ελληνική μουσική
210 online   ·  208.909 μέλη

Προσωπικές σκέψεις για το MusicHeaven

Astron
MusicHeaven Guru
Chat
03.08.2007, 17:20
Όσο έλειπα απ' την Αθήνα, ένιωσα μέσα μου μια βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα που νιώθω για αυτον εδώ τον χώρο, για την αγαπημένη μας διαδικτυακή κοινότητα.
Συχνα αναρωτιέμαι, τί είναι εκείνο που με κάνει να μιλώ πάντα με περηφάνια για το Musicheaven; Τί με ωθεί να μιλάω με ενθουσιασμό σε όλο και περισσότερους ανθρώπους για αυτό;

Ίσως εν μέρει να είναι η βαθιά προσωπική σχέση που νιώθω πως έχω με αυτόν τον χώρο. Γνωρίζω το musicheaven από ...πριν τη γέννησή του, όταν στο -μικρό τότε- διαδικτυακό πέλαγος υπήρχε ο πρόδρομός του, δηλαδή το "Greek Musician's Heaven". Η ραχοκοκαλιά και το μεγαλύτερο μέρος του site δημιουργήθηκε απ' τον Jorge. Το "ευχαριστώ" στον Jorge είναι μάλλον πολύ λίγο, και άλλωστε αυτό οφείλω να του το πω κατ' ιδίαν και για αυτό δεν θα αναλωθώ εδώ σε ευχαριστίες. Θυμάμαι ακόμα , με κάποια συγκίνηση, όταν έλαβα ένα email που με ρωτούσε ποιο όνομα θα ήταν το καλύτερο για να δημιουργηθεί αυτό το site σε ξεχωριστώ domain (ονομα.gr). Ανάμεσα σε 4-5 εναλλακτικές λύσεις το όνομα "MusicHeaven" έμοιαζε με διαφορά να είναι η αισθητικά καλύτερη επιλογή, και όπως νομίζω φαίνεται κι απ' το αποτέλεσμα η επιλογή αυτή ήταν σίγουρα πολύ πετυχημένη. Από τότε πέρασαν περίπου 4,5 χρόνια, με κάθε χρόνο να είναι πολύ πιο πετυχημένος απ' τον προηγούμενο.

Προς τί όμως αυτή η αναδρομή;
Να, έτσι όπως σκεφτόμουν τον πρώτο καιρό, και συνειδητοποιώντας πλέον σήμερα την δυναμική του site, την συμμετοχή του κόσμου, το εύρος των δραστηριοτήτων, και των δημοσιεύσεων, τα blogs, την ποικιλομορφία του κοινού και των απόψεων στο forum και πάνω απ' όλα τους εξαιρετικούς και αξιόλογους ανθρώπους που γνωρίζω καθημερινά εδώ, με πιάνει ένα δέος. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και στα πιο βαθιά όνειρα του Γιώργου (Jorge) δεν υπήρχε η ιδέα μιας τόσο μεγάλης μουσικής κοινότητας με τόσο καλό επίπεδο, και τέτοια εκπληκτική συμμετοχή.

Το MusicHeaven είναι πλέον αναμφισβήτητα η πληρέστερη, πιο αξιόλογη και πιο ποικιλόμορφη ελληνική διαδικτυακή κοινότητα σχετικά με την τέχνη, και σίγουρα το πιο δημοφιλές ελληνικό portal στον κόσμο για ανθρώπους που τους ενώνει η κοινή αγάπη για την μουσική, την ποίηση, τον στίχο. Πέρα όμως απ' τους βαρύγδουπους τίτλους και τα στατιστικά, εμένα αυτό που με συγκινεί και με κάνει να αισθάνομαι αυτό τον χώρο σαν το διαδικτυακό σπίτι μου είναι κάτι άλλο:
Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχω γνωρίσει ανθρώπους εκπληκτικούς. Ανθρώπους ευαίσθητους, με λόγο, με ουσία και με περιεχόμενο. Ανθρώπους καλλιεργημένους, με έμπνευση, με άποψη. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε ρίχνοντας μια ματιά στα blogs, στις φιλοσοφικές συζητήσεις του Forum,στις ουσιαστικές μουσικές συζητήσεις που γίνονται κατά καιρούς αλλά και στα κείμενα, τα ποιήματα και τις μουσικές αναλύσεις που δημοσιεύονται σχεδόν καθημερινά.

