ελληνική μουσική
    622 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Η Πόπη Αστεριάδη τραγουδάει Soul Destiny (hip hop)

    Με ηθος και σταση ζωης απεναντι στα πραγματα, οι Soul destiny, εδω και 14 χρονια συνεχιζουν να παρουσιαζουν καλη μουσικη.

    Η Πόπη Αστεριάδη τραγουδάει Soul Destiny (hip hop)

    Γράφει το μέλος kasos
    4 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 16 Μαΐ 2014

    Το μελοδραματικο hip hop σχημα Soul destiny  επιστρεφει στο προσκηνιο με δισκο γεματο απο γνωστα ονοματα που εχουν το δικο τους στιγμα στην καλη ελληνικη μουσικη. Τιτλος ''Σε αυτη τη γη που η σιωπη δακρυζει''. Η ποιηση και ο λυρισμος βρηκαν το δρομο τους. Με συνοδεια παραδοσιακων οργανων και μια πενα που εχουμε χρονια να δουμε σε στιχους.

    Καλεσαμε στο τηλεφωνο εναν απο τα μελη της μπαντας,τον πετυχαμε στην εργασια του τον Πουλιο Παναγιωτη,υποσχεθηκε να μας παραχωρησουν μια συνεντευξη, με τον Ιωσηφ Λιακο για την δουλεια τους και τα επομενα βηματα,  που ετοιμαζουν συνεργασιες με θρυλικα ονοματα της καλης ποιοτικης μουσικης. Ευχαριστησε για το καλεσμα μας, τονιζοντας οτι ευχαριστει ιδιαιτερα ολα τα ονοματα που δουλεψαν για να ετοιμαστει αυτη η δουλεια.

    ''Με βαθια υποκλιση ευχαριστουμε σαν Soul destiny τους  Ποπη Αστεριαδη, Σοφια Παπαζογλου, Γιωργος Σταυρακακης, Γιαννης Λεκοπουλος, Νονα Βουδουρη, Aνδρομαχη Μαρκοπουλου, Αρετη Κοκκινου, Καλλιοπη Βασιλειου, Dtaeys για ολα, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb για τις ωρες στο στουντιο, βασικος πρωταγωνιστης Χαρης Παπανικολαου. Τους Poetic, Βαγγελη Κατσαμπεκη για τις ωρες που ξοδεψαν στην μιξη και στο μαστερ, την υπομονη τους, τους ηχοληπτες Νικο Ασημακη, Γιαννη Μαυριδη, Dj technician, τους φωτογραφους Κωστα Πουλιο, Γιαννη Λιγγο, Σισσυ Μορφη, Γιαννη Καρνεσιωτη, τον γραφιστα Παυλο Ταιτζη για το εξωφυλλο του ep και τις ιδεες του και τοσα αλλα παιδια..οπως και την Fm Records. Τιμη μας. Θα ακουσετε μια δουλεια βουτηγμενη σε στιχους,μουσικες γεματες απο το ειναι μας, την ζωη μας."

    .

    Η Πόπη Αστεριάδη τραγουδάει Soul Destiny (hip hop)
    Η Πόπη Αστεριάδη τραγουδάει Soul Destiny (hip hop)





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε