

Ο οργανοποιός κ.Χρήστος Σπουρδαλάκης ήταν ο μοναδικός Έλληνας εκθέτης μουσικών οργάνων, στην μεγαλύτερη μουσική έκθεση στον κόσμο, την MusikMesse, που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη τον περασμένο μήνα. Από το 1979, ο κ. Σπουρδαλάκης κατασκευάζει στον Πειραιά έγχορδα μουσικά όργανα, ιδιαίτερης ακουστικής ακρίβειας και υψηλής αισθητικής. Μπουζούκια, μαντολίνα, τζουράδες, κιθάρες κ.α.

Είχαμε τη χαρά να τον συναντήσουμε στο περίπτερό του και να κάνουμε μαζί του μια σύντομη κουβέντα για την παραδοσιακή οργανοποιϊα του σήμερα, την ...ασιατική εισβολή, την διάκριση μεταξύ χειροποίητου και τυποποιημένου μουσικού οργάνου και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.


Tags
Μουσικά Όργανα:ΈγχορδαΚαλλιτέχνες:Χρήστος ΣπουρδαλάκηςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

Στείλε το άρθρο σου

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#28542   /   11.04.2014, 18:25   /   Αναφορά

Ωραίες πληροφορίς , απλά υπάρχει μεγάλη θορυβώδης υπόκρουση που σκιάζει τη φωνή του. Φαίνεται το μικρόφωνο ήταν πυκνωτικό μεγάλης ευαισθησίας...

Administrator
#28543   /   11.04.2014, 20:39

Το μικρόφωνο ήταν του tablet και είναι αρκετά καλό, απλά τα γύρω περίπτερα ήταν ιδιαίτερα θορυβώδη. Ενδεικτικά, το περίπτερο που ήταν ακριβώς απέναντι εμπορευόταν ενισχυτές, με όλα τα επακόλουθα... :)


#28544   /   12.04.2014, 00:31   /   Αναφορά

Ωραία και ενδιαφέρουσα συνέντευξη, συγχαρητήρια! "Η μουσική εν τέλει  θα κερδίσει το εμπόριο".