Παράθεση:
Το μέλος emogirl στις 07-11-2007 στις 15:38 έγραψε...
einai mia teleios blakeia na les oti eimai emo epeidi mou aresei auto to style.to emo einai zoi.auto eipame.signomi pou eipame kai kati allo dialdi!an sinexizete kai lete auto to style pou kuriarxei auto ton kairo emo(pou den einai emo)ok.
|
|
Συμφωνω οτι ειναι βλακεια...αλλα δυστυχως αυτο εχει επικρατησει οτι ειναι το emo!!
Οταν εμενα με φωναζουν emo στο φροντιστηριο μονο και μονο επειδη ειχα φορεσει ενα γαντι(και ενταξει ξερω οτι κανουν πλακα,αλλα εχει καταντησει αηδια το ολο σκηνικο...εχουν αρχισει να με λενε emo μεχρι και οι καθηγητες),τι να πω...δεν ξερω βεβαια κατα ποσο το emo ειναι ειναι "ζωη"(αν και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο και η αληθεια ειναι οτι ουτε θελω να μαθω γιατι αν ισχυει κατι τετοιο μου φαινεται θα το γυρισω και εγω στο emo)αλλα δυστυχως αυτην την περιοδο επικρατει η αντιληψη του emo ως ενα fashion style!!
Παράθεση:
vasika anafer8hkame s ideologia gt sunh8os t style sunodeuetai k apauto...isos eprepe na milhsoume perissotero gia t emfanhsh alla de nomizo oti einai toso''kapos''oste na ginetai 8ema suzhthshs...tespa...ego otan diavaza ta sxolia proseksa oti oi perissoteroi koloun s emfanhsh..oso gia thn ideologia de t kseroun k toso kala alla apauta pou kseroun th 8eoroun''blakia''...gnomes einai autes de mporeis na tis allakseis..eksallou an den uphrxan anti8etes gnomes de 8axe nohma na anoikseis mia suzhthsh...sosta??
|
|
Εννοειτε οτι αν δεν υπηρχαν αλλες αποψεις δεν θα υπηρχε νοημα της συζητησης...και ουτε ειπα ποτε οτι πρεπει να εχουμε ολοι μας την ιδια γνωμη(προς θεου...τι με περασες??)και ουτε προσπαθω να σας πεισω να μην ειστε ή να ειστε emo,δικαιωμα σας ειναι!!
1ον:λεω την γνωμη μου...οποιος θελει την ακολουθει και οποιος θελει την γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων του!
2ον:αυτο που ειπα παραπανω ειναι οτι εχουμε φυγει απο το θεμα του τοπικ και κανετεμια τζαμπα αντιπαραθεση γνωμεων(αν και καμια αντιπαραθεση δεν γινετε τζαμπα)!!!
Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι εγω παω να σας βαλω κατι στο μυαλο με το ετσι θελω...τι να πω...δεν ειναι δικο μου το προβλημα!
"Θελω να μ'αγαπας γι'αυτο που ειμαι,οχι για αυτο που θα ηθελες ΕΣΥ να ειμαι!"
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Conspiratus στις 07-11-2007 21:54 ]