Έχει γίνει έτσι το MusicHeaven σαν ένας μαγνήτης αξιόλογων ανθρώπων που η κοινή τους αγάπη για τη μουσική αποτελεί μονάχα το πρώτο βήμα στην αντάμωσή τους. Αγαπητά μέλη του musicheaven, νιώθω ειλικρινή θαυμασμό όταν παίρνω με τη σειρά τα blogs και τις συζητήσεις και τις διαβάζω ασταμάτητα. Νιώθω να γεμίζω απ' τον πλούτο των λόγων σας, των κειμένων σας, την ποικιλομορφία των απόψεων σας, την ανάγκη σας να εκφραστείτε μέσα από αυτόν εδώ το χώρο. Και αν σε κάποιους τα λόγια μου αυτά μοιάζουν υπερβολικά, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά και να το δει με τα ίδια του τα μάτια. Φυσικά υπάρχει και το ανάλαφρο στοιχείο, υπάρχει και η χαλαρή κουβεντούλα, το τσατ, τα ανάλαφρα blogs, τα αστεία που κάνουμε μεταξύ μας και που είναι απολύτως απαραίτητα για να υπάρξει μια όμορφη παρέα σαν την δική μας. Όμως νομίζω ότι αυτό που δίνει στο MusicHeaven τον ξεχωριστό του χαρακτήρα και που με κάνει να το αγαπώ είναι ότι αποτελεί μία εστία συνάντησης ανθρώπων με ουσία που αγαπούν αληθινά την τέχνη, που προβληματίζονται, που στοχάζονται, που δημιουργούν. Ανθρώπων που αν δεν τους δινόταν αυτό το βήμα ίσως να μην φαίνονταν, ίσως να μην μπορούσαν να εκφραστούν έτσι ελεύθερα.

Η ποικιλομορφία του site είναι ένα άλλο σημείο που θεωρώ πολύ ουσιαστικό. Από έντεχνο μέχρι metal, από hip-hop μέχρι όπερα, νομίζω ότι ο καθένας έχει να βρει εδώ κάτι πολύτιμο, αρκεί να αγαπά αληθινά την μουσική και την τέχνη, και να την βλέπει σαν τρόπο έκφρασης. Αυτό που ΔΕΝ θα βρει κάποιος εδώ είναι ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την τέχνη σαν κάτι ανάλαφρο που υπάρχει μόνο για χαβαλέ ή για κατανάλωση. Υπάρχουν αρκετά sites που αντιμετωπίζουν την μουσική έτσι, και ευτυχώς αυτό εδώ είναι διαφορετικό.

Τέλος, υπάρχει κάτι πάρα πολύ σημαντικό, που δίχως αυτό τα προηγούμενα δεν θα είχαν αξία. Εάν όλα αυτά περιορίζονταν στον κυβερνοχώρο, εάν όλα αυτά ανήκαν μόνο σε μια σελίδα εικονικής πραγματικότητας, τότε ίσως να μην είχαν τόση ουσία. Όμως χάρη στις πρωτοβουλίες (ακούραστων πραγματικά) ανθρώπων έχει δημιουργηθεί μια ακλόνητη γέφυρα ανάμεσα στο internet και τον πραγματικό μας κόσμο. Το site Musicheaven.gr αποτελεί μονάχα την μία άκρη της γέφυρας. Η συνέχεια και η άλλη πλευρά της γέφυρας δίνεται στις συναντήσεις μας, στις συναυλίες, στα στέκια και τις ταβέρνες που συναντιόμαστε, κουβεντιάζουμε και διασκεδάζουμε, στις φιλίες που δημιουργούνται, στις προσωπικές σκέψεις που ανταλλάζουμε μεταξύ μας καθημερινά. Εκεί όπου τα ψευδώνυμα μετατρέπονται σε πρόσωπα με ονοματεπώνυμο και υπόσταση.
Για αυτό βάζουμε απροκάλυπτα τα στοιχεία μας στο προφίλ, για αυτό καταθέτουμε γυμνή την ψυχή μας στα blogs, στα κείμενα μας και στα Forums, για αυτό υπογράφουμε με το ονοματεπώνυμό μας και δεν κρυβόμαστε από κανέναν. Γιατί είμαστε μια αληθινή ζωντανή μουσική κοινότητα που δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίσει, και τα πάντα να μας ενώσουν.

Να 'σαι καλά MusicHeaven, να 'στε καλά όλοι εσείς που μέρα με τη μέρα δημιουργείτε μέσα σε αυτόν τον χώρο με τον δικό σας τρόπο και κάνετε την κοινότητά μας μεγάλη όχι μόνο σε όγκο, αλλά πάνω απ' όλα σε αξία.


Υ.Γ. Για να μην γίνει σύγχυση με άλλα γενικά topics σχετικά με τις εντυπώσεις των μελών για το MusicHeaven, το συγκεκριμένο topic αφορά στην ραγδαία εξέλιξη και ανάπτυξή του συνολικά και αναφέρεται κυρίως στα παλιότερα μέλη που γνώρισαν κάποτε ένα μικρό μόνο site το οποίο έμελλε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει καθοριστικό για το ελληνικό internet. Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις σας για τις διαστάσεις που έχει πάρει σήμερα το ΜΗ, τα συναισθήματα που σας δημιουργεί και αν νιώθετε και εσείς τα ίδια με εμένα σχετικά με το επίπεδο των ανθρώπων που συναντούμε εδώ.

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Astron στις 04-08-2007 17:24 ]


#1   
Emaki
Φθασμένος
Chat
03.08.2007, 18:11
Παύλο μου ,

δεν είσαι καθόλου υπερβολικός!!!

Αυτό είναι το MusicHeaven!!!!
Και όπως εσύ έτσι και εγώ (και φαντάζομαι πολύ άνθρωποι από εδώ) αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου!

Έχω περάσει πολύ ωραίες βραδιές μαζί σας , έχω μελαγχολήσει , έχω συγκινηθεί , έχω δακρύσει ακούγοντας κάποιους άπό εσάς να τραγούδάτε ή διαβάζοντας, έχω χορέψει , έχω γελάσει!Εχω γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους , έχω κάνει φιλίες , έχω...έχω...έχω...δεν έχουν τελειωμό τα "έχω" που έχω κερδίσει!!!!

Να είμαστε όλοι καλά και πάντα ενωμένοι, όπως αρμόζει στις όμορφες παρέες!!!

Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις πολύ τρυφερές σκέψεις σου!!!

Την αγάπη μου και την εκτίμηση μου και σε σένα προσωπικά!!!

Φιλιά!
Όλες οι μάχες στη ζωή, μας μαθαίνουν κάτι , ακόμη κι εκείνες που χάνουμε...

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Emaki στις 03-08-2007 18:16 ]


#2   
Termite
Φθασμένος
Chat
04.08.2007, 16:39
εγώ απο την άλλη ως ενας απο τους πιο νέους στην παρέα οφείλω να πώ οτι βρήκα ενα σπίτι για να φιλοξενήσει τον μουσικό εαυτό μου. Και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτο.

Να είστε καλα
#3   
edelweiss
Σολίστ
Chat
04.08.2007, 21:31
Αν και από το 2004 ως girl007 και στην πορεία το άλλαξα εξ αιτίας του ότι έχασα τον κωδικό... Τελικά είμαι από αυτούς που το βρήκαν τυχαία και σχετικά πολύ νωρίς :)

Τους τελευταίους 4 μήνες κατάλαβα τι ακριβώς είναι... Μπορεί και λίγο περισσότερο... Αλλά την έκρηξη την έκανα ακριβώς πριν από 4 μήνες :)

Ακόμα δεν ξέρω τι αισθάνομαι για αυτην την e-κοινότητα που πέρα από ηλεκτρονική είναι και πραγματική :)

Τα συναισθήματά μου βρίσκονται σε μια σύγχυση...

Το τι ακριβώς νοιώθω θα το ξέρω όταν ωριμάσουν τα συναισθήματά μου και θα επανέλθω σε λίγο καιρό :)

Υ.Γ.: Οι γνωριμίες που έχω κάνει πάντως από κοντά μέσα από αυτήν την κοινότητα!!! Ήταν όλες ΜΙΑ και ΜΙΑ και δεν το συζητώ καθόλου!
#4   
petroukios
Περαστική Νότα
Chat
05.08.2007, 00:51
Διάβασα με προσοχή τα γραφόμενα του Αstron και τις σκέψεις του αναφορικά με το σκοπό της μουσικής κοινότητας στο διαδίκτυο και οφείλω να ομολογήσω ότι με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Καταρχήν θα ήθελα να χαιρετίσω τον γράφοντα καθώς και όλα τα μέλη του MusicHeaven και να δηλώσω εντυπωσιασμένος από το ύφος και την ποιότητα του λόγου και από τη θεματολογία που διαπιστώνω στο λίγο αυτό διάστημα που έχω έρθει σε επαφή με το συγκεκριμένο χώρο.
Η ατελεύτητη ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία κι επαφή νομίζω πως βρήκε ένα χώρο πολύ φιλόξενο όπου ανταλλάσονται απόψεις ,ιδέες και προβληματισμοί και μάλιστα από μια πλατιά μάζα ανθρώπων που δεν χαρακτηρίζεται από στεγανά ηλικιακά,επαγγελματικά,κοινωνικά ή οτιδήποτε άλλα.
Είναι πολύ όμορφο ν’αφουγκράζεσαι τον παλμό και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων, των μαθητών, των φοιτητών και όλο αυτό το σκηνικό να δένει τόσο όμορφα με τις τις βαθύτατα τεκμηριωμένες και κατασταλαγμένες απόψεις κάποιων πιο «ώριμων» παιδιών.
Αυτή νομίζω πως είναι και η μεγάλη δύναμη του MusicHeaven.

Αναφορικά τώρα με την εικονική πραγματικότητα πιστεύω πως αυτή κυρίως εντοπίζεται στο πεδίο της τηλεοπτικής αφασίας και του τηλεκανιβαλισμού που πασχίζει να πείσει ότι ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που διασκεδάζει με εγκεφαλικά τετραπληγικούς συνανθρώπους του που του παρέχονται ως καταναλωτικό αγαθό.

Θα συμφωνήσω, βέβαια , με τις γέφυρες που είναι δυνατό να στηθούν και να καταστούν το εφαλτήριο για τη μετουσίωση των διαδικτυακών σχέσεων σε σχέσεις φιλίας.
Είναι πολύ παρήγορο να νιώθεις ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική, το βιβλίο, το στίχο τον προβληματισμένο κι όχι τον προβληματικό κι ό,τι έχει σχέση με τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Αυτά θα ήθελα να καταθέσω , από ψυχής, για αρχή και να ευχηθώ σε όλα τα μέλη της κοινότητας καλή δύναμη και σίγουρα καλές διακοπές.


#5   
sunwing
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
18.08.2007, 09:31
Νομίζω πως είναι σημαντικό στοιχείο ο αλληλοσεβασμός . Δεν είμαι από αυτούς που μπαίνουν σε ένα σωρό ιστοσελίδες , φόρουμς , όμως εκείνο που ακούγεται για τα πιο πολλά είναι η έλλειψη κατανόησης, εδώ δεν υπάρχει αυτό, τουλάχιστον στον κανόνα .. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια , λοιπόν..
#6   
sakisarabatzis
Σολίστ
Chat
19.08.2007, 11:54
Αγαπητε Παυλο.Θελω να καταθεσω την αποψη μου για αυτη την τοσο ωραια δυνατοτητα μεσω MUSICHEAVEN ΠΟΥ μας διδεται να ανταλλασουμε τις αποψεις μας για τοσο σοβαρα θεματα πανω στον τομεα της μουσικης και μαλιστα δωρεαν. Αξιζουν θερμα συγχαρητηρια στον η στους εμπνευστες αυτου του διαδικτυακου τροπου επικοινωνιας.Ειμαι σχετικα νεο μελος,εκανα πολλους και εκλεκτούς φιλους και το κυριωτεερο που με συναρπασει και αυτο ειναι προς τιμη τους ολα τα μελη στις συζητησεις τους κρατουν ενα αξιοπρεπες επιπεδο και εχουν ο καθενας χωριστα τις γνωσεις του στον τομεα της μουσικης που πρεσβεύουν.Ετσι οπως το βλεπω η Μ.Η επειδη εχει πολλα και ξεχωριστα μελη μελλοντικα μπορει να διοργανώνει ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,υπο την αιγιδα της.Εξ αλλου το χρωστουμε αυτο στην Μ.Η [Σε καθε μερος της Ελλάδος χωριστα οπου υπαρχουν μελη της.] Ετσι θα την κανουμε πιο δυνατη,ακομη πιο γνωστη,ειναι με λιγα λογια θα ελεγα ενας ατυπος οργανισμος μουσικης,που ενωνει ολους τους επαγγελματιες και ερασιτεχνες μουσικους κατω απο την ομπρελα της. Στη Γαλλία που βρεθηκα προσφατα και τραγουδησα ως σολιστ {τενορος],οταν με συνεχαρηκε μια Γαλλιδα μουσικός της συμφωνικης ορχήστραςί μου ειπε χαρακτηριστικα......=Εσεις εχετε εκτός απο τον ηλιο και αλλα ωραία πραγματα στην Ελλαδα. Ακουσα και εμαθα για την Μ.Η .= Μαλιστα οταν της ειπα οτι ει μαι και εγω μελος της θελησε να γινει και η ιδια,της εδεωσα στοιχεια να επικοινωνησει.....Τελειωνοντας θελω να ευχαριστησω τον φιλο και μελος Παυλο για την ευαισθησια που ειχε να πει ενα ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ευχομαι η προσπάθεια του να βρει μιμητες και μυητες.....
#7   
sakisarabatzis
Σολίστ
Chat
19.08.2007, 14:04
[Συνέχεια του ανωτερου μηνυματος. .....Για τους παραπάνω λογους ΤΟ STUDIO ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α π ο φ ά σ ι σ ε σε ειδικη εκδήλωση να απονειμει στην MUSICHEAVEN ==ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ== για την προσφορά της ,τις αξιολογες επιδόσεις και προωθησης της Μουσικης ερευνας και δημιουργίας μεταξύ των νεων ως αριστος διαδικτυακος τροπος ενημέρωσης. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Σ.Φ.Α.Θ. Σάκης Αραμπατζης
#8   
Orfeus
Μουσικοπαραδεισένιος
Chat
20.08.2007, 13:33
Αγαπητέ Σάκη...

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Ελπίζω βέβαια να μην μπερδεύεις ΤΟ MusicHeaven με ΤΗ δισκογραφική Heaven.

Νομίζω ότι είναι καλύτερα, να επικοινωνήσεις με κάποιο τρόπο (Προσωπικό Μήνυμα ή mail) με τον διαχειριστή Jorge.Jai Guru Deva Om!!!

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Orfeus στις 20-08-2007 13:34 ]


#9   
sakisarabatzis
Σολίστ
Chat
20.08.2007, 23:16
Φυσικα και δεν τα μπερδευω Ορφεα. Απλως αυτος ο διαδικτυακος τροπος ενημερωσης με καλυπτει και με εκφραζει απολυτα σε θεματα ενημερωσης και επικοιινωνιας μουσικης,οπως και περισσότερους απο εμας [τα μελη της Μ.Η ] . Σ ευχαριστω
#10   
--Elena--
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
03.09.2007, 14:37
Διάβασα κι εγώ τα υπέροχα και συγχρόνως συγκινητικά λόγια του Παύλου!!!!Εγώ,έχω μόλις 5 μήνες στο MusicHeaven,αλλά πραγματικά αισθάνομαι λες και είμαι χρόνια!Ήμουν άσχετη σε σχέση με το internet!!!Το μόνο που έκανα ήταν να "κατεβάζω" πληροφορίες για διάφορες εργασίες του σχολείου!Ποτέ-και το εννοώ-δεν είχα γραφτεί σε site,ποτέ δεν μίλαγα με ανθρώπους...ποτέ!!!Μου φαινόταν περίεργο πώς είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι να γράφονται κατά καιρούς σε διάφορα sites,να μιλάνε.....Κι όμως!!!Εγώ που ήμουν κάθετη σε αυτό το θέμα,έχω φτάσει σε σημείο να μην ξεκολλάω από την καρέκλα του υπολογιστή μου!Σε αυτό το site,εκτός από απίστευτα άρθρα,μουσικές συζητήσεις,γνώσεις και πληροφορίες που έχω αποκομίσει,έχω γνωρίσει & ανταλλάξει απόψεις με πολλά αξιόλογα άτομα!Έχω φτάσει σε επίπεδο να λέω:"Μου έλειψε το "ταδε" μέλος..."!!!
΄
Τί άλλο να πω....τα συναισθήματα που μου προκαλέι το MusicHeaven είναι απερίγραπτα..!!!!Το μόνο που έχω να πω είναι:

MusicHeaven...ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!....

επισυναπτόμενα: Radio MusicHeaven.jpg DSC00453.JPG MH.jpg 
#11   
Astron
MusicHeaven Guru
Chat
03.09.2007, 21:01
Να 'σαι καλά για τα γλυκά σου λόγια Έλενα
Τώρα αν συναντήσω σε καμιά παραλία τη λέξη "musicheaven" θα ξέρω ποιος την έχει χαράξει!
#12   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
04.09.2007, 00:47
Αυτη με το κλειδι του σολ την εκανα ηδη wallpaper :)
#13   
Hastaroth
Βετεράνος
Chat
04.09.2007, 02:01
Εγώ θά σταθώ περισσότερο στο εξής που έγραψε ο Παύλος:

"Η συνέχεια και η άλλη πλευρά της γέφυρας δίνεται στις συναντήσεις μας, στις συναυλίες, στα στέκια και τις ταβέρνες που συναντιόμαστε, κουβεντιάζουμε και διασκεδάζουμε, στις φιλίες που δημιουργούνται, στις προσωπικές σκέψεις που ανταλλάζουμε μεταξύ μας καθημερινά. Εκεί όπου τα ψευδώνυμα μετατρέπονται σε πρόσωπα με ονοματεπώνυμο και υπόσταση."

Αυτό,κατά τη γνώμη μου,είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία τού Musicheaven.Κατάφερε και δημιούργησε μιά μεγάλη διαρκή παρέα,που συνεχώς μεγαλώνει μέ κάθε καινούργιο μέλος που έρχεται σέ κάποια από τίς συναντήσεις μας.Μπορεί να μήν είμαστε όλοι σέ κάθε συνάντηση,όμως κάθε φορά είμαστε πολλοί.Καί περνάμε πολύ καλά.Δημιουργούμε στέκια-καί θεσμούς (δέν είναι και λίγο πράγμα να οργανώνεται κάθε χρόνο ένα live ή μιά σειρά από lives καί ένα beach party καί κάθε χρόνο να γίνεται ο χαμός).Καί το κυριώτερο:ακόμα και οι αντιπαραθέσεις που κάποιες φορές βλέπουμε να εκφράζωνται στίς διαδικτυακές συζητήσεις μας,δέν καταφέρνουν να χαλάσουν την ανθρώπινη καί φιλική σχέση που έχουμε μεταξύ μας κάθε φορά που βρισκόμαστε σε μιά συνάντηση.

Γι'αυτό και η δική μου ευχή είναι αυτή η μουσική κοινότητα να κρατήση γιά πάρα πολλά χρόνια ακόμα καί όπως επεσήμανε και η Εμυ,να είμαστε πάντα ενωμένοι...
#14   
Liza32
Φθασμένος
Chat
04.09.2007, 09:13
Είναι ενα site που καλύπτει τους πάντες. Έχει τα πάντα και αυτό είναι που το κάνει να διαφέρει απο άλλα. Εδω μέσα, δεν μιλάμε μόνο για τη μουσική, αλλά και για άλλα καθημερινά πράγματα που ζητούν λύσεις και συνήθως τις βρίσκουμε. Είναι ενα site με πολύ ζεστασιά και συναίσθημα. Είναι ο προσωπικός χώρος του καθένα μας. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του!
#15   
Brokenchord
Σολίστ
Chat
04.09.2007, 13:52
Είχα χαραμιστεί πολές φορές και είχα γίνει σκιά για να είμαι δυνατός!!! μα εδω σε τούτο τον παράδεισο της μουσικής έψαξα στο όμορφο παρόν μου και ανακάληψα ανθρώπους που στο πρόσωπο μου ¨μοιάζουν¨. Ένα καταφύγειο ψυχών. Μπορώ να πώ οτι ωρίμασα και μεγάλωσα σωστά μέσα απο τον ΜουσικόΠαράδεισο έμαθα άλλα και συμβούλεψα. Μοιράστικα την εμπειρία με ανθρώπους που ήταν χρόνια στον χώρο αλλα συχρόνος ξαναγεύτικα την φρεσκάδα,την λάμψη και την ανυπομονισία κάποιων άλλων που τώρα ξεκινούν.Μου άνοιξαν πύλες,πόρτες όλοκληροι κόσμοι!!! και άνοιξα άλλες τόσες μόνος μου. Και αν περάσουν χρόνια εγώ θα ξαναγυρίσω και θα χαράξω όσα τον δρόμο τους τραβίξαν με όλος τις σκέψεις τις αλήθειες, κλεισμένες σα πορτές που που ποτε τους οι άλλοι δεν ανοίξαν. Εδώ βρήκα αυτό που έψαχνα.
#16   
--Elena--
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
04.09.2007, 14:53
*Astron:
Παράθεση:
Να 'σαι καλά για τα γλυκά σου λόγια Έλενα
Τώρα αν συναντήσω σε καμιά παραλία τη λέξη "musicheaven" θα ξέρω ποιος την έχει χαράξει!

Τίποτα βρε Παύλο μου!!!Αυτή είναι η αλήθεια!Είναι αυτό που λέμε "κατάθεση ψυχής"!!!Είπα όσα αισθάνθηκα,αλλά και πολλά άλλα που΄-όπως είπα-δεν μπορώ να πω γιατί είναι απερίγραπτα!!!Όσο για την παραλία....δεν νομίζω να τις βρεις τις εικόνες γιατί εκείνη την ημέρα είχε πολύ κύμα και απορώ πώς κατάφερα να τις βγάλω φωτογραφία πριν τις πάρει το κύμα!!!!Παρόλα αυτά,πιστεύω ότι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα!!!

*Jorge:
Παράθεση:
Αυτη με το κλειδι του σολ την εκανα ηδη wallpaper :)

Αλήθεια??Χαίρομαι πολύ γι'αυτό!!Α!!!Ξέχασα να σου πω ότι κάποια στιγμή που πήγα στα Χανιά(στο κέντρο)έβαλα σε μερικές κολόνες κάτι αφίσες που έφτιαξα με την αδερφή μου(Katerina22)!!!!Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό!!!!Α!!!Και άκουσα μία κοπέλα να λέει: "MusicHeaven,ε??Να θυμηθώ να μπω μετά να δω τί είναι!"...
Αυτά......επισυναπτόμενα: DSC00456.JPG 
#17   
--Elena--
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
20.09.2007, 15:28
Καλησπέρα!!!Είπα να ξαναγράψω σε αυτό το θέμα!!!Πραγματικά το MusicHeaven το λατρεύω!!!!Νιώθω λες και είναι δικό μου!!!Όπου σταθώ και όπου βρεθώ το στόμα μου αναφέρεται στο MusicHeaven.Μέχρι και στο θρανίο μου έγραψα!!!!Δεν θέλω να πείτε ότι κακώς το έκανα(επειδή το λέρωσα)...Απλά....όποτε κοιτάζω το όνομα αυτό...χαμογελάω,νιώθω πιο ωραία...Κι επειδή μερικές φορές-όπως και να το κάνουμε-το μάθημα είναι λίγο βαρετό...όπως λέει κι ένα τραγούδι "Μια ματιά μονάχα φτάνει" για να ανέβω ψυχολογικά,για να πάρω κουράγιο για την υπόλοιπη μέρα!


MusicHeaven σε λατρεύω!!!!!Είσαι κομμάτι της ζωής μου πια....!!!!!

επισυναπτόμενα: MusicHeaven.JPG MH.jpg MusicHeaven!!!!.jpg 
#18   
sea_like_eyes
MusicHeaven Guru
Chat
20.09.2007, 15:35
Punk is not dead . . .
#19   


Αυτά τα διάβασες;